מבקשת עזרה דחופה.....

מבקשת עזרה דחופה.....

היי כולם, מאחר ואני מתעניינת בלימודי פרסום וקופירייטינג, הייתי רוצה שתעשו לי קצת סדר בראש כי אני ממש לא יודעת מה לחשוב : - האדם שנמצא בחברה מסויימת וחושב על מוצר מסויים שימשוך את תשומת לב הצרכנים בעזרת רעיונות שיווקיים נקרא....? - לימודי פרסום וקופירייטינג - מה עושה בוגר לימודים אלו במשרד הפרסום בו הוא משתלב? - מכללת "תילתן" בחיפה - מישהו למד/לומד שם? איך לימודי קופירייטינג ופרסום שם? המלצות/השמצות? ושאלת השאלות, אשמח אם למישהו תהייה תשובה בשבילי: אדם שרוצה לעבוד בחברה מסויימת (לדוגמא - שטראוס-עלית, אוסם וכו') ומעוניין להיות זה שחושב על רעיונות מבריקים למוצרים שימשכו לקוחות ותוך כדי זה לחשוב על איך הפרסומת לאותם מוצרים תיראה במדיה הוא...........? איך קוראים למקצוע הזה?????????? מישהו יודע????? אני ממששששששש אשמח לתשובה...........

dobo

New member
האדם בשטראוס-עלית שחושב על מוצרים חדשים נקרא:

חולה סכרת.

גת וייס

New member
אנסה לעזור

התפקיד שהגדרת הוא לא מקצוע אחד, אלא כמה. יש אנשים בכל חברה שאחראים על פיתוח מוצרים חדשים, בדרך כלל הם בעלי השכלה רלבנטית לתחום עיסוק החברה. למשל, בשטראוס-עלית ובאסם יהיו אלה מהנדסי מזון. בנוסף, יושב בחברה מנהל שיווק שחושב כיצד לשווק את אותם מוצרים (חדשים וישנים). מנהל השיווק לא יושב וכותב את התסריט לפרסומת בעצמו (לרוב...) אלא פונה למשרד הפרסום. כאן סוף סוף נכנס הקופירייטר לתמונה. הקופירייטר עובד במשרד הפרסום ביחד עם ארטדיירקטור (מעצב). שניהם יחד מקבלים בריף - דף שמכיל את המשימה הנדרשת מהם (למשל: להכין פרסומת למעדן שוקולד חדש). בבריף מפורטים המסרים שצריכים לעבור בפרסומת, קהל היעד שהיא צריכה לפנות אליו ועוד. הם אלו שצריכים לשבור את הראש איך תראה הפרסומת ומה יהיה בה. זה ככה די בתימצות - אבל אני מקווה שעשיתי לך קצת סדר בדברים.

chicka

New member
מדובר בכמה אנשים שחושבים על חדשנות

אין מישהו אחד מוגדר שחושב על מוצרים חדשים, מדובר בקבוצה שמורכבת מאנשי שיווק, אנשי תפעול, מהנדסי מזון וכו'. לכל אחד בשרשרת הזו יש תפקיד - יש כאלו שחולמים, יש את אלו שמנחיתים לקרקע ויש את אלו שתפקידם לבדוק מה ישים ומה לא.. בכל אופן, יש שלל תפקידים במערכת שאת יכולה להגיע דרכם להמצאות של מוצרים חדשים.

ALL IN

New member
אל תיקחי סיכונים מיותרים

הירשמי ל"הבצפר", תוכלי גם למצוא המון אינפורמציה באינטרנט. דרך אגב, אני ממש לא משוחד, פשוט למדתי שם והיה 10!!!

למעלה