מבקשת ייעוץ

free soul

New member
מבקשת ייעוץ../images/Emo122.gif

היי, יש לי המנגיומה ברגל שמאל, אני קטועת רגל שמאל מזה 9 שנים עכשיו, התחילו לי כאבים מזה כמה ימים ב סוף ה"גדם" איך אני אתאר לכם? איפה שהיה אמור להיות המשך לברך [אני קטועה מעל הברך] אמרו לי שזה יכול להיות התקררות בגלל מזג אויר הקר.. לפעמים קורה שאני ישנה בלי שמיכה ובעיקבות כך הגדם "מצטנן" וחולה במשך יום אחד, עכשיו, זה ככה כבר שבוע בערך.. אני לא יודעת מה לעשות, זה מונע ממני הרבה דברים וזה דיי מציק לי, מה עושים? הולכים לקופ"ח מבקשים הפנייה לביה"ח שלי? או סתם מדברים עם רופא משפחה.. הרופא משפחה כבר עושה לי "פרצופים" כי ביקשתי יותר מידיי טופס 17 [מסיבה מוצדקת, נכון?] הוא לא מבין למה הזמנתי אבל, עיזבו אותו.... אני כל כך מוטרדת, גם לא נעים לי להטריד את הרופאים שלי בבית החולים ולשגע אותם בקטע של הגדם שלי שמכל דבר קטן הוא חולה, אבל, אני מודאגת, אני לא חולה, אין לי חום או משהו, אבל, מרגישה שמשהו מתבשל לי בגדם..
מה הייתם עושים במקומי?

dfno

New member
תשובה לנשמה החופשית

אני היתי פונה לרופא בהקדם האפשרי היות ואת "מרגישה שמשהו מתבשל לי בגדם" הגוף הוא המדד שלנו ואם הוא מסמן לנו לפעול על ידי כאב,הרגשה וכ"ו חיבים לפעול בהצלחה

kormak1

New member
נשמח לראותך בכנס

בכנס יהיו מספר רב של רופאים מעולים את מוזמן להגיע לכנס ולשתף אותם בהצלחה ועד העמותה 03-5496079

free soul

New member
תודה../images/Emo13.gif

אימא שלי גם אמרה לי לקבוע תור אצלך המנתח שלי כדיי לבדוק מה העיניינים אצלי.

למעלה