מבקשת הצעה

אלה221

New member
מבקשת הצעה

שלום ובוקר טוב, הגעתי אליכן במסגרת חיפוש הצעות להפעלה מתחומי היצירה, ליום הולדת 10. המשתתפות חבורה של ילדות בגילאי 9-10. תודה מראש

מ ש כ י ת

New member
יומולדת יצירתי

יש לנו גם גלריה וגם קטגוריה במאמרים שמיוחדים ליצירה עם ילדים, מציעה לעשות שם סיבוב וגם לעשות חיפוש בפורום, יש המממון רעיונות נהדרים. ובכלל תעשי סיבוב בגלריות שלנו כולן, ישנן הרבה עבודות שגם ילדים יכולים להכין. מציעה שתבחרי 2-3 פריטים ותחזרי אלינו כדי שניתן לך הוראות הכנה מדוייקות + חומרים. בהצלחה ומזל טוב

בלנד

New member
את יכולה להסתכל באתר

www.keramikal.com יש שם תמונה של יצורים כמו "אלפי" (מבלי סודות למי שזוכרת...) עם רגלי שרשרת צבאית. העיניים אפשר לעשות מחרוזים או אפילו עיניים זזות (כמו אלו משעור מלאכה) ובקצה השרשרת נעל מאותו החומר (יש 2 צבעים, וגם אפשר לצבוע בגואש, אקריליק צבעי מים וכו') ניסיתי פעם בהפעלה בקייטנה, היה מאוד נחמד!!! מי שרוצה עוד פירוט יכולה לפנות אלי.

אלה221

New member
תודה רבה,רעיונות טובים ,

גם אם לא הפעם בודאי אשתמש בהם בעתיד.

maore

New member
2 רעיונות ..

1. את זה המצאתי לפני איזה עשור כהפעלה בקייטנה ליום שקוף (במסגרת שבוע צבעים): קונים ערמת שקפים (מה שזול), ערמת ארטליינים או טושים לשקפים. שוב, מה שזול כל עט שאינו יורד במים יתאים. משכפלים כמה תמונות/ציורים/איורים של פרפרים, לטאות, שפיריות, חיפושיות (רצוי שזה יהיה איור בשחור לבן). כל ילדה בוחרת לה את האובייקט שנראה לה, מעתיקה אותו לשקף, ואז צובעת כראות עיניה. בסוף גוזרים את הפרפר/חרק. חותכים גם רצועה של שקף רוחב ס"מ אחד ואורך של כ-10 ס"מ, ומקפלים אותה במרכזה. צריך 2 חתיכות קטנות של דבק נייר דו-צדדי. חתיכה אחת משמשת להדבקת הרצועה לפרפר/חרק. החתיכה השניה מודבק לקצה הרצועה. את הרצועה מדביקים לקיר/ארון... ואז הפרפר מתנדנד לו... 2. לקנות חרוזים קטנים ואבן או חרוז יותר גדול, להשחיל לבד שרשראות פשוטות "קולר" שצמודות לצוואר, שבמרכזן חרוז אחד גדול וכל השאר חרוזים קטנים. סוגר לכל שרשרת וזהו...

אלה221

New member
תודה תודה

רעיון השקפים מקסים, ראיתי משהו בעבר בסגנון. יכול להיות שאשלב את זה, ואם לא אשמור לי את הרעיון לבאות.

רחל248

New member
חברה הזמינה קונדיטורית(מתחילה אמנם)

לגיל של ביתך והם עשו יחד עוגיות וגם אכלו אותן בסוף, היא םיפרה שנהנו מאד מאד, זה היה לפני שנה, עכשיו מתקרב שוב היום הולדת וכבר שאלו אם הקונדיטורית באה שוב,נראה לי שאפשר גם לבד להפעיל ככה את הבנות. מזל טוב.

אלה221

New member
רעיון חביב וטעים

הילדה - לא ביתי, מקורבת למשפחה, הרעיון נחמד, אני אדבר עם האמא אולי נשלב. - תודה רבה.

למעלה