מבקשת הצעת מחיר

galila65

New member
בנוסף

מופיע בלוח תחת קטגוריה שונות. מאחר וכמות תווי הכתיבה מוגבלת כתבתי בקיצור המטרה הפצה בכמות מסחרית- אשמח אם תתיחסו לזה בתימחור.

DadleFish

New member
כמה שאלות מנחות...

1. על מי אחריות הייצור? קרי, שכפול הדיסקים, מדבקות להם, וכו'? 2. לאילו מערכות הפעלה? איזה פלטפורמות? אילו מחשבים? עם איזה יכולות חומרה? 3. מה את מצפה לקבל? דיסק וגמרנו? מה לגבי תמיכה טכנית? תיעוד? ליווי טכני? האם את רוצה את קוד המקור לתוכנה או שמספיקה לך התוכנה עצמה? 4. מה לגבי רשיונות שימוש? מניעת העתקה ופריצה וכו'?

galila65

New member
תשובות

קשה לי קצת לענות על השאלות מאחר ואני לא מהתחום. המטרה למכור את המוצר בחנויות כמו שמוכרים משחק מחשב. מיועד לאנשים פרטיים למחשב ביתי ממוצע. אני מצפה שהמקור ישאר אצלי ורק אני אוכל לעשות בו שימוש לגבי תמיכה טכנית לא יודעת אם נדרש לאחר שיצא לחנויות- אזדקק לחוות דעת בעניין. בודאי לא ארצה שמישהו יפרוץ יעתיק וכ'ו, לגבי רשיונות שוב אין לי מושג ממי ניתן אחריות היצור יכולה להיות על בית התוכנה, אם הם מהווים גורם מתווך בעלויות גבוהות יותר, אני כמובן יכולה לעשות זאת לבד- לפנות ישירות לעסק שמשכפל מייצר מדבקות וכ'ו בקיצור הרבה שאלות פתוחות שאני צריכהעליהם תשובות. תודה

למעלה