מבקשת המלצה

alizaap

Member
מבקשת המלצה

זכיתי בתביעה תקדימית בביטוח הלאומי-תאונת עבודה. עכשיו-אני צריכה להגיש תביעה לבית משפט מחוזי (עם אופציה לעליון). אני מבקשת המלצה על עורך דין "קליבר רציני" בתחום הנזיקין שיעזור לי להגיש תביעה. איך מגיעים לעורכי הדין המפורסמים והגדולים ששומעים עליהם בטלויזיה? מי מהם "נזיקיסט"? (כמו שאמר לי היום עורך דין בבית הדין לעבודה) תודה

מבקשת המלצה

שלום רב, מתחילים בבדיקת מידע באינטרנט, (לשכת עורכי הדין למשל), של עורכי דין מומחים בתחום. ומתחילים לשאול, אנשים שהייתה להם פעם תאונה, אח, חבר, דודה - תמיד יש כאלה. עורכי הדין מתחום אחר, לעיתים רבות מכירים או שמעו, וכך מתחילים לצמצם אופציות. אם יהיו לך שמות ספציפיים, אוכל לכוון אותך לגביהם במסרים. בברכה,

alizaap

Member
בדקתי באינטרנט-

כל עורך דין יש לו אתר בכאילו הוא מלך מלכח עורכי הדין ואני לא יכולה לשפוט לפי האתר. בהקשר ל"מנוסים"- גם זה שאלתי- אז מי שזכה אומר שהיה לו עורך דין טוב ומי שהפסיד-אומר הפוך. גם זנ דיי נקודתי- כי אינני יכולה לדעת מה "ממוצע" ההצלחות שלו. ממש מבלבל-ומאחר שזה כרוך בהרבה מאוד כסף-אינני רוה לשים את כספי על קרן הצבי.

בדקתי באינטרנט-

שלום שוב לא התכוונתי שתכנסתי לאתרים האישיים של כל עורך דין, שם ברור שאדם יאדיר את עצמו הרי מדובר באתר לצורכי פרסום עצמי. התכוונתי שתכנסי למאגרי עורכי דין, לפי תחומי התמחות, ותתחילי לסנן לפי המלצות אנשים. בברכה,

למעלה