מבקשת להתייעץ....
שלום! יש לי מרדיקס ישנה, כזאת שתופרת רק ישר וזיגזג. אני תופרת עליה כבר מספר שנים כתחביב ומאז ומתמיד יש איתה בעיות. קשה לי לשלוט במהירות שלה, תמיד יקרע חוט, תתקע המחט או כל דבר פעוט אחר, שתוקע את התפירה וגורם לי לבזבז זמן יקר על השחלות מחדש/פרימות וכו'.
אני יודעת שאני משחילה נכון ודואגת לניקוי ושימון תדיר....לקחתי אותה לחבר שאמנם הוא לא מכונאי מומחה למכונות תפירה אבל תיקן כמה מכונות תפירה בחייו והוא טוען שהכל עובד כשורה... האם זה משהו בכימיה ביני למכונה ושהיא לא בשבילי??
יצא לי לתפור על זינגר ישנות וזה ממש עולם אחר.. אני כל כך מיואשת ונמצאת צעד אחד מללכת ולעשות טרייד אין עם מכונה חדשה. נראה לי שלקחת אותה למכונאי מומחה לא ישפר את המצב ואת הכסף הזה אני מעדיפה כבר להשקיע בחדשה. אני פונה אליכם לשמוע מה דעתכן , כי אני יודעת שאתן מאוד בעד שימוש במכונות של פעם.... ואם כן להחליפה, עדיף כבר לחדשה או לזינגר יד שניה? תודה!
שלום! יש לי מרדיקס ישנה, כזאת שתופרת רק ישר וזיגזג. אני תופרת עליה כבר מספר שנים כתחביב ומאז ומתמיד יש איתה בעיות. קשה לי לשלוט במהירות שלה, תמיד יקרע חוט, תתקע המחט או כל דבר פעוט אחר, שתוקע את התפירה וגורם לי לבזבז זמן יקר על השחלות מחדש/פרימות וכו'.