מבקשת זיהוי קקטוס.

מיכי 10

Member
שלום חברים,

לאחותי יש קקטוס שבעיני הוא יפה ודקורטיבי, ומעניין אותי ללמוד מה שמו.
בגוגל לא מצאתי בינתיים קקטוס כזה.
ראיתי כזה לראשונה בתוך סדרת תמונות ששמוליק שלח לנו לפני כחודשיים שלושה מקיבוץ אילות. אבל שמוליק כתב כמה פעמים שהוא לא יודע שמות של קקטוסים, וגם נדמה לי שהוא לא הגיע עדיין לפורום באתר החדש.

לחיצה על התמונה, תגדיל אותה.

תודה מראש למי שיזהה עבורי. :-]
מיכל.

קבצים מצורפים

• קקטוס של אחותי.jpg
    קקטוס של אחותי.jpg
    KB 228.1 · צפיות: 10

מיכי 10

Member
עב גזע הרדופי, פכיפודיום

תודה רבה רבה, דרורים. |4U|
בזבזתי ממש המון זמן על חיפוש בגוגל, לא מצאתי, והרגשתי תסכול רב, כי נורא סיקרן אותי לדעת את שמו.
עכשיו, כשכתבת את שמו, אני שמה לב שהעלים שלו מזכירים לי את העלים (ואת סידור העלים) של פיטנה (פלומריה).

מיכי 10

Member
כן. תראי לאן ירדתי.

אבל למה? מי המציא לך את הכינוי הזה? אתה? "תפוז"?
ולמה לא כתוב שאתה מנהל(ת)?

לא מבינה אותך. אתה לא ילד. תכתוב מייל להנהלת הפורומים (או תתקשרטלפונית, אם יש לך אל מי), ותמחה על כך. מה זה 'נורית מצויה' פתאום?

תדרוש להחזיר לך את אחד מהכינויים המפורסמים שלך (ושלא יגידו שהם לא יכולים. הם לא צריכים להמציא את הגלגל או לגלות את האש!). וגם תבקש לציין שאתה מנהל הפורום, אלא אם לא בא לך להמשיך לנהל.
ואם לא בא לך - תבקש ש"יכתירו" את אחד ה"אדומים" שלך.

נוף-צלול

Well-known member
הסיפור הוא פשוט. פעם יכולת להירשם מאותה כתובת דוא"ל בכמה כינויים, ואז, יכולת להתחבר תחת הכינוי שרצית בו עפ"י הסיסמא שתאמה לו. ואז, יום אחד, מישהי בשם נורית, רצתה להירשם ולא הצליחה. רשמתי אותה תחת הדוא"ל שלי והעברתי לה את השם והסיסמא שבעזרתם היא אכן התחברה. כעת, תפוז מזהה שזהו הרישום האחרון "והקובע" בו בחרתי בכתובת הדוא"ל שלי, והוא מתעקש שזה יהיה הכינוי היחיד בו אוכל להתחבר. אז הבוקר ניסיתי לפתוח לעצמי כינוי חדש מדוא"ל חדש. אמה מה? אישור הסיסמא אמור להישלח לכתובת הדוא"ל שממנה נרשמתי? הודעה שנשלח קיבלתי, אבל לדוא"ל לא הגיע דבר. אז פניתי לגיל, שהשיב לי שהוא פתר את סיפור הכניסה (ממש...) ושהוא ידאג לרשום את שמי כמנהל? (כן. בטח). אז היות שבשבוע שעבר חגגתי את יום הולדתי שמכריז עלי "תושב וותיק", השלמתי עם העובדה שתפוז שחרר אותי לגמלאות. אז שתפוז ימנה את מי שבא לו. אני מצידי... מיציתי.
אין מצב!!! נערוך הפגנות עם דגלים ירוקים!! נחסום את הכניסות לכל המשתלות בארץ! נפזר קומפוסט סביב התפוז
עד שתשוב לתפקיד.

