מבקשת עזרה

מבקשת עזרה ../images/Emo7.gif

לפני מספר ימים גיליתי שבעלי עבר התעללות מינית מצד אחיו. אני נשואה לבעלי שנתיים ומכירה אותו ארבע שנים יש לנו ילדה מופלאה בת חצי שנה. בעלי אדם מקסים ושונה לגמרי ממשפחתו. כל השנים האלה בהן אני מכירה את בעלי ומשפחתו לא הבנתי כיצד הוא יצא כל כך שונה מהם. בעלי מבקש ממני לנהוג כרגיל כאילו דבר לא השתנה- אני לא מסוגלת. אני לא מבינה כיצד הם עברו לחיים רגילים מבלי שהדבר ישפיע. יותר מכל אני לא מבינה את הצורה בהם הם נוהגים להתמודד. אני באה ממשפחה שנוהגים לדבר על הכל, אם משהו מפריע- אם כועסים, תמיד אבל תמיד פותחים את הפה. אצלהם הכל ההיפך. אמא שלו אפילו אמרה לי "אם לא מדברים על זה, זה לא קיים" הכיצד???????????? או משפט ששגור בפיהם: פצע שלא נוגעים בו לא מדמם... ברור לי כי בעלי מדחיק את הדבר ואני יודעת שזה לא טוב ולא בריא- הרי יום אחד זה יתפוצץ. ויש לזה השלכות לא רק עליי ועליו אלא גם על ביתנו... נכון לעכשיו, ביקשתי לא לבקר אצלהם בבית. אני לא מסוגלת להסתכל להם בעיניים במיוחד בעיניו של אחיו. כרגע הוא הולך לבית הוריו עם ביתנו- אני בהחלט לא מעוניינת שהיא תיפגע ממשהו שהיא אינה מודעת לו. אני לא מבינה כיצד הם (הוריו) מאלצים אותו לשמור על קשר עם אחיו שעשה לו את הדבר הנורא הזה. מישהו מסוגל להסביר לי כיצד ממשיכים לחיות עם משפחה שדואגת להדחיק ולהמשיך לחיות כאילו דבר לא קרה?????????????? אני מאוד אשמח להסברים ולהפניה למקורות בהם אוכל להבין טוב יותר את העניין. שיהייה לכולם שבוע טוב והלוואי ותדעו רק טוב ורוגע.

גרא.

New member
כתפיים צרות מדי,כדי שתוכלי להעזר

ממקור ראשון,ממליץ שתכנסי לאתר המצ"ב.

למעלה