מבקשת יחס מכולם!!!!!!!!!!!!

מבקשת יחס מכולם!!!!!!!!!!!!

כשנסעתם לחו"ל..... זה היה טיול שהחלטתם להשאר? או עבודה ואז נשארתם? או שעדיין??????? איך עושים מעבר חד שכזה..... ? שכל אחד יספר למה ואיך הגיע דווקא לארץ שהוא נמצא..... והאם הוא חושב לחזור מתישהו.... תודה ובוקר טוב לכולםםםםםםםםםם מקסימושששש

בוקר אחד החלטתי........../images/Emo160.gif

שהגיע הזמן "להתאוורר" מהארץ ולצאת לכמה חודשים ולנסות עולם...נסעתי ללונדון (כי יש לי דרכון בריטי בנוסף לישראלי) היסתובבתי כשבועיים והמשכתי לניו-יורק. עבדתי כחודשיים אצל דודי ב-5th Ave והגעתי למסקנה שלונדון מתאימה לי יותר. חזרתי ללונדון וממש יום אחרי החזרה נתקבלתי לעבודה באל-על. זה היה ממש מזל. פשוט נפלתי בול בזמן שהם חיפשו מישהוא עם נסיון בתיירות שדובר עברית. ומכיון ולא היתה לי בעיית רשיון עבודה הכל הסתדר מצויין.נהינתי מאוד מהעבודה ומהחיים הסוערים בלונדון. העבודה גם איפשרה לי ל"קפוץ לארץ" כל כמה חודשים. לאחר עשר שנים באל-על ועוד כמעט שנתיים אצל סוכן נסיעות מקומי הגיע הזמן להתאוורר שוב ואז עברתי לפלורידה. ומאז אני פה...... לקח שנתיים לקבל "גרין קארד" אבל בסוף גם זה הסתדר. האם אני אחזור אי פעם לארץ? האמת? איך שאני רואה את זה, יש לי במידה מסויימת מזל שאני יכול להנות משני העולמות. אני אוהב את החיים בפלורידה. אחרי הרבה שנים התרגלתי לצורת חיים שקטה ונעימה ללא הרבה עצבים...ומצד שני, מתוקף עבודתי יוצא לי ממילא לנסוע 2-3 בשנה לארץ. אז למה לא להשאיר את זה כך ?? ומי הבא בתור???? (אנחנו רוצים שרשור ארוך פה.......)

Gefen

New member
יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס

יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחסיחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס שלא תגידי שלא קבלת ממני מספיק יחס כפרה....
ולא, לא התחמקתי..אני עוד אענה על זה ברצינות..מבטיחה
גפן

היי גפן ../images/Emo124.gif מישהוא נתן לך.....

עונש
בזמן שכתבת את כל השורות האלה יכולת כבר לכתוב את תולדות חייך

Gefen

New member
פיטטט מה אתה צועק...

שמעתי עד אוסטרליה תוריד כבר ת´רמקול השכנים התעוררו..

Gefen

New member
חהחה אבל לא כולם הם ...

מהמזיעים... ועוד ב- 12:37 בלילה...

היי סירפד, זה באמת היה.....

ארוך מדיי. לא יכולת לעשות את זה יותר קצר
אתה עובד לפי שניות, או דקות?

Guy K

New member
בקצרה

אז בעצם הסיפור שלי מופיע כאן פורום כי כשהתחלתי עוד גרתי בארץ (כמו שאת יודעת) בכל אופן אבא שלי הציע לי לבוא לביקור ואמא שלי אמרה שאם אני כבר נוסע לביקור אז למה לא לעבוד קצת ולחסוך כסף והחברים שלי אמרו שכדאי ומכל התגובות האלה קיבלתי אומץ ובאמת נסעתי לשלושה חודשים. ואז התחלתי לעבוד וצברתי חברים ואפילו פגשתי מישהו חמוד - ואגב - בניגוד למצבי לפני כמה חודשים היום אני מוקף כמעט שרק באמריקאים... יש לי עבודה אמריקאית וחבר אמריקאי וחבר´ה אמריקאים... וזה קצת מוזר לי האמת כי בקצב הזה אני אהפוך לאחד בקרוב :p בכל אופן כרגע עושה רושם שאני נשאר כאן לתקופה בלתי מוגבלת. עד שיימאס אני מניח. אגב, העובדה שאני חוקי עזרה לי מאוד..... בלי זה לא היה לי כל כך קל. איך עושים מעבר חד כזה? אני לא דוגמא טובה כי אני תמיד עושה דברים בלי לתכנן יותר מדי. אבל מקסי.... את כבר מדברת על זה יותר משנה שלמה (איזו היכרות וירטואלית ארוכה הא בובה) - המסקנה שלי היא שחובה עליך לעזוב הכל ולנסוע. חברים? משפחה? הם לא יילכו לשומקום. עבודה? תהיה עוד אחת. חיות מחמד? אפשר להעביר היום כמעט לכל מקום. חובות - תשלומים - משכנתא? יהיה בסדר. מעבירים כסף לחשבון ישראלי בקלות. איך מסתדרים בחו"ל? מסתדרים. ואת במיוחד. יאללה גיברת מקסי. אם אני עברתי לאמריקה אין סיבה שאת לא. עוד מעט נעשה מפגש פורום בלאס ווגאס.... סופ"ש של הימורים... הולך???

