מבקשת המלצה

מבקשת המלצה

האם מישהו יכול להמליץ לי על מטפל ברפואה סינית, שעובד עם קופ"ח מאוחדת? לצורך טיפול בעצירות.

harduf9

New member
עם מאוחדת ???? מכבי או כללית לא טוב ?

אם את מחפשת המלצה על מטפל בסניף מאוחדת במקום מגורייך, נראה לי שאת מחפשת במקום הלא נכון, סביר להניח אם ברור שאפשרי שהוא / היא לא כותבים פה בפורום וגם אם כן אז, לא כתבת היכן את גרה, מה שהרבה יותר רלוונטי. ואם אינך מחפשת טיפול בקופה, למה דווקא ממאוחדת ? חוץ מזה, למה דווקא רפואה סינית ? בריאות שלמה גיא הרדוף

תשובות

אני בקופת חולים מאוחדת אז מן הסתם זה מה שאני מחפשת. כמובן שאני יכולה גם לפנות ישירות לקופה אבל המלצות מבעלי ניסיון, אם יש, גם טוב. ושמעתי שרפואה סינית יכולה לעזור. אני כמובן בעד כל מה שיכול לעזור. הייתי בטיפול נטורופתי שלא עזר...

harduf9

New member
OK

אז כמו שכתבתי פה לא המקום לחפש על מטפלים דווקא ממאוחדת, אולי יתמזל מזלך ויש פה מישהו שמכיר מטפלים שעובדים דווקא במאוחדת, אני, אישית אינני מכיר. מעבר לכך איכות הטיפול הפרטי עולה ברב המקרים בהרבה על הטיפול בקופת החולים בעיקר בגלל שלמטפל פרטי יש חופש פעולה מלא ואת מסגרת הזמן הוא קובע ולא מנהל כזה או אחר. כל שיטת טיפול קיימת היא שיטה טובה השוני הוא בד"כ ברמת או התאמת המטפל למטופל. אם תרצי לפרט את מצב הרפואי ואת הטיפול שניתן לך אולי נוכל לתת לך תובנות מדוע הטיפול הנטורופתי לא עזר או כיווני טיפול נוספים. בריאות שלמה גיא הרדוף

אז ככה:

לטיפול הנטורופתי פניתי בכלל בגלל בעיה אחרת, תת פעילות של בלוטת התריס. אבל כמו בכל טיפול הוליסטי היה לפחות ניסיון לטפל גם בבעיית היציאות. הקפדתי מאוד על התזונה והתוספים שניתנו לי, על פעילות גופנית וכל מה שהיה כרוך בטיפול. בסופו של דבר לא היה שיפור עם העצירות ואגב, המצב של הבלוטה החמיר מאוד. אני חושבת שמה ש"תרם" לעצירות הוא המתח הנפשי שהייתי בו במהלך הטיפול, שנבע מהצורך להקפיד על תזונה מאוד ספציפית ויותר מכך נבע מהמצב הכלכלי הקשה והקושי לממן את הטיפול. לכן עכשיו אני מחפשת טיפול דרך קופ"ח כי אני יודעת שהעניין הכספי הוא קריטי. בהתחלה אמרתי לעזאזל הכסף, העיקר הבריאות, אבל כשטיפול כרוך בהוצאות כספיות אסטרונומיות והדבר מביא אותי למתח רב, זה לא בדיוק מוסיף בריאות.

לא יכולה לעזור לך בחיפוש מטפל

אבל אפשר להתנחם בכך שכל המטפלים בקופות החולים למדו כמו שצריך. בהצלחה

תודה

רק דבר אחד אני לא מבינה: אם איכות השירות בטיפול פרטי עולה על איכות השירות בקופות חולים, (והגיוני שזה אכן כך ) למה בכל זאת מטפלים עובדים עם קופות חולים? הרי במסגרת פרטית הם מרוויחים יותר, לא?

harduf9

New member
גמו שכתבתי לא מזמן

בקישור תוכלי לקרוא את כל השרשור / הודעה. (אני מקווה שיעבוד). מה מקבלים מהקופה: זה טוב לרזומה, מכירים אנשים פוטנציאלים שיש להם חברים/ משפחה שאינם חברי הקופה בה את מטפלת, לחלק מהמטופלים (חלק קטן) יש את היוזמה להגיע אלייך עצמאית ומשם העסק מתחיל להתגלגל מפה לאוזן, לפעמים את פוגשת אנשים שיכולים לקדם אותך מקצועית כגון איש עסקים שפגשתי שתכנן להקים ספא גדול ורצה שאני אנהל את החלק הטיפולי (לצערי הענין נפל בגלל בירוקרטיה ואישורים), נסיון בעבודה, בעיקר אם את חדשה בתחום + בטחון כי הרופאים שם מאשרים לאנשים להגיע לטיפול גם אם בקליניקה הפרטית לא היית מקבלת אותם בגלל קונטרה אינדיקציה למצבם הרפואי. מכירים מטפלים חדשים ואפשר לעשות איתם שיתופי פעולה מחוץ לקופה. ויש לך הכנסה קבועה למדי, גם אם נמוכה, שאת יודעת די בוודאות שתכנס כל חודש. הקניות החודשיות בסופר ממונות ע"י הקופה. למי כדאי לטפל בקופה. הכי כדאי לדיקור, ברב הקופות מדקרים מקבלים כ - 8 אנשים בשעה מה שמקפיץ את השכר שלהם ל 240 ש"ח לשעה. שכר מכובד לכל הדיעות. בריאות שלמה גיא הרדוף

המלצה - אבל לא על מטפל

אלא על טיפול... לא ציינת מדוע בחרת ברפואה סינית, אני מניחה ששמעת המלצות. בכל מקרה, רציתי להמליץ לך לנסות טיפול בצמחי מרפא ושמנים ארומתיים. אני מכירה מישהי שסבלה מעצירות כרונית זמן רב, ניסתה כל מיני דברים ובסופו של דבר מה שעזר לה במיוחד היה טיפול מהסוג שציינתי. בהצלחה!

למעלה