מבקשת לכתוב

מבקשת לכתוב

ולהפיג קצת מהעצב. נפרדתי מהחבר שלי, לפני כמה ימים. אני לחלוטין שלמה עם זה ויודעת שזה הדבר הנכון בשבילי. גם שלחתי לו כמה רמזים לריכוך המכה. אז התקשרתי ונפרדתי ממנו. פתאום כל הניסוחים שהכנתי לעצמי בראש הלכו לעזאזל (הניסוחים היו כדי לא להגיד לו כמה דברים מאוד מכאיבים) שאת חלקם אמרתי לבסוף. אמרתי לחברה שלי, שאני מקווה שהוא יסלח לי, ואז היא אמרה לי "אני מקווה שתסלחי לעצמך". השתתקתי, היא קלעה בול בנקודה. כל כך עצוב לי על הפגיעה בו, המבט בעיניים שלו, הידיעה שלי שהוא מאוהב בי, ואני אוהבת, כל כך אוהבת. שלחתי לו הודעות, בדרך כלל הוא עונה, עכשיו הוא לא, יכולות להיות לכך אלף ואחת סיבות. ממש חשוב לי לדעת שהוא בסדר, למרות שאני תמיד יכולה "לסמוך" על הידידה הכי טובה שלו (וחברה שלי לשעבר) שהיא תהיה לצידו. אז בחרתי לכתוב את עצב, כי בחרתי לא לשקר לי ולא לשקר לו. כל כך מתגעגעת לנשמה הטובה שהוא. כל כך מרגישה משוחררת (ולא הרגשתי כלואה) כל כך מרגישה עצובה על שכואב לו. מנסה להזכיר לעצמי לא לקחת אחריות על כאב של אנשים אחרים. אבל זה מה שקורה באופן טבעי כשאוהבים לא? עדי

../images/Emo24.gif

אני בטוחה שכאן הזמן יעשה את שלו והוא יתאושש... חוץ מזה, מגיע לך לקבל את מה שהכי טוב לך, ואת ממש לא צריכה להרגיש רע עם זה... מקווה שתרגישי טוב יותר

sovlanit

New member
מגעקסם1,

יקירה, חזרת לניק הקודם???כמה סימבולי... חמודה : כוחה של אהבת אמת לנצח תמיד. שבת מבורכת!!!!!!!!!!!!!!

... סובלנית?

מה סימבולי בזה? אכן כוחה של אהבת אמת לנצח תמיד. תודה לך אוהבת עדי

sunshine2004

New member
מגע...קסום...../images/Emo24.gif

את שלמה עם זה וזה הכי חשוב... זה טבעי להרגיש עצב על זה שכואב לו... (מכירה את זה אישית מהצד השני), הזמן יעשה את שלו בנוגע לרגשות, לקבלה, להבנה, לסליחה... אני מאמינה גדולה שמה שצריך קורה...בזמן שלו... בינתיים שולחת חיבוק. לילה קסום

למעלה