מבקשת עזרה דחופה!!!

toomuchdogs

New member
גם אני לא, אומנם חלק מצב"ח לא

מרדימים אבל לצערי הרוב כן, לא יודעת מה קורה בחיפה.... לכן דיברתי על "הלך הרוח"

IAM TAL

New member
צב"ח

פניתי לסניף בחיפה וזו התשובה שקיבלתי.. באותה נשימה שהם הציעו להרדים אותם הם הציעו לי כלבה בת חודשיים.. דרך מעווותת וממש לא אנושים לפי דעתי.

zooom360

New member
../images/Emo201.gif משתתפת במות כלבתך האהובה../images/Emo16.gif

לאחר שבועיים ניתן להחזיק ולטפל בגורים ללא אמא, עם פורמולה מיוחדת לגורים וטיפול אוהב, אך ישנן בעיות העלולות להיווצר, במיוחד באישיות\התנהגות של הגורים, כי זה לא טיבעי לגור לגדול ללא אמא, אז אם ניתן מהר למצוא כלבה מניקה לחודשיים זה יהיה מצויין. אולי באחת העמותות? אולי יש כלבה מיניקה, שתוכלי לקחת אותה לבית אומן וכך גם לה ישתלם גם לך וגם לגורים. האם הגורים ינקו את החלב הראשוני של האם? זה החלב הכי בריא, שהגורים חייבים אותו למען חוסנם הבריאותי. מאחלת לך הצלחה, תעלי קצת תמונות של התינוקות

NoKi2sh

New member
היא אמרה שסרבו לעזור לה.

"כשפניתי לאיגוד צער בעלי חיים לשאול אותם האם הם יודעים על כלבה שהמליטה הם המליצו לי לוותר על החיפוש ולהרדים אותם.."
איך מתמודדים במשפחה עם האבדן? לפחות נשאר לכם משהו ממנה, והלוואי שכולם ישרדו. כואב!!!
לא יכולה לתאר את העצב. וכמו שזום שואלת, האם הגורונים הספיקו לינוק את חלב הקולוסטרום? הוא חיוני מאוד לגדילתם. +תומכת ברעיון של כלבה שהיניקה עד עכשיו ותעבור אליך לאומנה, זה יכול ללכת נהדר... מה הווטרינר אומר/ת? עדכני, אנחנו פה....

IAM TAL

New member
הוטרינר אמר..

הוטרינר אמר (יש לומר וטירינרים כי פניתי לעשרות) הם אמרו שהפתרון האידיאלי זה למצא אם מאמצת ואם לא אמצא אז לתת להם תחליף חלב אם לכלבים והסיכויים שישרדו עם תחליף כזה הוא בערך 15% כך שהפתרון הוא רק אם.. כרגע נמצאה אם מדהימה שאימצה אותם בכזה חום אך בעלת הכלבה אמרה שזה פתרון זמני לחלוטין לשבוע- שבועיים ואז למצא להם פתרון אחר. ישנם עוד גופים שאני יכולה לפנות אליהם..??? אשמח לתשובות מיטל

היי מיטל - תנסי גם באס או אס חיות

טל' 7441010 - זה המוקד שלהם- תשאלי אותם אולי הם יודעים, אולי הם יקבלו הודעה על אמא שכזו... מחזיקה אצבעות לגורים שנותרו ללא אמא - יש הרבה סיכויים שהם יחזיקו מעמד ויגדלו לתפארה.

kees

New member
זה לא נכון מה שאמר הוטרינר

היו לי פעם גורים שהאם סירבה להניק ולא מצאנו אם מניקה (מצאנו אבל היא הרגה אחד הגורים) והאכלתי אותם 3 שבועות בזונדות ישר לקיבה ומתוך 5 שרדו 4 וגדלו לתפארת (החמישי מת בגיל 3 שבועות מדלקת ריאות) אז אל תוותרי ותילחמי על הגורים האלו

Bakura

New member
נורא מצטערת על הכלבה שלכם ../images/Emo16.gif

בינתיים את מטפלת בהם? חשוב לשים להם בקבוק מים חמים (מכוסה במגבת) ולהניק אותם ידנית כל שעה שעתיים.

zooom360

New member
ויש אומרים שכדאי לשים שעון מתחת לשמיכות

כדי שיחשבו שזה הדופק של האמא...

טון טון1

New member
משתתפת בצערך על מות האם ../images/Emo201.gif

נסי להעלות את ההודעה גם בפורום רפואת חיות מחמד, אולי יש שם וטרינר שמכיר כלבה מניקה.. ובהצלחה לגורים.

הייתי מבקשת עזרה מוטרינר

הוא קרוב לוודאי מכיר כלבה מניקה.שהבעלים שלה אולי יחפצו לעזור.

IAM TAL

New member
בקשת עזרה מוטרינר

התקשרתי לעשרות והלכתי פיזית לקליניקה השארתי פרטים ונקאה מה יוליד יום.

IAM TAL

New member
עדכון!!

היי, האמא המאמצת שהיתה אמורה להיות רק לשבוע ייתכן שבעלת הכלבה תאשר שהם יהיו חודש שלם איתה. בנתיים הם יונקים אך חסר להם תוסף קנית יאתמול מטרנה לכלבים ובקבוק מיוחד נקווה שזה ישלים את מה שחסר להם. הם מדהימים ראיתי אותם.. האמא המאמצת לצערי לא מלקקת אותם מספיק ואת זירוז עשיית הצאכים אנחנו עושים ידנית. אני ממש מקווה שהם ישרדו את החודש הקריטי הראשון. ואח"כ אמלא אותם בחום כמעט כמו האם הביולוגית שלהם.. וגם שאלה לי - האם כתוצאה מזה שהאם מלבד להניק אותם לא מספיק מלקקת אותם תגרור בעתיד בעיות התנהגות של הגורים??

../images/Emo45.gif יופי עדכון טוב

וחבל שהאמא המאמצת לא מלקקת אותם כמו שצריך
אני מקווה שלא תהיה לזה השלכה על האופי שלהם . אני יכולה אישית להעיד מנסיוני בטיפול בגורי חתולים יתומים - שאיבדו את הקשר עם אימם שלהם בגיל צעיר מאוד והגיעו אלי - שהענקתי להם חום ואהבה וטיפול מסור והם גדלו והפכו לחתולים נורמליים זאת אומרת בלי הפרעות התנהגות מיוחדות. העניקו להם חום ואהבה וטיפול מסור ואוהב - ויהיה בסדר. תמשיכי לעדכן.

למעלה