מבקשת ייעוץ

Rוית

New member
מבקשת ייעוץ ../images/Emo13.gif

שלום לכולם:) חשבתי להתחפש לסוכנת שב"ק או משהו דומה. יש לי חליפה שבזמנו נקנתה לארוע והיא בצבע בורדו. מתחת לזה יש לי מין חולצת עור כזו בלי כתפיות (בסגנון מחוך כזה, צמוד לגוף) שהולך עם החליפה ויתאים לתחפושת נראה לי (אני יכולה גם מתחת לזה לשם חולצה לבנה או משהו כזה) כמן כן יש לי משקפי שמש בצבע בורדו גם מתאימות לחליפה. הקטע הוא שאם אני באה רק ככה לא ממש יבינו מה\מי אני .. יש לכם אולי רעיונות מה אני יכולה להוסיף לתחפושת שישפר אותה? או אם לשנות משהו?

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifלדעתי..

משקפי שמש שחורות יתאימו יותר ואולי מזוודה כזאת של אנשי עסקים וכמובן את האוזניה הזאת שהם מחברים לאוזן, עם החוט טלפון הזה...את יודעת למה אני מתכוונת?!

Rוית

New member
דבר ראשון תודה על התגובה

דבר שני: הקטע עם האוזניה הבנתי-תודה! הקטע עם המשקפי שמש יוצא דווקא מתאים שהם בורדו כי הם בדיוק בצבע של החליפה. והתיק רעיון לא רע רק שאני צריכה למצוא תיק מתאים.. חשבתי אולי גם לקחת איזה אקדח צעצוע או משהו כזה... שוב תודה, יש אולי עוד רעיונות?

fastfood

New member
אבל למה צעצוע?

לכי על אקדח אמיתי. הרבה יותר מתאים. הוא קצת כבד מהצעצוע, אבל די אפקטיבי כי אם את לוחצת על ההדק הוא יורה כדור.

ilanitso

New member
יהיה קשה לזהות בכל מקרה...

סוכן סמוי לא אמור לבלוט בשטח אז ככה שאין שום דבר שיכול להבליט את התחפושת שתהיה מובנת אפשר להקצין אותה אולי לשים עליך אקדחים שיבלטו קצת אולי לרשום איפשהו אות שמציינת את השם כי תמיד השם חסוי כ' לדוגמא אפשר להסתיר את הפנים בגרביונים שחורים כי תמיד מסתירים להם את הפנים בטלויזיה או שתאמרי לכל מי ששואל שאת סוכנת סמויה או שתתחפשי למשהו אחר בכל מקרה פורים שמח

rotem224

New member
סתם רעיון מופרע במיוחד.........

את יכולה מעכשיו להפיץ לילדים שיש סוכן חסוי בבית ספר ....... ולא לגלות לאף אחד מי זה ואז בפורים יבינו............. חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםם

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifאבל היא

סוכנת שב"כ, זה אחר קצת ומה הקטע של אקדחים אמיתיים?!

Rוית

New member
לא אני יורדת

...במעליות. תראי מה זה, טעיתי, איך אוכל לחיות עם עצמי? נו אני אנסה להמשיך בכל זאת לחיות..
תודה לכל העוזרים

t i g e r i t

New member
עוד משהו../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifתעלי עלייה וזהו../images/Emo70.gif

כדאי שתרגעי חמודה...
וכן היא עולה...
עולה עלייך
יש מבין
תחזרי לחור שממנו יצאת... ולהבא הייתי מציעה לך להיות קצת יותר נחמדה... לא יזיק לך לנשום עמוק לפני שאת פותחת את הפה...

למעלה