מבקשת חו"ד על המחשב הזה. המחשב הוא לצורכי לימודים. תודה
H hoonda New member 1/5/06 #2 לא ממליץ לך ללכת על DELL במחיר הזה תוכלי לקנות פוג'יסטו שהוא הרבה יותר טוב
מ מתבוננת קצת New member 1/5/06 #3 למה? יש להם אחריות בארץ? אני לא מכירה את החברה שהזכרת.. אתה יכול להראות לי מפרט דומה לזה שהראיתי במחיר הנ"ל?
למה? יש להם אחריות בארץ? אני לא מכירה את החברה שהזכרת.. אתה יכול להראות לי מפרט דומה לזה שהראיתי במחיר הנ"ל?
י יאיר B New member 1/5/06 #4 מותר לשאול מה רע בדל? אני בעלים של אחד כזה כבר שנתיים ו עובד טוב מאוד. מכיר עוד בעלי דל מרוצים שחוזרים לקנות אותם שוב ושוב (כנראה שגם המחשב הבא שלי יהיה שלהם...).
מותר לשאול מה רע בדל? אני בעלים של אחד כזה כבר שנתיים ו עובד טוב מאוד. מכיר עוד בעלי דל מרוצים שחוזרים לקנות אותם שוב ושוב (כנראה שגם המחשב הבא שלי יהיה שלהם...).
N nova New member 2/5/06 #5 יש לוודא שקיימת אחריות לדגם בארץ. ישנם כמה יבואנים - אומניטק, גלקסי, ואולי עוד. רצוי לוודא מולם, שלא תיתקעי עם חתיכת ברזל שלא עובדת...
יש לוודא שקיימת אחריות לדגם בארץ. ישנם כמה יבואנים - אומניטק, גלקסי, ואולי עוד. רצוי לוודא מולם, שלא תיתקעי עם חתיכת ברזל שלא עובדת...