מבקשת חוות דעת

חלי80

New member
מבקשת חוות דעת

הייתי אצל פרופ' שולמן והוא אמר שאין צורך לעשות IVF ולכן נתן לי לקחת ביום השלישי למחזור מונוגון 2 יח'. היום בבוקר היה לי תור לשיבא והם אמרו לי שהם לא עובדים עם מונגון רק במקרה של IVF והם מבקשים שאני יתחיל לקחת פיורגון סבב שני. אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד יש לי בבית גם פיורגון וגם מונונון אבל מה יותר עדיף לי? ובנוסף בטח זה יעלה לי עוד כסף ללכת לשולמן פרטי בעוד שבשיבא זה דרך הקופה. אני רוצה לדבר עם שולמן אבל קשה להשיג אותו בקיצור אני אובדת עצות רוצה את עזרתכן תודה, חלי

אנדי 22

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo70.gif

חלי אני לא מתמצאת בפיורגון אז אין לי תשובות אליך בקטע הזה במידה ותחליטי על מונוגון אני פה לכל שאלה , אנדי.

זואילי

New member
הי חלי

לצערי, אין לי תובנות להציע לך מלבד אכזבה שאני באופן אישי מרגישה כשאני קוראת את הודעתך, כי מתוך דברייך אני יכולה להבין שתה"ש לא מקבלים פרוטוקולים חיצוניים - של רופא פרטי שאיננו עובד איתם. מצד אחד אני לא מופתעת, אבל מצד שני זה מאוד מבאס. אולי (בשביל לחסוך עלויות) את צריכה לעשות את המעקבים בקופה (בדיקות דם) ואולט' במרכז לאישה כלשהוא ובאחריותך לעדכן את שולמן בתוצאות כדי לקבל הנחייה לגבי ההזרקות. ואז עלייך לברר כמה יעלה לך לעשות רק הזרעה אצל שולמן בפרטי (אני מניחה שבאחת מהאסותות) - ולבדוק החזר מכללית מושלם. די סיוט של התרוצצויות, אבל יתכן ושווה את זה כי המטרה מקדשת את האמצעים.... הפיורגון הוא כמו הגונל F ואם אני לא טועה, כבר עשית איזה סבב עם זה, לא? אני בשום אופן לא מצליחה להבין מדוע תה"ש עובדים עם מנוגון רק ב IVF. נשגב מבינתי. הרי את משלמת על התרופה אז איפה בדיוק הבעייה להמשיך לך את המעקב AS IS ומה זה עניינם איזה חברת תרופות ייצרה את ההורמונים?? הרי מה שחשוב בסופו של דבר הוא שתהיי במצב האופטימלי להזרעה ע"פ המעקבים שהם עושים. ממש מרגיז. תנסי לדבר עם מזכירותיו של שולמן. הן מקסימום ייתיעצו איתו ויחזירו לך תשובה. אולי הוא יציע, לחזור לפיורגון - רק שיעלה את המינון?? כבר שמעתי גם על פרוטוקולים של IVF שנשים הגיעו לשאיבה בלי לעבור למנוגון ונשארו רק עם גונל/פיורגון אז אני רק מניחה שבהזרעה כשלא צריך להגיע למילון זקיקים - אפשר להיות יצירתיים (מה שקשה לי להגיד על תה"ש בנושא היצירתיות. אלוהים, כמה הם מקובעים שם!). תסבירי להן בדיוק כמו שהסברת לנו. אני רק מעלה רעיונות. שום דבר לא מבוסס כמובן. רגע!! אולי תעשי את כל הטיפול בבי"ח מאיר? הרי שולמן שם מנהל יח' פריון. ולדעתי כללית לא יעשו בעייה עם הבי"ח הזה. והכי מרגיז זה שעכשיו בחגיגות ה 60 לארצנו הקטנה - הרפואה היא לעשירים בלבד. והכל על גב הבריאות שלנו. בתה"ש עוד לא השכילו להבחין בין מטופלת פריון "רגילה" לאנדואית, וכמו בכל מקום לצערנו האגו חוגג גם על הגב שלנו. טוב. בסוף יצאו לי כמה תובנות מרוב תיסכול. קבלי חיבוק גדול של חוסר אונים. והלוואי ויום יבוא והתינוק שלך ישתין על מי שצריך בקשת.

