מבקשת ייעוץ

חלי80

New member
מבקשת ייעוץ

ביום ראשון 6.1 יש לי לפרסקופיה, הייתי אצל זולטי בטרום ניתוח הוא בגדול הסביר לי על הניתוח ואמר לי ללכת למחלקת אישפוז שם פגשתי את האחות הראשית וקבעה לי ליום חמישי הקרוב להגיע ב-12:00 להפגש עם גניקולוג, אחות ומרדים. אף אחד לא דיבר איתי על US רקטלי או פריאנלי האם זה הגוני או שמישהו שכח להגיד לי משהו? ועוד שאלה, בכל זאת אני צריכה חוקן? תודה בנות שיהיה שבוע טוב חלי

בוקר טוב

לא נראה לי ששכחו להגיד לך משהו .... לא כול אחת צריכה לעבור את הבדיקות הללו. לגבי החוקן אם את לא עוברת בדיקה את לא צריכה לעשות חוקן. אם בכל זאת משהו לא נראה לך או שתתקשרי אליהם לשאול ולוודא שוב......או שתשאלי ביום חמישי כשאת נפגשת עם הגניקולוג. שיהיה בהצלחה. אני כאן

נעמי 17

New member
תפנימי תפנימי

חכי שהוא יקרא לך אמא תתעלפי במקום, הבעיה היא שבדרך כלל המילה הראשונה היא.............. אבא

זואילי

New member
חלי יקרה

אל תכניסי את עצמך עכשיו לבלבלות. אני אנסה לעשות לך סדר כמיטב הבנתי. התור שקבעת ליום חמישי - הוא גם טרום ניתוח. האחות שם תתן לך פרטים על אישפוזך, ואם את זקוקה ל"נקיון" מעיים - יתנו לך שם סופודקס. הגניקולוג יקח ממך פרטים ואולי יבקש לבדוק אותך. (לא בודקים כל אחת, זה תלוי ברופא שנמצא באותו יום.) המרדים גם כן יקח ממך פרטים, דברי איתו על תרופות קבועות שאת לוקחת, וזה המקום לבקש ממנו שירשום לך כדור הרגעה ביום אישפוזך ובבוקר הניתוח. * תתכונני לבזבוז שעות המתנה רבות באותו יום. * תכיני לך את הטופס 17 או טופס 56 שביקשו ממך (טופס 56 זה עבור ניתוח). האול' ששאלת עליו לא קשור לכלום עכשיו. זו בדיקה שחלקינו נשלחות אליה אם יש חשד למעורבות מעיים. רק בפגישה עם האחות יגידו לך אם את צריכה לרוקן את המעיים.

חלי80

New member
היי זואלי

תודה שאת עושה לי סדר כי באמת אצלי הכל בלגן. עכשיו להבנה. את הכדור הרגעה אני לוקחת במוצ"ש (שזה יום האישפוז). וכדור נוסף ביום ראשון על הבוקר. נכון?

זואילי

New member
רצוי....../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

וכל דבר שתחליטי על דעת עצמך - את חייבת חייבת לדווח! זה ניתוח בהרדמה כללית!!

למעלה