מבקשת עזרה!

«Nitzan»

New member
מבקשת עזרה!../images/Emo206.gif

טוב אז ככה... קודם כל שלום
אני בת 15 ולאחותי יש בעיית קשב... אני לא אספר לכם איך זה לחיות בבית כי אתם בטוח יודעים לבד... בקיצור, בביתץ הספר אני לומדת שיעור אוריינות ובו אני צריכה להכין מאמר. בחרתי שהנושא שלי יהיה על "איך מתמודדת או מה קורה במשפחה שבה ש ילד עם ADD/ ADHD" ואני צריכה למצוא שני מאמרים על הנושא המדויק הזה.... חיפשתי מלא מאמרים על הנושא הזה לא מצאתי עד שהגעתי לפה... והחלטתי לנסות את מזלי.. הבקשה שלי ממש בקיצור זה אם אתם יכולים להפנות אותי או לתת לי קישורים למאמרים על מה קורה במשפחה שבה ילד עם ADHD או ADD... תודה מראשל כל מי שיעזור
נראה לי שאני הולכת להיות בפורום הזה הרבה..
המשפחה שליצ ריכה הרבה עזרה עם התמודדות...

05 מיכל

New member
מצאתי לך משהו

הנה. ואת יכולה לשוטט בספריית הקישורים שלנו (למעלה בפס הכחול) וגם במאמרים (כנ"ל) ולחפש עוד. דרך אגב, אני לא בטוחה שבכל בית עם ילד ADHD מכירים את מה שמכירים בכל בית אחר שכזה. ונשמע לי שלך עצמך קשה מאוד. רוצה לשתף אותנו קצת? ואם לא אותנו - אולי תמצאי מישהו אחר שאת יכולה לשתף אותו? דודה, מחנכת, יועצת, מדריכה בתנועת נוער - מישהו קצת יותר מבוגר שיכול לתמוך בך קצת?

«Nitzan»

New member
חיפשתי במאמרים ולא מצאתי על

מה קורה למשפחה
ולא הבנתי בדיוק מה נתת לי אני אשמח אם תוכלי לתת לי שוב.. אני אשמח לפרוק קצת מהלב כי קשה לי מאוד... אבל זה ייקח כל כך הרבה זמן... אני יתחיל לבקר כאן לעיתים יותר קרובות.. היום בערב או מחר אני יספר.. נקווה שתוכלו לתת לי קצת תקווה

למעלה