galim29

New member
זוזו איזה מלחמתית את../images/Emo6.gif

לכבוד חגיגות הישישם את פוצחת פה בקרב חדש על הגנת המדינה? מה עשה לך התינוק העתידי של חלי שכבר חינכת אותו להשתין בקשת? ואם זאת תהיה בת? מה את יוצרת לה תסביכים פה? בובה, נראה לי הבדיקה היום בטוסיקון שיחררה לך כמה חרצובות בלשון.... להירגע ומהר. אני קוראת אותך לסדר

galim29

New member
ישישם=שישים../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo9.gif

זואילי

New member
מה אתן צוחקות, מה?

שאני פורקת את תיסכוליי? קודם כל גלים ישישה, גם תינוקת בת יכולה להשתין בקשת. ובכלל עניתי לה אתמול ולא היום, אז מה הקשר לבדיקה שלי? נורא עיצבנה אותי התשובה שחלי קיבלה, אז השתתפתי... ולא התכוונתי להצחיק, אבל יצא ככה. נו טוב. לפחות אתן משועשעות.

lee E

New member
אז זהו..שלא ממש.

תינוקות לא משתינות בקשת אבל התינוקים בד"א משתינים לך לפרצוף בקשת..

זואילי

New member
אז יש תינוקת אחת

ששמעתי עליה שכן הצליחה בקשת. כשסיפרו לי לא חקרתי. רק חייכתי. אז בואי נחליט על לפלוט בקשת? תינוק או תינוקת - שייפלטו למי שצריך על הנעל. הולך?

galim29

New member
יש גם מבוגרים שעושים את זה ליהוש../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

lee E

New member
מגעילות.

לפלוט זה בסדר..אפילו להקיא. אצלנו היה להם תמיד את הכשרון להקיא על האבא..בחיי...ישר בקיפול של החולצה כדי שיחלחל חמים וריחני לתוך המכנסיים.

lee E

New member
מבוגרים שעושים מה?

משתינים בקשת או מקיאים על עצמם?

חלי, קודם כל ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

ההבדל בין מנוגון לפיוריגון, שהפיוריגון שלא כמו המנוגון היא זריקה סינטטית. למה בתל השומר זה משנה להם, אין לי מושג.. כשאני עשיתי הזרעות, הזרקתי מטרודין שהוא בעצם כמו המנוגון (משתן נשים) לכן לא יודעת מה השיקולים. אולי באמת תבדקי, כמו שכתבה לך זואילי, אם יש החזרים מכל המושלמים למיניהם ותוכלי להגיע אליו באופן פרטי. ועם כל שרשורי השתן ופליטות... אכן מאחלת לך בכל ליבי, שבאמת עם זה תתעסקי
בשנה הבאה
מחזיקה לך אצבעות

חלי80

New member
נסחפתם קצת אבל אהבתי

בקיצור החלטתי ללכת עם פיורגון דרך בית החולים כי שם תמיד יש עם מי לדבר, את פרופ' שולמן מאוד קשה להשיג. ולא מתאים לי שביום הביוץ שלי הוא יהיה עסוק מדי. אני צריכה מישהו שיהיה תמיד זמין עבורי. (אני לא סתם מזריקה) למרות ששלשום הייתי במח' אנדו אצל סוריאנו ושוב הוא אומר לי בדיוק כמו שולמן שאני יכולה להכנס טבעי למה אני מכניסה הורמונים אז מכוון שפספסתי אותו ביום והתחלתי כבר יום אחד של פיורגון הוא אמר לי להמשיך אותו החודש ואם וחס ושלום אני לא אכנס להריון אז חודש הבא צילום רחם (בפעם השלישית) ולנסות טבעי. תאמנו לי שגעו אותי כולם. למה זה צריך להיות כל כך קשה. מכל אופן שיהיה יום עצמאות שמח לכולם

למעלה