ביישנית זו אני
New member
מבקשת לשמוע את דעתכן - IVF
אני חדשה כאן, לפעמים כותבת בפורום השכן - פוריות. לפני כ - 12 שנה לאחר הוצאת ציסטה מהשחלה אובחנתי כסובלת מאנדומטריוזיס. כל העת טופלתי ע"י גלולות עם הפסקה של שבוע חוץ מתקופה קצרה שגם טופלתי ע"י גלולות ברציפות. עד כמה שידוע לי האנדו אצלי היא ברמה קלה
ויעיד על כך גם צילום הרחם שביצעתי לפני כחודשיים שיצא תקין. כרגע אני אחרי IVF ראשון שנכשל ורציתי לשאול את דעתכן. אני יודעת שבוודאי תפנו אותי לרופא שלי אבל מה לעשות, שאלתי שני רופאים וקיבלתי שתי דיעות שונות....כרגיל עם רופאים.... לפני כ - 3 חודשים עשיתי בדיקת דם CA-125 שיצא בנורמה ועכשיו אחרי 3 חודשים זה הכפיל את עצמו(כי כידוע, הפסקתי גלולות) אבל עדיין בנורמה. וכאן מגיעה סוף סוף השאלה
האם אתן חושבות שכדאי לי בין טיפול לטיפול (צריך הרי הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול) לקחת גלולות על מנת להרגיע את האנדו או שהמדכאים של טיפולי ה - IVF עושים את העבודה? ושוב אני חוזרת, אני יודעת שזו שאלה לרופאים !!!! פשוט רוצה לדעת אם יש מישהי מבנות הפורום שנתקלה בבעיה הזאת ומה המליצו לה. מחכה ומודה לתגובות
אני חדשה כאן, לפעמים כותבת בפורום השכן - פוריות. לפני כ - 12 שנה לאחר הוצאת ציסטה מהשחלה אובחנתי כסובלת מאנדומטריוזיס. כל העת טופלתי ע"י גלולות עם הפסקה של שבוע חוץ מתקופה קצרה שגם טופלתי ע"י גלולות ברציפות. עד כמה שידוע לי האנדו אצלי היא ברמה קלה