מבקשת עזרה בפריסה

talitali102

New member
מבקשת עזרה בפריסה

בני יטוס לארהב לנסות את מזלו לזמן השאלה: מיקום 1 - שש החרבות מיקום 2 - מלך המטבעות מיקום 3 - הכוכב מיקום 4 - שבע המטות מיקום 5 - שש המטות סיכום - ארבע המטותלא מוגבל .שאלתי מה הפוטנציאל שבני יחזור לארץ תוך שנה.ויצא. לפי הבנתי יהיה קשה הוא יאלץ להתמודד עם קשיים רבים אך בסופו של דבר יבסס את מעמדו וישאר שם לנסות להתבסס שם .האים פרשתי נכון?

batgalim

New member
טלילי

לדעתי פירשת נכון... נראה שבנך יתבסס בחו"ל (האם הוא נשוי? אם לא, יתכן וימצא שם את בחירת ליבו, אם הוא נשוי, סיכוי רב שהוא יתבסס שם עם משפחתו). חזרה לארץ תראה לו מסובכת מידי לאור הצלחתו שם.

talitali102

New member
וואו אני כל כך מתרגשת

כי אני יודעת שזה מה שהוא רצה .לא הוא לא נשוי .הלוואי אני פשוט כרגע בעננים תודה לך.

לדעתי השאלה לא נכונה

"מה הפוטנציאל שבני יחזור לארץ תוך שנה" - שאלה בעייתית מאוד. נגיד ונקבל קלף טוב בפוטנציאל, מה זה אומר? שהוא יחזור לארץ? או שדווקא הוא יצליח בחו"ל וישאר שם? אני רואה צורך להבהיר את העניין הזה חוץ מזה שקלף אחד בעמדת פוטנציאל כבר ראינו שהוא יכול להטעות (10 החרבות בפריסה הקודמת
) צריך לפחות שני קלפים בשביל להבין משהו מפוטנציאל....

talitali102

New member
כלומר? איזו פריסה לעשות

ומה זאת אומרת צריך שני קלפים איך לפרוס.ומה לשאול

מממ..

אם כבר בשאלה של חזרה לארץ עדיף מסר פתוח בשלוש קלפים (כי העמדות בעייתיות בעיני) אחרת אפשר לפרוס, מה - הפוטנציאל (שני קלפים לזה) - של בני - להצליח - בארצות הברית - בשנה הקרובה? +במקום קלף סיכום שלוש קלפים פתוחים (כך שנוכל לראות גם את ההתפתחות). 10 קלפים לפריסה, ואם יעלה בו רצון לחזור אני מניח שנוכל לראות זאת כאן (שהרי אם הוא יתקשה סביר להניח שיחזור)....

talitali102

New member
לנתנאל

פרסתי פריסת שאלה מתוגברת .כפי שאמרת כוהנת מה נזיר הפוטנציאל 10 גביעים הפוטנציאל שוטה של בני\ 9 מטות להצליח 4 גביעים בארהב יום הדין בשנה הקרובה קלפי סיכום . 9 גביעים 6 מטות שטן והפרוש שלי - לגבי מה הפוטנציאל .הוא יצתרך לעבוד קשה להמנע מהנאות החיים עד לאושר הנכסף. לבני יש את היכולת לזרום עם החיים ולהצליח 4 גביעים שמיצגים את ארהב לא הבנתי נראה לי שהשנה הקרובה מבחינת יום הדין יראה לו לאן בדיוק הוא הגיע מבחינת השגים וקלפי הסיכום מראים על הצלחה אך האים בגלל קלף השטן משהו לא בסדר זה קלף שאני לא אוהבת .ודרך אגב האים 10 הגביעים מרמזים על קשר עם בחורה קשר רומנטי? אודה לך על הארה בנושא.

../images/Emo45.gif הפירוש שלי...

מה - הכוהנת הרעולה השאלה נשאלת ממקום של עלטה, חוסר בהירות ואולי הסתרה של פרטים הפוטנציאל - נזיר, עשר הגביעים האם הוא הולך להיות עם המשפחה שם? יהיה לו קשה להיפתח ולזרום ולכן הפוטנציאל שם מוגבל עבורו, למרות שנראה שיהיה לו נחמד שם ויתכן שיכנס לתוך מסגרת חברתית מסוימת או שיכיר חברים חדשים שם. של בני - השוטה הבן מגיע בתקווה הרבה, אופטימיות, תמימות, רוח הרפתקנית, כשאולי חסר תכנון ומחשבה מעוגנת במציאות להצליח - תשע המטות שוב רואים איך הסגירות שלו והקושי שלו להתחבר ולזרום מקשים עליו להצליח שם. בארצות הברית - ארבע הגביעים ארה"ב לא תספק את רצונותיו כפי שהוא חושב היום. נראה לי שבסוף ימאס לו. בשנה הקרובה - יום הדין במשך השנה תהיה לו התפקחות לגבי ארה"ב ויתכן כי הוא יחליט ללכת לכיוון שונה תשע הגביעים, שש המטות, שטן בהתחלה יהיה לו שם נחמד, הוא יתחיל להריץ פרויקטים וינסה לקדם את עצמו, אבל בהמשך יפול באנרגיות שליליות (חיצוניות ו/או פנימיות) שיהיה לו קשה להתמודד איתם נראה שזה יהיה לו טוב - לפחות מבחינה התפתחותית רוחנית לגבי זוגיות הייתי מוציא שני קלפים לבדוק את הפוטנציאל שלו בעניין הספציפי הזה שם (אכן קלפים בפריסות שעשית ש*עשויים* לדבר על זוגיות)

talitali102

New member
ראשית תודה לך .

אני משערת שאכן כך יהיה .זה מקום חדש ויהיה קשה.באמת מענין בתכלס איך הוא יסתדר ואשמח לדווח .הוא נוסע לשם לבד .קודם לחבר להיות מס ימים ולאחר להיכנס לעבודה.גם אם יהיה לו טוב מבחינה התפתחותית רוחנית בלבד זה גם טוב כי הוא נורא מחפש את עצמו כל הזמן .ולא רגוע .הוא עוד לא מצא את מקומו.ואני מקוה שהארפתקאה הזאת תועיל לו במשהו .אולי זה הקרמה שלו והוא צריך לעבור מסלול מסוים כדי להבין דברים כך אני רואה את הדברים והם בסדר מבחינתי.אני מאוד מודה לך על כל ההתיחסות ומקוה שימצא סוף סוף את מקומו

למעלה