אתה צודק גיא...אבל ..ויש אבל...

אתה חוקי! מה עושים כל הלא חוקיים?????? חיים בפחד שיתפסו אותם? אם אני באה אני רוצה לעבוד... ולא לחשוש שיגרשו אותי לא???? אני מתה לבוא תאמין לי....זה אחד הדברים שהכי מסתובב לי בראש בתקופה האחרונה.... כל הזמן אני אומרת יאללה מקסי תמכרי את הרכב וסעי.. כמו שאמרת....חברים ומשפחה נשארים.... אבל איך מסתדרים שם? בלי להכיר אנשים? בלי חוקיות לעבוד...איך?

Benkok

New member
טוב, למי שעוד לא מכיר את הסיפור...

השתחררתי. עבדתי שנה. החלטתי לנסוע לגור בהולנד. (יש דרכון וניירות) חזרתי לארץ אחרי חודש והשתעממתי למוות. הציעו לי עבודה (קומבינות...קומבינות...) בבנגקוק. נסעתי לאנגליה לחודשיים התלמדות, ולפני קצת יותר מחצי שנה נחתתי בבנגקוק. אם אני אחזור לארץ??? אין לי שמץ... בינתיים טוב לי... וזה מה שחשוב בכל מקרה מגיע לביקור עם סנטה קלאוס...

יחס../images/Emo24.gif

ואפילו תשובה
הגעתי כדי ללמוד - הפרופ´ שאצלו רציתי לשבת מלמד כאן. רוצה לחזור, אבל לא לפני שתהיה לי עבודה קבועה ביד - במקצוע שלי, כך שאוכל להמשיך להופיע הרבה וליצור. בינתיים אין ממש תקציבים בארץ - אז אני כאן, שוב לומד, מופיע וחולם לחזור לארץ. אני מתאר לי שלא ממש לתשובה הזאת ציפית, אבל זה מה שיש.

ליילה

New member
אני באתי בעקבות האהבה

מעולם לא תכננתי לגור בחו"ל, אבל מה לעשות התאהבתי בבחור, ישראלי, אבל שחי כבר שנתיים בארה"ב, ואחרי דיונים, וחצי שנה של קשר טראנס אטלנטי, עזבתי את העבודה, את המשפחה והחברים, ובאתי לחיות איתו כאן. העזיבה הייתה מסובכת, בעיית הניירות והאישורים בטיפול, אבל בסך הכל, אני מרוצה מהעניין, זו חוויה והתכנון הוא לחזור עוד שנתיים ארצה

sashkashurik

New member
I have the same story as you! ../images/Emo13.gif

And I also was planning on moving back in two years. God has different plans....

kloei

New member
הנה מגיע "יחס" נוסף../images/Emo24.gif

גם אני הגעתי לאיטליה בעקבות האהבה, אבל גם בגלל שרצינו לחיות קצת בחו"ל וכל הזמן התלבטנו. עד שלבסוף החלטנו שעכשיו הזמן הכי טוב כי זה לפני שעשינו התחייבויות של משכנתא ילדים וכו´ (כאן לפני שנה נולד בננו הראשון) בהתחלה אמרנו שניסע לשנתיים ואז נראה. היום (אחרי שנתיים) נחמד לנו פה ולצערנו בישראל עדיין לא השתנה דבר , כך שלמרות הגעגועים אנחנו בינתיים כאן.

diday

Member
בבקשה קצת יחס.

דומה להודעה של סירפד בשנוי קטן צופים ולא שמוץ. ישראל ולא דנמרק. לאחר מספר שנים החלטתי לשנות קצת את החיים. עזבתי את מקום העבודה וניסיתי למצוא עבודה אחרת ובמקביל לעבוד כקבלן משנה ז´א עצמאי. אחרי זמן מה קיבלתי התראה לפני עקול מהבטוח הלאומי עם דרישות לתשלומים + קנסות לפי שערוך הכנסה. פניתי אליהם. הסבירו לי שכל עצמאי חייב בתשלומי בטוח לאומי והייתי אמור לשלם על פי פנקס תשלומים שהם ישלחו אלי בקרוב. תהיתי מדוע קנסות אם הם לא שלחו לי את פנקס התשלומים. נענתי ש:"כיוון שאין זו אשמתי הוחלט לפנים משורת הדין להפחית את הקנסות לחצי". החלטתי להתאוורר מעט מהארץ, לצאת לשנתיים עד 4 שנים לחו´ל... ונתקעתי כאן. אני די בטוח שעוד מספר שנים אחזור לארץ.

תודה לכולם על התגובות ../images/Emo51.gif

אפשר להסיק מכך הרבה מסקנות...... אבל הבולטת ביותר... שלא מתכננים כלום!!! כי שום דבר לא קורה כמו בתיכנון! אין כמו ספונטניות! תודה לכם אנשים.

למעלה