מבקשת מידע

עליזה401

New member
מבקשת מידע

שלום לכולם שמי עליזה ואני מבקשת עזרה בתיכנון ביקורי בדרום קוריאה אני טסה ב-2.10.10 לניו-זילנד לחתונת בת אחי. אני טסה עם חברת התעופה הדרום קוריאנית ואלי להמתין בסיאול 2.5 ימים וזה התגשמות חלומי להיות בסיאול לכן אני מבקשת עם תוכלו להגיד לי מה כדי לי לראות או להיות ביומים וחצי שיש לי ומה מגז אויר באוקטובר אני יודעת ב 3.10 בדרום קוריאה חוגגים את יום הצבא שלהם האם הכל פתוח שם: חנויות וכו'? השמח לקבל תשובות במאייל שלי: [email protected] בתודה מראש עליזה נ.ב: ב-3.10 יום הולדתי ה-51 אני חוגגת בסיאול ואין מאושרת ממני

kriefe

New member
היי בת מאזניים../images/Emo213.gif

אני חגגתי יום הולדת שלושים בסיאול לפני שנה וחצי ואין דבר שווה יותר מזה
יום ההולדת שלי הינו ב-4.10 ואני לא זוכרת שמשהו היה סגור ביום שלפני... אבל הייתי בעירפול חושים בכל החודש וחצי שביליתי שם, לכן יכול להיות שאני לא זוכרת במדיוק... עכשיו, אם אני מבינה נכון, את נוחתת בסיאול ביום ההולדת שלך ועוזבת ב-5.10
מה הסגנון שאת מעוניינת לראות - מוזיאונים, קניות, נוף

עליזה600

New member
תודה

נאלצתי להחליף את השם מעליזה401 לעליזה600 כי היו לי בעיות בהתחברות לכן נרשמתי בחדש הכן אני חוגגת את יום הולדתי ה-51 בסיאול בשנה זו ורציתי לראות כמה שיותר מקומות ביומיים שאני יהיה וזה כולל קניות מוזיאונים וכמובן את העיר אני גם רוצה לדעת העם יש אוטובוס תיירים שמסתובב בעיר כמו באירופה ומהו מזג האויר בחודש אוקטובר מקווה להכיר אותך במפגש של יום רביעי במסעדה בתודה עליזה

הרעיון העיקרי לגבי האוטובוס...

זה שקונים כרטיס שהוא כרטיס יומי. האוטובוס עוצר בכמה תחנות, יורדים באיזו שרוצים, מטיילים, וחוזרים לתחנה או לתחנה סמוכה, שם עולים שוב על האוטובוס. אפשר ככה להעביר יום שלם בביקור באתרים מרכזיים בעיר. יש גם גירסה לילית של האוטובוס (שעולה חצי,5000 וואן כמדומני) אבל כמעט בלי תחנות, רק לניסוע בעיר ולראות אותה בלילה. מראה יפה למדי.

עליזה600

New member
תודה

תודה על המידע למרות שחסרים 3 חודשים עד לטיסה אני כולי מתרגשת אפילו אתמול בכיתי קצת מההתרגשות

kriefe

New member
ממשיכה

מבחינת מזג האויר - בואי נגיד ככה, שבחרת להיוולד בעונה הכי שווה בדרום קוריאה
חודש אוקטובר הוא חודש מהנעימים שבעונת הסתיו, יש מצב לטיפטופים, אבל לא גשם זלעפות... במשך היום ממש נעים ובלילה יכול להיות אפילו קריר מעט (כזה של סריג דק, לא מעבר) בקיצור בגדים קצרים, מטריה קטנה וסריג דקיק לשעות הערב

kriefe

New member
ועוד

באשר למה לראות... אם תשאלי אותי - מה לא
העיר מחבקת טבע בכל צורה, היסטוריה בתפארתה ואורבניות ניו יורקרית שלא מביישת את הפירמה וזה עם נוף אסייתי אנושי עוצר נשימה

GnomeBubble

New member
זה גם היומולדת שלי ../images/Emo13.gif

שיהיה לך במזל טוב. זאת אחלה מתנה!

למעלה