מיכי 10

Member
הסיפור הוא פשוט. פעם יכולת להירשם מאותה כתובת דוא"ל בכמה כינויים, ואז, יכולת להתחבר תחת הכינוי שרצית בו עפ"י הסיסמא שתאמה לו. ואז, יום אחד, מישהי בשם נורית, רצתה להירשם ולא הצליחה. רשמתי אותה תחת הדוא"ל שלי והעברתי לה את השם והסיסמא שבעזרתם היא אכן התחברה. כעת, תפוז מזהה שזהו הרישום האחרון "והקובע" בו בחרתי בכתובת הדוא"ל שלי, והוא מתעקש שזה יהיה הכינוי היחיד בו אוכל להתחבר. אז הבוקר ניסיתי לפתוח לעצמי כינוי חדש מדוא"ל חדש. אמה מה? אישור הסיסמא אמור להישלח לכתובת הדוא"ל שממנה נרשמתי? הודעה שנשלח קיבלתי, אבל לדוא"ל לא הגיע דבר. אז פניתי לגיל, שהשיב לי שהוא פתר את סיפור הכניסה (ממש...) ושהוא ידאג לרשום את שמי כמנהל? (כן. בטח). אז היות שבשבוע שעבר חגגתי את יום הולדתי שמכריז עלי "תושב וותיק", השלמתי עם העובדה שתפוז שחרר אותי לגמלאות. אז שתפוז ימנה את מי שבא לו. אני מצידי... מיציתי.

אוי, זה סיפור בלי happy end. אני לא אוהבת כאלה. :-/

מצד שני, מזל טוב ליום הולדתך! |4U||פרח||שמש|

הסיפור נשמע חלמאי, וטפשי בצורה מעצבנת. אבל אני מאמינה שגיל כן יקיים את מה שהבטיח לך. חכה עוד קצת בסבלנות.
כל כך הרבה דברים באתר החדש אני לא מבינה, כי אין בהם שום היגיון. ומצד שני, ביקשתי תאריכים מלאים להודעות ולתגובות, ומספרי צפיות, ועכשיו כבר יש!!
ביקשתי גם יותר פרטים בכרטיסים האישיים שלנו (כמו שהיו קודם) וציון שמו של כל מנהל בראש הפורום שלו, כמו שהיה. ומקווה שגם זה יתבצע בהקדם.

דברים הולכים לאט לאט |צב||צב|, אבל אם בסופו של דבר הם מגיעים, "מוטב מאוחר מאשר בכלל לא".

אבי בן 1231

Well-known member
אין מצב!!! נערוך הפגנות עם דגלים ירוקים!! נחסום את הכניסות לכל המשתלות בארץ! נפזר קומפוסט סביב התפוז
עד שתשוב לתפקיד.
תודה רבה רבה, דרורים. |4U|
בזבזתי ממש המון זמן על חיפוש בגוגל, לא מצאתי, והרגשתי תסכול רב, כי נורא סיקרן אותי לדעת את שמו.
עכשיו, כשכתבת את שמו, אני שמה לב שהעלים שלו מזכירים לי את העלים (ואת סידור העלים) של פיטנה (פלומריה).
ממש כך, העלים מזכירים לי את העלים (ואת סידור העלים) של פיטנה (פלומריה).

100W

Member
מה הבעיה? תיצור לך אימייל חדש וכנס עם שם משה-53 או משה 53
לגמרי אפשרי.
אבל התהליך של יצירת אימייל חדש (ומוטב לומר: ג'ימייל חדש) גוזל זמן ומעצבן. קל וחומר למנהל, שהמערכת צריכה לזהותו כדי להוריד בפניו את הכובע ולפרוש שטיח כמנהל .......

אבי בן 1231

Well-known member
לגמרי אפשרי.
אבל התהליך של יצירת אימייל חדש (ומוטב לומר: ג'ימייל חדש) גוזל זמן ומעצבן. קל וחומר למנהל, שהמערכת צריכה לזהותו כדי להוריד בפניו את הכובע ולפרוש שטיח כמנהל .......
לא הבנתי למה לאמר ג'ימייל ולא אימייל.
לפתוח אימייל חדש גוזל זמן?!
להערכתי מכסימום 5 דק' ואולי פחות.

את באמת מבקשת ומקבלת? זה עובד?
אני רוצה אפשרות לפתוח הודעה בתוך הדף בלי להיזרק לחלון חדש. וגם לראות את כל כותרות השרשור ומה חדש בו בלי לפתוח. אלו היו פיצ'רים נפלאים בפורום ה'ישן'. אפשר לבקש אתה זה ממישהו??

ועוד משהו שאני רוצה - לדעת שהגיבו אליי בלי להכנס לכל שרשור ושרשור או לזכור בע"פ איפה אני הגבתי....

למעלה