מבקשת עזרה דחופה

ברקת1

New member
מבקשת עזרה דחופה

שלום רב לכולכם, אני מבקשת מכל מי שיכול לעזור לי ומוכנה לשלם בתמורה בעבודה או בכל שירות שהוא (חוקי ומוסרי בלבד, כמובן). אני מובטלת לדאבוני הרב כבר שנתיים וחצי וחיה על קצבת הבטחת הכנסה של 1200 שקל. אני מחפשת עבודה בנרות ומוכנה להתפשר אפילו על עבודות מזדמנות פשוטות (אבל אמיתיות, לא שיווק בשיטת הפירמידה ושאר שטויות). אני חורשת את מדורי הדרושים ופונה ביוזמתי גם לכל מיני גופים הקשורים לתחומי העיסוק שלי, ולשווא. אני בת 40 פלוס, לא נשואה וללא ילדים, אקדמאית בתחומי מדעי החברה והתקשורת ובעלת מיומנויות מקצועיות בתחומי הכתיבה והעריכה העיתונאית והספרותית עם רקע ביחסי ציבור וגם בתפקידי מזכירות מהעבר הרחוק. כל מי שיודע על משרה פנויה העשויה להתאים לי (אני מאזור תל אביב), שיואיל לפנות אליי בדוא"ל [email protected] . בינתיים נחוצה לי עזרה דחופה במישור הכספי (אם אפשר להשיג הלוואה מגמ"ח הפתוח גם לחילונים למשל) ומחשב, העשוי לקדם אותי בנושא העבודה. יש לי מחשב ישן מאוד שעלול לשבות בכל יום וגם אי אפשר לחבר לאינטרנט. מי שיכול לתרום מחשב במצב סביר יבורך. אני פתוחה גם להצעות לשלם תמורת עבודה על פרויקטים בתחומים שלי או בכל עבודה אחרת.

blue skies

New member
שלום לך

לצערי כלכלית אין לנו כלכך אפשרות לעזור אבל בדברים האחרים אנחנו יכולים לנסות לעזור ולעשות כמיטב יכולתינו שלחי לי בבקשה לאימייל קורות חיים [email protected] אני לא יכולה להבטיח הרבה אני מוכנה לנסות ולהעביר את קורות החיים לכל מיני מקומות שאני מכירה

למעלה