מבקשת עזרה לתפריט יומולדת

efratmc

New member
מבקשת עזרה לתפריט יומולדת ../images/Emo92.gif

שלום לכולם! מקווה שהגעתי למקום הנכון
בקרוב נערוך מסיבת יומולדת לבני בן ה-4 בביתנו. חשבנו להזמין כמה ילדים (בערך 12) + ההורים. השאלה היא מה מכינים להם? זוהי צריכה להיות ארוחת צהריים קלה (אני לא בארץ, וכאן לא מצפים ליותר מידי אוכל...) ומכיון שהמסיבה היא קודם כל לילדים תהיתי מה אפשר להכין. רעיונות שיש לי עד עתה: בורקסים קטנים (שהמקומיים לא רגילים להם) נקניקיות עטופות ומה אפשר ביחד עם זה? (מחפשת דברים שאפשר להכין מראש במשך השבוע) אשמח לרעיונות נוספים (המנטליות כאן זה ימי הולדת במק דולנד! אבל אנחנו החלטנו בכל זאת לעשות בבית...) בתודה מראש אפרת כמובן תהיה עוגת יומולדת, וכנראה עוגת שוקולד בגביעי גלידה. כמו כן שקיות ממתקים לילדים...

זפרנים

New member
אולי אפשר פיצות קטנות?

או לחמניות ממולאות בשוקולד יש פה מתכון אני חושבת שפעם פירגה העלתה , אפשר שיפודי פירות פשוט משחילים פירות טעימים לשיפוד זה מדליק ובריא. זהו לא עולים לי עוד רעיונות כרגע ...

efratmc

New member
אהבתי את הרעיון של

פירות על שיפודים
ולחמניות עם שוקולד נשמע יאמי... אשמח לעוד רעיונות! ושוב תודה

זפרנים

New member
זה היה פעם בתוכנית של אודטה

ומישהי כאן הכינה פעם לא זוכרת את שמה את פשוט לוקחת אבטיח ומלון וחותכת אותם כמו פרוסה ועם חותכני עוגיות עושה צורות משלבת ענבים וכו' זה נורא יפה . אני מחפשת לך תמונה של זה להמחשה .

efratmc

New member
זה מדליק! אבל...

נראה שצריך להכין את זה ממש בסמוך להגשה..אחרת הפירות ישחירו לא? או שאולי אפשר לזגג אותם במשהו?? זה נראה מקסים!!!

effyba

New member
לפני הכל כדאי שתצייני אם בארץ בה

את נמצאת יש גבינות רכות..(לא שואלת סתם - בסינגפור למשל אין...),בצק עלים, האם ניתן לקבל טחינה גולמית, גרגרי חומוס??

efratmc

New member
הי effyba

אני נמצאת בניו זילנד. אין גבינות רכות כמו 5-9%....אבל יש פילדלפיה באחוזי שומן שונים שאיתה בד"כ אני משתמשת במקום... יש בצק עלים אפשר להשיג טחינה גולמית - אבל מהנסיון שלי המקומיים לא אוהבים.. יש גרגרי חומוס... תודה!

efratmc

New member
כשתחזור...שלחי אותה אלי ../images/Emo13.gif

לקפה...
לגבי השניצלים/פוטטוס..נשמע טוב - אבל לא בא לי לטגן במשך האירוע...ולהכין אותם מראש ולחמם זה לא בדיוק זה - נכון? תודה על הרעיונות

efratmc

New member
נראה מאוד יפה...רשמתי..../images/Emo127.gif

אשמח לעוד רעיונות של אוכל/פינגר פוד לילדים וגם למבוגרים תודה!

הייתי מכינה להם שניצלונים קטנטנים

וגם פוטטוס צ'פס כמו במקדונלד - מתכון במאמרים- ירקות ותוספות - תפוח אדמה. וכמו שיפודי הסוכריות הייתי מכינה שיפודי ירקות קטנטנים.

limim

New member
נקניקיות על מקל מצופות בבצק תירס

מתכון: נקניקיות על מקל מצופות בבצק תירס רכיבים: 8-10 נקניקיות שיפודי עץ 1 כוס קמח 1/2 כוס קמח תירס צהוב (לא קורנפלור) 1 כף סוכר 1/2 1 כפיות אבקת אפיה 1/4 כפית מלח 2/3 כוס חלב או מים 1 ביצה גדולה 1 כף שמן שמן לטיגון עמוק אופן הכנה: 1. מחדירים את שיפודי העץ לנקניקיות לאורכן. 2. בקערה מערבבים את החומרים היבשים, מערבבים בכוס את החלב, הביצה והשמן ומוסיפים לתערובת בקערה, מערבבים היטב לקבלת בלילה ללא גושים. 3. מחממים את השמן לטיגון עמוק, טובלים כל נקניקיה בבלילה ומניחים בשמן החם, מטגנים עד להזהבה ומוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת. 4. מגישים חם. הערות: מקור המתכון: פסטו הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

limim

New member
מתכון: תפוחים מסוכרים

מתכון: תפוחים מסוכרים רכיבים: 1/2 1 כפות חמאה 1/2 1 - 3/4 1 כוסות סוכר חום בהיר (דמררה) 6 כפות מים 8-10 תפוחים אדומים יפים קליפות הדרים מסוכרות (לא חובה) אופן הכנה: 1. ממיסים את החמאה בסיר קטן. 2. מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים תוך ערבוב עד לרתיחה של התערובת. מכסים וממשיכים לבשל ברתיחה עדינה עוד כשלוש דקות, עד שהתערובת נהיית דקה אך דביקה. מורידים מהאש. 3. תוקעים מקל עץ – רצוי עגול – בכל אחד מהתפוחים ומגלגלים בתערובת ציפוי הסוכר. מניחים על נייר אפיה להתקרר. מקררים במקרר כשעה עד שעתיים. אפשר לקשט בפירות ההדר לפני הקרור הסופי. הערות: מקור המתכון: שגיא קופר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

efratmc

New member
תודה רבה - אפשר מתכון

לפשטידת אטריות בבקשה? תודה

למעלה