מבקשת ייעוץ

keren27

New member
מבקשת ייעוץ

בני בן שנה וארבעה חודשים. קצת רקע: אין לו אחים (כרגע), אני עובדת במשרה מלאה והוא נמצא מדי יום אצל אימי.לפני כשבוע בעלי חזר ממילואים לאחר תקופה רצופה של כמעט חודשים שלא היה בבית. בשבוע האחרון הוא נבהל מאוד מכל רעש קטן ורץ אליי, לעיתים קרובות הוא לא מוכן להתעסק עם משחקיו לבד, רוצה שאני ישב איתו או ירים אותו (לציין שעד עכשיו הוא תמיד שיחק לבד ואף פעם לא חיפש אותי) ובתוספת הוא גם צועק המון (עדיין לא מדבר). לשאלתי: האם זה מצב נורמלי ? האם לדאוג ? כמו-כן: הוא מקבל המון אהבה ותשומת לב מכל הסובבים אותו. תודה על תגובתכם.

לאה_מ

New member
אל תדאגי בכלל ../images/Emo13.gif

הבן שלך נשמע לי מאד נורמלי ומטופל היטב. הרצון שלו בנוכחות שלך מאד ברור - אם את עובדת במשרה מלאה מחוץ לבית, מן הסתם לא נשארות לו המון "שעות אמא" ביום, כך שהוא מעדיף את קרבתך מאשר לשחק לבד. אני חושבת שחשוב מאד שתעני לצורך הזה שלו, כולל לרצון שלו להיות על הידים (ואפשר, כמובן, להעזר במנשא טוב). בקשר לרעשים - אני חושבת שזו תקופה כזו. גם אצל ילדי היה בשלב מסויים פחד מרעשים (למשל, משואב האבק, מהפוד פרוססור וכד') - וגם זה יחלוף עם הגיל - פשוט לחבק ולהרגיע, ולהשתדל לא לחשוף אותו לרעשים כשאפשר למנוע זאת (כלומר, לא להפעיל את המיקסר דוקא כשהוא לידך או לא להתעקש לשאוב אבק בדיוק בחדר שהוא משחק בו).

עירית ל

New member
אנקדוטה לגבי פחד מרעשים

גם יונתן פחד מרעשים ועדיין מפחד לפרקים. אתמול רציתי להוריד שערות עם אפיליידי והוא ביקש ממני לא לעשות את זה כי הוא מפחד מהרעש. אמרתי לו שאני אפעיל לרגע כדי שהוא יזכר ברעש ויראה אם הוא באמת מפחד. כשהפעלתי את המכשיר הוא פשוט התחיל להתפקע מצחוק ולרקוד "אני לא מפחד, אני לא מפחד!".

zimes

New member
"רעש גדול"

עבדו פה כמה ימים - רעשים מאוד חזקים - מסור, דיסק.... מה שהכי הרגיע אצלינו - בנוסף ללהיות על הידיים, או לשבת אתי - זה להסתכל. לראות את מקור הרעש, את האיש שעובד.

למעלה