מבקשת עזרא !!!!

מבקשת עזרא !!!!../images/Emo53.gif

אני חדשה כאן ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא לימודים ל"חד הוריות" באיזור המרכז אשמח אם תתנו לי מוקומות שבהם אמצא קורס כלשהו (גם כאלה שמפנה ביטוח לאומי ) או לשכת עבודה תודה מראש

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני מציעה לך לפנות ללשכת העבודה במקום מגורייך ( יש בכל עיר ) שם יוכלו לעזור לך ביעוץ תעסוקתי, להפנות אותך לעבודה מתאימה או לקורס מקצועי במידה ותימצאי מתאימה... לא לשכוח להיאזר בהרבה סבלנות ( כמו בכל המקומות האלה התורים הם רבים וההמתנה ממושכת ) וברוכה הבאה מקווים שתישארי

א ל ו ל י

New member
סדנאות ופעילויות לחד הוריות../images/Emo140.gif|

חדרה: מרכז מידע לזכויות חד הוריות ופורום מפגשים בשיתוף ויצ"ו. 04-6323540 מרים או חדווה. רעננה: מרכז נשים וגברים חד הוריים בבית ויצ"ו (קלאוזנר 3).במרכז קבוצת תמיכה ובי"ס להורים של אדלר. ניתן לקבל סיוע משפטי. 09-7610401 גליה כהן-עפר. קרית שמונה: מועדון חברתי לחד הוריותפועל ברחוב עולי הגרדום 18. במהלך המפגשים מועסקים הילדים במתנ"ס. במועדון פעילויות הקשורות בגידול הילדים לבד, זכויות הנשים ועוד. 04-6941649 ירדנה שדה. אשדוד: פועל מרכז לחד הוריות. במפגשים: סדנאות התמודדות עם כעסים, ניהול כספים, ניהול זמן, זוגיות שנייה ועוד. מתקיימות מסיבות בחגים וימי כייף. 08-8516834 אתי היינה. הרצליה: סדנת מנהיגות לעומד בראש משפחה חד הורית, קבוצת הורים בעלות סימלית ,מועדון חברתי ופעילות משותפת להורים וילדים. 09-9540142 חנה אבירם. ירושלים: חוגים לחד הוריות וילדיהם בשישה מוקדים בעיר. סדנאות להעצמה עצמית ופיתוח מעורבות קהילתית למשפחות חד הוריות. 02-6298017 בתיה קאופמן.

למעלה