מבקשת לשתף אתכן ...

מילוא3

New member
מבקשת לשתף אתכן ...

שבת שלום לכולן. אני ממעטת לכתוב בפורום אך קוראת את דבריכן והם תמיד מחזקים ותומכים. קצת קשה להתרכז בעולם הפנימי כשבחוץ מתחוללת סערה אמיתית וכואבת. אך המציאות היום יומית מחייבת להתייחס גם אליה- והנה הגיע היום - ומחר אני עוברת שאיבה, וזו לי הפעם הראשונה של שאיבה לאחר טיפול בקלקסןולכן יש יותר חששות.מלבד זאת כבר איני זוכרת - איך מרגישים לאחר השאיבה ? האם יש כאבים ? כמה ימים נדרשים לנוח ( ביום ג' הקרוב אנו הולכים לראיון אצל הפסיכולוג ) ?. אשמח מאוד לשמוע דבריכן.

MAMALY

New member
ראשית בהצלחה!!!!

שאיבה האמת היא החלק הכי קל של הטיפול... את פשוט ישנה לך בכייף וקמה לעיתים רחוקות יש מעטמ יחושים לא משהו שכדור נגד כאבים או במקרים ממש חמורים זריקת וולטארן חד פעמית לא יכולה להתמודד איתה. עברתי כמה וכמה שאיבות בחיי מלבד המחט של האינפוזיה לא ממש הרגשתי משהו היה כייף להרדם מותח להתעורר לשמוע כמה ביציות היו וזהו. אני אחרי שאיבה הייתי חוזרת הביתה ליום מנוחה בגלל ההרדמה אבל תמיד תוך שעתיים שלוש כבר הייתי כרגיל כאילו כלום. בהצלחה!!!!

זה משתנה מאחת לשניה

אצלי שאבו 16 ביציות והתגובה של הגוף שלי לא היתה טובה.. הנחיית הרופא היתה לנוח יום יומיים ולשתות בלי סוף !! בפועל שכבתי שבוע כי כאב לי מאוד והרגשתי שאני לא מסוגלת לתפקד !! תקשיבי בעיקר להנחיית הרופא שלך ולגוף שלך. מה שבטוח זה שצריך לשתות המון גם אם ההרגשה שהבטן מלאה בנוזלים ואין מקום לעוד נוזלים וגם אם את חוזרת לפעילות, לנסות שהפעילות לא תהיה ספורט או נשיאת משקל כבד... ושוב, אני מאמינה שאצל כל אחת זה שונה. שיהיה לך בהצלחה
ושיוקפאו כמה שיותר

מירבי*

New member
השאיבה

אני לא חושבת שתחושי שוני בעקבות הטיפול בקלקסן, זכרי לשתות הרבה לאחר השאיבה, לקחת משככי כאבים אם כואב ולנוח ביומיים הראשונים. מאחלת לך יבול נאה של ביציות שיביאו לעוברים נהדרים שיהפכו בעזרתה של הפונדקאית להיות הילדים שלכם. שבוע טוב ורק בשורות טובות!

בהצלחה ../images/Emo57.gif

שיהיה יבול פורה וטוב ב''ה, לדעתי אים את לא זוכרת איך הרגשת לאחר השאיבה הקודמת סימן שהרגשת בסדר וזה סימן טוב איחולים, ובתקוה שתחושי טוב, שכל חיילנו יחזרו ב''ה בשלום, ושבמדינה שלנו כבר תהיה רגיעה שנוכל להינות מההצלחות אמן,

למעלה