מבקשת עזרה.. תודה..

מבקשת עזרה.. תודה..

החלטתי להתגרש... אני כבר לא מתלבטת... "הזוגיות" שלנו בלתי נסבלת... מה עושים???? לאן הולכים??? לרבנות, לבית משפט.. אם רבנות אז זה איפה שנרשמנו לחתונה? יש לנו תינוק ב 5 חודשים.. אין לנו רכוש האוטו שלו.. והריהוט של הבית שלי... (זה מה שכל אחד הביא לזוגיות.. מה אני צריכה לדעת... תעזרו לי בבקשה..

החלטת

ובעלך יודע מההחלטה? אם הוא בדעה שלך, כדאי לגשת לעו"ד/מגשר ולעבוד יחד על הסכם שיהיה לטובת הצדדים והילדה. במידה ולא, גשי לעו"ד על מנת שיכן את התביעות ויגיש אותם.

תודה על התשובה המהירה

אצל בעלי כלום לא ידוע וצפוי... הוא צועק ונואם כל הזמן.. לכי תתגרשי ממני.. לכי לרבנות וכו.. הוא את הצעד בחיים לא יעשה.. גם כשהיינו חברים הפרידה היחידה היתה בגללי איך בוחרים עו"ד... ?

עו"ד

בוחרים על פי המלצה או ידיעה ומוודאים כי התחום שבו הוא מתעסק מתאים לבעיה שלך

תלתליפז

New member
החלטת?

על סמך מה קיבלת את ההחלטה הזו? האם על סמך רגע אחד של כעס עליו? האם שקלת את ההשלכות שיהיו לגרושין על חייך ועל חיי ילדך? האם שקלת ייעוץ זוגי? האם חשבת שאולי ניתן להציל את נישואיך? האם חשבת שאולי להתנהגותך יש חלק במצב הבלתי נסבל בבית ואולי יש מה לתקן? האם חשבת שאולי ההתנהגות שלו ניתנת לשינוי בעזרת הכוונה מתאימה? החלטה להתגרש לא מקבלים כך סתם בהבזק קפריזי

רחלי228

New member
ניסיתם יעוץ זוגי או גישור?

לפני שמפרקים הכל? הבריחה היא דרך קלה.תנסי קודם להתמודד ולנסות לשקם את הקיים.חבל לפרק מסגרת,תעזבי את ענין הרכוש,מדובר כאן בחיים נוספים של ילד.החיים כגרושה אינם סוגם בשושנים.

אז ככה..

הנישואין האלה היו מיועדים לכשלון לפני כן.. ובחיי שניסיתי.. בעלי גבר אגואיסט (ידעתי גם לפני החתונה.. עדין לא יודעת למה התחתנתי) הוא לא מוכן לשמוע על ייעוץ נישואין.. (מי הוא זה שלמד כמה שנים ילמד אותי מה לעשות..) הוא צודק בהכל .. ואין סיכוי שמישהו יודע יותר טוב ממנו.. המחמאה השזורה בפיו.. לכי תזדייני.. לכי חפשי מי יזיין אותך.. (מדובר על איש הייטק מצליח) קורא לילד זבל וחרא כשהוא בוכה.. לא יוצאים לבלות כי "אין" לנו אף פעם כסף או חברים כי עם אף אחד הוא לא מסתדר.. ואף אחד לא מספיק טוב בשבילו.. כולם דפוקים.. אין ביננו יחסי מין כי אני שמנה.. (5 חודשים אחרי לידה ושמירת הריון בהריון שלם...) ואו.. לא אמרתי את הדברים האלה לאף אחד.. וזה רק על קצה המזלג.. אגב.. מה זה גישור??

רחלי228

New member
ניסיתם יעוץ זוגי או גישור?

לפני שמפרקים הכל? הבריחה היא דרך קלה.תנסי קודם להתמודד ולנסות לשקם את הקיים.חבל לפרק מסגרת,תעזבי את ענין הרכוש,מדובר כאן בחיים נוספים של ילד.החיים כגרושה אינם סוגם בשושנים.

../images/Emo50.gifמצב דומה

אצלי המצב היה מאוד דומה ולכן הייתי ממליצה לך קודם כל לא לספר לבעלך כלום עד שאת אוספת מידע וכאלה - הדבר הראשון שאת יכולה לעשות זה להכנס לכל מיני אתרים שעוסקים בגירושין(דרך googel), לקרוא בעיון לעשות מה שהם אומרים שם. חוץ מזה יש שם גם מספרי טלפון של עו"ד שיענו לך על שאלות ראשוניות בטלפון, בלי תשלום. אצלי די היה ברור שנפתור את הדברים בלי עו"ד ובכל זאת צריכים להיות מוכנים לרע מכל אז הלכתי לבית משפט ולקחתי את כל הטפסים שצריך, צילמתי תלושי משכורת שלי ושלו, ביררתי לגבי דמי המזונות, ביקורים והכל עד הפרטים הקטנים (אגב גם בבית המשפט יש סטודנטים שיכולים לעזור ועלנות על שאלות). חוץ מזה, כמובן שאת גם צריכה שיהיה לך אופציה של עו"ד זמין או מגשר אם הדברים לא יסתדרו כמו שתרצי. עצתי היא - רק אחרי שיש לך את כל המידע תחלקי איתו את החלטתך כהחלטה מוגמרת - זה כמובן אם אין בך ולו שמץ קל של ספק. אבל הכי הכי חשוב, לדעתי, זה תמיד לראות את האור שבקצה המנהרה ובינתיים אפשר לרקוד ללא סיבה ואפשר גם לשיר... המון המון בהצלחה
עד כמה שהדברים אולי נראים קרים, מנוכרים ותמיד נראה לנו שהצד השני הוא בן-אדם ולא יפגע בנו, נראה לי שעדיף להיות מוכנים מראש

למעלה