מבקשת להתייעץ

31vered

New member
מבקשת להתייעץ

שלשום הוכרז היום בו התחלתי לחפש עבודה לאחר פרק האבטלה הקצר שפירגנתי לעצמי בכיף, מחר יש לי ראיון, ונראה לי שעל אף שאני יודעת מה המצב בשוק, אני הולכת במעט שאננות ובלי הכנות לראיון. כבר 3 שנים לא יצא לי להתראיין ושכחתי את שאלות השבלונה שבדר"כ שואלים... מעבר לתכונות שליליות חיוביות וכו'. אודה לכם אם תזכירו לי כדי שאצא קצת מהשאננות...ואולי אף אכין את עצמי קצת... אני נוהגת להיות טבעית בראיונות ולא נלחצת אך שווה להיות מוכנה. בנוסף - התייעצות קלה - לפני כשלושה חודשים התחתנתי, עם טקס וכל החגיגה אך בלי רב, ועל כן זה לא מוכר על פי חוק, וגם לא שיניתי את שם משפחתי. בקורות החיים אני ממשיכה להציג את עצמי כרווקה, כי נראה לי שמעסיקים עלולים "לתייג" אותי כמישהי שבטח עוד מעט תירצה ילדים... האם לדעתכם כדאי לספר שאני נשואה בראיון עצמו? ונושא אחרון... כמה סביר ומקובל לבקש כיום למשרת מנהלת מכירות אזורית. כאשר מתבקש שאהיה בעלת רכב / אופנוע ... תודה מראש.

orom

New member
בהצלחה מחר

שאלות בראיון-
מה הן 3 התכונות הנחוצות למנהל מכירות
איפה תהיי בעוד 5 שנים
מה היה אומר עליך המנהל שלך אם היינו מתקשרים אליו
תספרי לי על טעות שעשית בעבודה
תספרי לי על הפרוייקט הכי מוצלח/ לא מוצלח שלך ומה היית עושה אחרת מזל טוב והאם בקו"ח רשמת מפורשות רווקה? אם לא והנושא יעלה את יכולה לציין כי התחתנת כדי שזה לא יראה אח"כ כאילו שיקרת. יש בדף קישורי הפורום סקרי שכר שונים כדאי להעזר בהם בנושא השכר המקובל.

31vered

New member
תודה רבה אורון

תודה על המזל טוב
. אכן הצגתי כבר בתחילת הראיון את העובדה שאני למעשה נשואה בלי לציין מתי נישאתי, כיון שווידא מולי את הפרטים ה"יבשים". כל השאלות שלך אכן נראות שאלות חשובות וטובות אך אף אחת מהן לא הופיעה בראיון עצמו. כיון שהתפקיד מהווה במובן מסויים שינוי תחום עבורי, הוא שאל למה אני לא נשארת בתחום שלי. עם זאת הראיון זרם טוב, הוא אף הסכים איתי לכמה דברים שאמרתי בעניין השקפה על מכירות, ונראה שעניתי תשובות "טובות" וכנות שהיה מרוצה מהן. נראה לי שאת עצמי הצלחתי "למכור" כפרזנטטיבית, עם תקשורת טובה וכד' אך איני בטוחה שאת כישוריי המכירה שלי הצלחתי למכור. בכל אופן זה הסבב הראשון לדבריו, ובעוד מספר ימים אדע איך זה מתקדם. תודה על השאלות שהצגת כאן. הן בוודאי יהיו חשובות לראיונות נוספים. כל טוב ורד

למעלה