../images/Emo24.gif
אני רוצה להגיד לכם
מזו ענקית!! והנה למה- בזכותכם הלכתי היום

חזרתי לפני כמה זמן... טוב נתחיל מהתחלה

הגעתי הביתה אחרי ביצפר וישר הלכתי לישון.. קמתי שעתיים אחרי זה, בסביבות 5, ולא יודעת.. לא ממש ידעתי אם אני רוצה ללכת או לא :\ חשבתי אולי לוותר. ואז הגעתי לתפוז, וקראתי מסר אישי ואת ההודעות פה (מצטערת.. לא היה זמן להגיב!) וב2 שניות אמרתי- אני הולכת!! זהו.. הלכתי

חלק מהדברים לא עשיתי (נו.. אני לא יודעת..
) אבל חלק כן, ואנשים שם נחמדים, והיה גם מדריך אחד שעזר לי ולימד אותי חלק אז אחרי ההתחלה התאמנתי איתו, וזהו, זה נראה לי נחמד

שווה להמשיך לנסות מה גם אהבתי נגיד שהם ידעו להסביר, נגיד אם היו דברים שנראו לי מטופשים במיוחד (ויסלחו לי אלו שמתאמנים ולא מביאים מה נראה כל כך מטופש לדעתי..) ויש לי בעייה לעשות דברים שנראו לי מטופשים.. אז ידעו להסביר לי למה ואיך

טוב, בכל מקרה- תודה לכם על המידע ועל ששכנעתם אותי (גם אם לא הייתם מודעים לזה עד עכשיו..) ברגע האחרון ללכת

תודה על האתרים והתמונות לתל אביב קצת בעייה להגיע, במיוחד באופן קבוע (האמת היא שגם לשם יש לי בעיה להגיע אבל הוא אמר שהוא יסדר לי משהו) אז אם יצא בהזדמנות אני אבוא, אבל לא ממש נראה לי שזה יהיה בזמן הקרוב :\ ואמנם השבוע אני לא אוכל לבוא שוב כי קבעתי עוד קודם בייביסיטר אבל זה חד פעמי ואני אבוא שוב שבוע הבא

דרך אגב, עם איזה מכנסים לבוא בנתיים? (לפני שאני קונה חליפה אני רוצה להיות בטוחה...) באתי היום עם מכנסיים שנוחים לי אבל לא נראה לי שיש הרבה שיהיה נוח להתאמן איתם...