מבקשת עזרה דחופה!!!

IAM TAL

New member
מבקשת עזרה דחופה!!!

בוקר טוב!! אני זקוקה לעזרה דחופה.. הכלבה המדהימה שלי נפטרה אתמול לפנות בוקר כחצי שעה לאחר ההמלטה שלה. והותירה 4 גורים קטנים ומדהימים..ומיותמים. נמצאה להם אם מאמצת לשבוע עד שבועיים שתניק אותם על מנת שישרדו. מחפשת אם מאמצת לשאר התקופה (עוד שבועיים - כדי שינקו חודש שלם). אני יותר מאשמח אם למישהו יש כלבה שהמליטה לא מזמן שתשמש כאם חלופית ל4 המדהימים הללו. אני גרה באיזור חיפה. לכל עזרה אשמח מייל: [email protected]

NoKi2sh

New member
תנחומיי.

אוף, עצוב................ מקווה שתמצאו, אחרת עומד בפניך חודש קשה מאוד, של הנקה ידנית.... בת כמה הייתה?

IAM TAL

New member
היא היתה בת 3

כנראה נפטרה מדימום פנימי או מתסחיף מי- שפיר.עצוב עצוב.

LeeKo

New member
בפעם הבאה לעקר,כדי להימנע ממצבים כאלה...

ferrarious

New member
גם לבעל אלמן לאחר שאשתו מתה בלידה

היית אומרת בפעם הבאה תעקר על מנת להימנע ממצב כזה, די כבר לטמטום לא כל מי שכלבתו ממליטה אויב המדינה וחמלה ואנושיות צריכה לבוא לפני השנאה העיוורת.

year of the cat

New member
איפה מצאת שינאה?

חשוב לחדד ולחדד ולחדד שכולם ידקלמו עיקור וסירוס שוב ושוב וכמה שיותר וההשוואה לאלמן לא במקום

WTF מה קורה איתכם ? כל הודעה

גוררת תגובות של לעקר/לסרס אולי תרגיעו כבר? באה הבחורה מספרת על טרגדיה שארעה לכלבה שלה ומספרת על הגורים שנשארו יתומים ואתם דוחפים את העיקור ? די כבר. זה קצת נמאס.

NoKi2sh

New member
אכן, גם אני חושבת שזה לא במקום.

אין צורך, זה גם לא מתאים כרגע, היא איבדה את הכלבה, והיא בצרות עם הגורים, נראה לי שהיא הבינה את הבעייתיות, כרגע כל שנשאר הוא לאחל תנחומים. עצוב.

zooom360

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לפעמים נדמה שאתם

פשוט הודעה מוקלטת\כתובה. באה מישהי מציגה כאן את הכלבה שלה, ויש שואלים אותה אפילו בלי לכתוב ברוך הבא, להגיד משהו על הכלבה, ישר כותבים לה "מעוקרת?" אם רוצים לשנות אנשים, זאת לא הדרך. הנה פה באה מישהי עם טרגדיה אישית, כלבתה האהובה נפטרה, ישר בלי להשתתף בצערה, אומרים לעקר, חשבתם שיש אנשים שלא מודעים לסכנות? אגב מוות בהמלטה אצל נקבות זה לא כל כך נפוץ. לפעמים אפילו בלי לראות מה כתוב ממליצים פה על עיקור, היה פה מקרה, שמישהי שאלה אם יש דרך לעצור ייחום באמצע, וישר מישהו שאני לא זוכרת מי וזה גם לא משנה, כי זה הלך הרוח בפורום, קפצ\ה ואמר\ה "לעקר ורצוי מיד" או משהו בסיגנון, פאק, היא\הוא בכלל לא קראו את ההודעה! יש המון סכנות בעיקור באמצע ייחום. זה כל כך מרגיז ולא עוזר. ג'ינג'ית, התגעגעתי

DannielR

New member
חייבת להגיד לך

יש פעמים שהתגובה של עיקור ממש לא במקום. גולשת כותבת שהכלבה שלה נפטרה ואני בטוחה שהיא מאד לא מאושרת מהמצב (בלשון המעטה), טיפת רגישות לא תזיק. צריך לדעת מתי לכתוב את המשפט הזה ולא לשלוף אותו מהשרוול בכל פעם שיש הודעה של המלטה או כל הודעה בנושא דומה.

IAM TAL

New member
תודה על התמיכה!!

בנוגע לעיקור\סירוס - ייתכן שבמצבים מסויימים עיקור או סרוס הוא פתרון טוב.. במקרה הזה רצינו שהיא תמליט על מנת לגדל את הגורים שלה כך שלא היתה מטרה למסור אותם. ותאמינו לי שבמשך היממה האחרונה מצאנו 10000 סיבות להאשים את עצמנו כבעליה של הכלבה אבל המוות היה בלתי נמנע. כרגע הבעיה האקוטית שאני רוצה שהגורים שלה ישרדו ולכן אני פונה אליכם כאן בפורום אם שמעתם , אתם יודעים על כלבה שהמליטה לאחרונה.. אני חייבת להציל אותם!! כשפניתי לאיגוד צער בעלי חיים לשאול אותם האם הם יודעים על כלבה שהמליטה הם המליצו לי לוותר על החיפוש ולהרדים אותם.. מזעזע......

NoKi2sh

New member
לא לוותר בשום אופן!!!!!!!!!!!!

חיים על הכף. אני פועלת בכיוון, מקווה שעוד בפורום מבררים, אעדכן מאוחר יותר בהצלחה, והתייעצי עם הווט', יכול להיות שבינתיים תאלצי להאכילם כל שעה, מבקבוק.

zooom360

New member
להרדים אותם?....!

אם הם ינקו את החלב הראשוני שכחתי את שמו, ז"א אם הם ינקו ישר אחרי ההמלטה, אין סיבה שלא ישרדו למרות הקושי.

למעלה