מבקשת עזרה בבקשה:(

שניצללל

New member
מבקשת עזרה בבקשה:(

אז ככה, אני ובת זוגתי ביחד כבר מעל שנה. לפני כחודש ההורים שלה גילו סופית שאנחנו ביחד. אבא שלה מקבל את זה, אמא שלה לא. היא ממש ממררת לה את החיים ולפעמים זה מגיע למצב שפשוט אולי יותר טוב להיפרד.. אבל אנחנו לא רוצות!!! אנחנו רוצות להשאר ביחד לא משנה מה.. אבל זה נהיה קשה, מגיע למצב שההורים רבים ביניהם.. (ואולי יתגרשו.. מי יודע).. והאמא על כדורים לא מוכנה להרגע.. לא מוכנה לקבל את זה בשום אופן.. אין עם מי לדבר!! מה נעשה? יש עזרה מיוחדת? פסיכולוג מיוחד? ומנסיונכם, אם יהיה טיפול הולם לבעיה.. האם האם בסופו של דבר תקבל את זה? האם יש תקוווווה?@?!!?! בבקשה עזרו לנו להגיע לשורש הבעיה ולפתור אותה.. אנחנו לא יודעות מה לעשות.. מבקשת עזרה וכמה שיותר מהר... תודה מכל הלב!

ת ה ל ה

New member
סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות

מנסיוני בתהל"ה הרבה שנים התגובה של אמא איננה חריגה. ישנם הורים שמגיבים בהתחלה ב"הלם", צריך להבין שאמא פתאום עומדת מול הבת שלה שחשבה שהיא מכירה ומתגלה לה פתאום בת שונה, והיא לא יכולה להכיל בבת אחת את השינוי הזה. הקבלה היא תהליך שלוקח זמן, וצריך הרבה הבנה וסבלנות כדי לעבור את התקופה הקשה הזו. אני מזמינה אותך לקרוא באתר שלנו על מה עובר על ההורים כאשר נודע להם לראשונה שהילד הוא הומו לסבי. עזרה יותר מוחשית אפשר כמובן למצוא אצלנו בתהל"ה בקבוצות. לא ברור לי מהיכן אתם בארץ אבל הכנסי לאתר שלנו ושם תמצאי את רשימת המנחות לפי איזורים ואת מוזמנת להתקשר בעצמך וכמובן גם לבוא לקבוצה. כמובן שיש תקוה, אני מבינה אותך כרגע שהכל מבולבל ולוחץ אבל בסופו של דבר אמא בודאי אוהבת אותה וגם אם זה יקח זמן צריך אורך רוח. אם אתן אוהבות ורוצות להיות ביחד חיו את חייכן, קבלו בהבנה את התגובה של אמא וגם אם בהתחלה זה קשה ואולי יגרום אפילו לריחוק איתה, תנו לה להבין שאלה הם החיים שאתן בחרתן לחיות כמו שהיא בחרה את חייה, ועם הזמן היא תצטרך להתרגל לכך. מנסיוני בתהל"ה גם הורים שבהתחלה הגיבו כמו אמא, בהלם, שוק, דכאון וכו', עם הזמן למדו שהשד לא נורא כל כך והם לא לבד. שכנעי אותה להגיע לקבוצה או לפחות ליצור קשר עם הורים אחרים לבנות לסביות. אשר לכן, שתיכן מוזמנות גם כן לקבוצה. בהצלחה דליה

ba3bu5n

New member
שלום חמודה.דליה נתנה לך עצה--<

ואפשר להעזר בזאת אמא שלי לא קיבלה זאת עד היום,אבל נראה לי שהיא מתחילה להשלים עם זה.אי אפשר לגרום לה לקבל,זה לא פייר כלפיה.

למעלה