מבקשת מידע

דנה^^

New member
מבקשת מידע

על קונג פו. יש לי אפשרות ללכת ללמוד קונג פו והייתי רוצה יותר פרטים על זה אם תוכלו לתת לי... מה זה בדיוק? מה זה כולל? אשמח גם לשמוע חוויות :) תודה, דנה

PanGu

New member
עגור לבן.

אין לי מידע מפורט לתת לך על קונג פו מעבר לקונג פו שאני לומד, עגור לבן. ובשביל זה הייתי מציע לך לבקר באתר הזה: www.pakhokpai.co.il ארתור, ציאן.

דנה^^

New member
תודה! + בעייה קטנה

2 הדפדפנים שלי לא נותנים לי להיכנס לאף קישור באתר :\ תוכל להעתיק לפה את קטעי הטקסט בבקשה?

PanGu

New member
בשמחה, אבל...

מבחינת זכויות יוצרים אני לא בטוח שמותר לי להעביר טקסטים שלמים מאתר מסויים לשני.... אם אוכל לקבל פה אישור מאחד ממנהלי הפורום דעניין זה חוקי, בשמחה אעביר חומר זה:) ארתור.

deep ocean

New member
איזה מידע את רוצה?

כשאת אומרת קונג-פו למה את מתכוונת? יש הרבה שיטות שקוראות לעצמן קונג-פו. איך קוראים בדיוק לשיטה בא יש לך אפשרות ללכת אליה? מה שם המורה? וכו´...

דנה^^

New member
אמממ

כשאני אומרת קונג פו למה אני מתכוונת? האמת היא שאין לי מושג :) זו הסיבה שפניתי אליכם אממ לא יודעת אם זה אומר משהו אבל על הדף כתוב kung fu choy li fut זה אומר משהו? שם המורה הוא אלי אבגי

deep ocean

New member
היית כבר בשיעור נסיון?

או שיש לך רק דף עם פרסומת על בית הספר?

דנה^^

New member
רק דף עם פרסומת

שיעור הנסיון הוא מחר בעקרון כבר לפני כמה חודשים קיבלתי דף פרסומת כזה וחשבתי ללכת לשיעור נסיון אבל בסוף לא יצא, ואז זה סתם נדחה.. ועכשיו שוב קיבלתי אותו אז אני חושבת אולי כן לנסות

קציצון

New member
אז תלכי לשיעור נסיון

צדברי עם המורה ואם יהיו לך שאלות תחזרי הנה ויענו לך יחש פשוט הרבה דברים שנכללים בקונג פו הרבה זרמים הרבה שיטות בפורום הזה יש אני מאמין לפחות 3 4 שיטות של קונג פו ככה שזה בעיה

neko

New member
צ´וי לי פוט

צ´וי לי פוט זה סגנון דרומי (מדרום סין), שעובד בעיקר בלחימה לטווח קצר. מלמדים חלקים ממנו אצלנו, אז תנסי את האתר שלנו בשביל תמונות: http://www.kungfu.co.il ותזכרי, לא חשוב מה את לומדת, חשוב עם מי ואיפה ואיך זה גורם לך להרגיש!

deep ocean

New member
אני גם מסכימה לזה

לא משנה סוג השיטה, אלא איך את מרגישה בשיעור, איך את מרגישה עם המורה וכו´. אם תחליטי להיות בעוד שיעור נסיון, אגב, אני יכולה להמליץ לך על המורה שלי (מלמד קונג-פו בתל אביב).

neko

New member
צ´וי לי פוט

צ´וי לי פוט זה סגנון דרומי (מדרום סין), שפותח ע"י שני מסטרים, צ´וי ולי ("פוט" מתייחס לבודהה). הסגנון עובד בעיקר על לחימה לטווח קצר. מלמדים חלקים ממנו אצלנו, אז תנסי את האתר שלנו בשביל תמונות: http://www.kungfu.co.il ותזכרי, לא חשוב מה את לומדת, חשוב עם מי ואיפה ואיך זה גורם לך להרגיש!

trener

New member
קונג-פו

ניתן לתרגם כ"מומחיות (גבוהה)". אני ממליץ להתעניין גם בשיטת ס.ז.א. פרטים ב"לוחות" - רשימת הסגנונות ובאתר WWW.S-Z-A.COM

Zeev Foux

New member
תגיד לי טרנר, אתה מתאמן בזה?

ויותר חשוב, אתה מאמין בזה? באתר כתוב: Master Akilov is believed to be a direct descendant of a professional body-guard family which lived, during that time in the area of Middle Asia, Khashgar, Mongolia, Tibet and India. This unique system, is based on a tradition belived to be about 1000 years old. The tradition tells, that the personal body-guards of Chingiz-Khann were masters of this martial art, they were called "thousand of furious". According to the family tradition, among them were the members of the kin, successor of what Grand Master Alexander Akilov is. Grand Master Alexander Akilov, was passed the kin tradition by his grandfather from the age of 6, and is now believed to be the last and only known keeper of the ancient Akili tradition. לי זה נשמע ממש ....... זאב

trener

New member
כן

אני מאמין למורה שלי ולא אמונה עיוורת. פען הוא נתן לי סתירה מהירה ולא חזקה בבטן ממרחק של 5 ס"מ או פחות שהשאירה שתף דם בצורת אצבעותיו. משפחות של CENTRAL ASIA היסטורית מחולקות למשפחות סוחרים, מעבדי אדמה, ולוחמים. מורה שלי גודל במשפחה כזו. אני מתאמן ומאמן ילדים ומבוגרים.

Zeev Foux

New member
לא שאלתי על יכולות המורה,

אלא על ההעובדות ההיסטוריות המוצגות באתר, אני בטוח שהמורה שלך מעולה!

trener

New member
כן

כל הסיפור הוא לפי המסורת המשפחתית שנשמרה בתוך המשפחה - איך תמצא איזכור מדעי? הסגנון אבל שונה מכל שיטות אחרות ועובד.

אתר מעניין

היי ואלרי. אתר מעניין מאוד, אני חייב לציין. אבל אתה לא חושב שזה בגדר "הנחתום המעיד על עיסתו" בכך שכל אדם המבקש אומנות לחימה, לא משנה מה היא תהיה מקבל ממך הפניה ל"ס.ז.א", שבה אתה מאמן? אני לא רואה אף מאמן אחר שכותב כאן נוהג כך... בכל מקרה, אשמח לראות שיעור. איפה ומתי אתה מאמן? אולי באחד ממפגשי הפורום? (אורי, יש כבר תוכנית לארבע?) האפור

למעלה