מבקשת עזרה לתוכנת SUBTITLE WORKSHOP
רצוי בעברית ובליוויית תמונות או סרטון. אם אין ברירה, אסתדר באנגלית.
יש לי את הסרט (בשתי גירסאות, אולי אחת תתאים) יש לי את הכתוביות (מצאתי רק גירסה אחת)
אני מנוסה עם מחשבים ותוכנות, בד"כ מסתדרת לבד. משום מה, הפעם זה לא הולך, למרות כל ההוראות שמצאתי, למרות נסיונות לעבוד לפי ההגיון, זה פשוט לא מסתדר.
או שהכתוביות מופיעות לא מסונכרנות, או שהמשפט הראשון אותו קבעתי ממשיך להשאר על המסך מבלי שיתחלף.
ניסיתי להזיז זמן, לסמן כתובית ראשונה ואחרונה, או עם סימון כל הכתוביות, זה פשוט לא מצליח.
לפני שנים במחשב הקודם (XP) עשיתי זאת ללא בעיה, הפעם, לא מצליחה.
לאחר הרבה נסיונות לפתור זאת לבד, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. (הפורום הייעודי של סרטים וכתוביות, כמעט ולא פעיל, אז העדפתי כאן)
S.T. גירסה 6, מחשב עם מ"ה ווינדוס 10 בעברית.
בבקשה, מישהו יכול לתת קישור להדרכה, או להדריך אותי?
תודה מראש.
ביקשתי עזרה גם בפורום השכן, בלא הצלחה.
רצוי בעברית ובליוויית תמונות או סרטון. אם אין ברירה, אסתדר באנגלית.
יש לי את הסרט (בשתי גירסאות, אולי אחת תתאים) יש לי את הכתוביות (מצאתי רק גירסה אחת)
אני מנוסה עם מחשבים ותוכנות, בד"כ מסתדרת לבד. משום מה, הפעם זה לא הולך, למרות כל ההוראות שמצאתי, למרות נסיונות לעבוד לפי ההגיון, זה פשוט לא מסתדר.
או שהכתוביות מופיעות לא מסונכרנות, או שהמשפט הראשון אותו קבעתי ממשיך להשאר על המסך מבלי שיתחלף.
ניסיתי להזיז זמן, לסמן כתובית ראשונה ואחרונה, או עם סימון כל הכתוביות, זה פשוט לא מצליח.
לפני שנים במחשב הקודם (XP) עשיתי זאת ללא בעיה, הפעם, לא מצליחה.
לאחר הרבה נסיונות לפתור זאת לבד, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. (הפורום הייעודי של סרטים וכתוביות, כמעט ולא פעיל, אז העדפתי כאן)
S.T. גירסה 6, מחשב עם מ"ה ווינדוס 10 בעברית.
בבקשה, מישהו יכול לתת קישור להדרכה, או להדריך אותי?
תודה מראש.
ביקשתי עזרה גם בפורום השכן, בלא הצלחה.