מבקשת לשתף

סוזי10

New member
מבקשת לשתף

לפני חודשיים הבן שלי בן 27 התאבד. אתמול היתי אצל חברה בהרצאה על סתם נושא שלא קשור לנושאים של רוחות ומתים אלא בנושא קוסמטיקה בכלל. והיתה שם מישהיא שאמרו לי שהיא מתקשרת. זה לא מקצועה והיא לא עוסקת בזה בשביל כסף ככה הבנתי בסוף.ביקשתי לדבר איתה ישבנו בסלון אמרתי לה שבני התאבד לפני חודשיים ושלפי מה שאני שומעת אין אפשרות לתקשר לפני השנה. לכן היתי רוצה לתקשר עם אבא שלי שנפטר לפני 6 שנים. היא שאלה איך קוראים לאבי אמרתי לה והיא התחילה להתנועע קדימה ואחורה עם עיניים סגורות. לפתע שאלה אותי איך קוראים לבני. אמרתי לה ואז היא אמרה לי הוא במקום טוב עטוף באהבה ואמרה לי גם מי המדריכה שלו (סבתא שלי ז"ל). לפתע העבירה לי את היד על הגב בלי לגעת בי ואמרה לי הוא מבקש שתשלחי לו ריפוי אינרגיה ואהבה הוא כאן ממש עכשו . התחלתי לרעוד בכך הגוף ווהתרגשתי שהלב שלי דופק במהירות שיא. שמתי את היד על הלב אבל הדפיקות היו רגילות אבל בפנים הרגשתי בום בום בום .ביקשתי שתפסיק כי לא נוח לי. היא כמובן הפסיקה שאלתי אותה מה זה הדפיקות לב האלה והיא אמרה שזו הנוכחות שלו. היא אמרה שהוא די הרבה נמצא כאן הולך וחוזר. ושאשלח לו ריפוי ואנרגיות.האם יתכן שלפני השנה הופיעה נשמתו. כי אמרו שגם בחלומות לא יופיע לפחות שנה בגלל המוות הטראומתי שחווה כאן. והנה בכל זאת. לילה לפני כן הוא הציץ לי לשניונת קטנה בחלום . לא אמר לי כלום הציץ ונעלם ואני התעוררתי. אני מדליקה לו נר רגיל 3 פעמים ביום ושולחת לו אהבה. יש למישהו משהו לומר לי. אשמח לשמוע. איך ךאני יכולה ללמוד לתקשר בכלל. שמעתי שבמדיטציה אפשר? אפשר פרטים ממישהו שמבין. אגב כששאלתי על אבא שוב היא אמרה שביקש לא לקרוא לו.תודה.

ס ו ל י ת

New member
משתתפת בצערך

הסיפור שלך הוא קשה ועצוב. אני מציעה לכתוב לו, בכתיבה אליו את תשיגי טיפה קטנה מהקרבה אליו אותה את מחפשת. אנו פונים בד"כ לנסיונות תקשור לעולם הבא בקבות מוות בכדי לחוות עוד כמה רגעי קירבה עם המת. אם הומלץ לך לא להטריד את הנשמה בשנה הקרובה נסי את הכתיבה וסמכי על כך שבמסעותיו הלוך ושוב יקרא את שכתבת.

Dark faith

New member
קודם כל, תנחומיי....../images/Emo201.gif

הדרך הטובה ביותר ויעילה מבחינתי היא דרך המדיטציה...ישנם בפורום הרבה הרבה שיטות למדיטציה, הכי חשוב הוא להגיע לרמת "מודעות רוחנית". עכשיו בקשר לעניין, הופעת הנשמה רק לאחר השנה. להיפך. האמונה אומרת כי נשמת המת מסתובבת שנה בקרבת אהוביו וזאת על מנת לעזור להם ולנשמה עצמה בהתמודדות עם המוות וההשלמה איתו... לרוב הנשמה מתקשרת עם הקרובים דרך חלומות- שזהו ערוץ מאוד חזק לתיקשור עם העולם הבא. בנוסף, באמצעות ריחות, הוזזת חפצים בעלי ערך ריגשי וכדומה. תהיה חזקה, והכי חשוב משוחררת רוחנית- רק כך תוכלי לתקשר איתו...ואולי להבין ולקבל את המוות שלו.

לסוזי

אם את זוכרת את ההודעה הראשונה שכתבתי לך, אמרתי לך אז שבנך יבקר בביתך, ואף לעיתים תכופות מאוד, אך אסור לתקשר עם נשמתו. אין זה סותר שהוא יגיע, והוא יגיע. הסיבה שאינך חולמת עליו היא דווקא בגלל קרבתך ואהבתך הרבה אליו. שכן כאשר הקרבה הנשמתית היא גדולה, הדבר עלול יותר להזיק מלהועיל. שימי לב לסימנים- תחושת נוכחות, ריחות מוכרים וכד', מדיטציה בשלבים אלו היא הדרך הטובה ביותר, לפחות עד שתעבור השנה הראשונה. אם תקראי לבנך ותבקשי ממנו בליבך שיגיע- הוא יגיע. מאחלת לך שלא תדעי עוד צער ומחזקת את ידך.

הוא נמצא עימך כל זמן השנה ורק לאחר

שהוא בטוח כי את מסתדרת בלעדיו, הוא הולך לדרכו, אין קשר בין דרך המוות הטבעית או הלא טבעית בה הוא סיים את חייו, ולגבי אביך כנראה כי האירוע הפריע לו ואינו רצה לתקשר. לשאלתך על תקשור, ניתן לעשות זאת בעזרת מדיטציה, נשימות עמוקות שאילת שאלות בראש וקבלת תשובות בהתחלה אולי לא ברורות כל כך, אך לאחר מכן צלולות לגמרי, וישנה אפשרות לעשות שחזור או תקשור בעזרת מומחים בתחום.
לינוי

למעלה