מבקשת יעוץ

אפריל80

New member
מבקשת יעוץ

שלום לכולם, אני בת 29, למדתי במשך שלוש שנים פסיכודרמה לתעודת מטפל מוסמך+ שעות רבות של התמחות. לצערי, לא מדובר בתואר. אני טובה במקצועי - שמחה להיות מסוגלת לומר זאת בבטחון, אך נתקלת בדלתות סגורות לא מעט.. כיוון שהשכלתי אינה אקדמאית. לאחרונה אני חושבת יותר ויותר על לימודים אקדמאיים. כיוון שאני יודעת שתואר בטיפול הוא רק תואר שני.. אני רוצה לבחור מסלול שקשור לעולם הטיפול/חינוך ושממנו אוכל יום אחד להמשיך הלאה לתואר שני.. אך שיהיה גם שווה ויעיל כתואר ראשון בפני עצמו. חשבתי על- חינוך מיוחד, קרימינולוגיה ועבודה סוציאלית. עבודה סוציאלית אחרונה בסדר העדיפויות שלי כיוון שמדובר על לימודים ארוכים במשרה מאוד מאוד מלאה והרבה שעות התמחות ואני לא חושבת שאני בנויה לכך . אני רוצה להמשיך לעבוד ולהתפרנס תוך כדי וגם להקים משפחה. מה לגבי קרימינולוגיה? האם כתואר בפני עצמו יש מה לעשות איתו או שכמו תארים אחרים במדעי החברה גם הוא לא שווה משהו מעשי אם לא ממשיכים איתו הלאה? אשמח לעזרה, תודה רבה!

תשובה את יכולה ללכת לחינוך, תואר ראשון ומשם ללכת לתואר שני טיפולי בחינוך (בביליותרפיה, חינוך מיוחד, ייעוץ חינוכי-לימודי ההמשך של החוג לחינוך מגיחים לשלוחות טיפוליות רבות.

תואר קליני למטפלים

שלום, ממה שעולה מהכתוב את מחפשת תואר קליני. ממה שידוע לי רק תואר בעו"ס הוא תואר קליני. האופציה הכי טובה אך המרגיזה היא ללמוד שוב פסיכודרמה לתואר שני קליני (את צריכה לוודא שיש בתואר השני הזה מינימום של 900 שעות פרקטיקום כפי שדורש משרד הבריאות בתחום הטיפול בהבעה ויצירה, וכמובן שהמוסד שאת לומדת בו מוכר) את יכולה לצפות ברשימה בחוזר מנכ"ל מפברואר 2009

למעלה