מבקשת המלצה למסעדה

DizzyMissLizzy

New member
מבקשת המלצה למסעדה

אני מעוניינת לחגוג לבתי בת-מצווה במסגרת משפחתית מצומצמת (סבים-סבתות ודודים - סה"כ כ-15 איש) במסעדה. מכיון שאחד הדודים דתי, המסעדה צריכה להיות כשרה. אני זקוקה להמלצה למסעדה טובה וסולידית, באזור תל-אביב והשפלה (רשל"צ, רחובות) תודה

DizzyMissLizzy

New member
לגבי התקציב...

אני לא ממש בעינינים, כך שאני לא ממש יודעת איזה מחיר נחשב סביר, מה אקסלוסיבי מידי, ומה נמוך מידי. אבל נניח שנקציב משהו כמו: עד 100 ש"ח למנה.

Lear22

New member
שוב חוזרים לנושא הכשרות...

אני לא זוכר - וסליחה מראש - מי זו היתה שאמרה שקצת קשה לקבל פה המלצות על מסעדות כשרות... ואני מסכים. אני רק יכול לחזור ולציין את ברונו בעזריאלי ולהסכים עם מי שהציע\ה את לילית במזא"ה\רוטשילד. בהצלחה

DizzyMissLizzy

New member
מה הסיגנון במסעדות האלה? ועוד שאלות

איזו אוירה יש בהן (רועשת/סולידית וכו') מה רמת המחירים? האם יש חדר נפרד לארוע של כ-15 איש? ואם יש בכל זאת עוד המלצות, אשמח לקבל. ובקשר לכשרות: אני בכיף הייתי מוותרת על זה, אבל, מה לעשות, יש אילוצים. (גיסי חזר בתשובה...)

Lear22

New member
לילית צמחונית חלבית וברונו הוא מין

סוג של ביסטרו, שזה תמיד טוב כי כל אחד יכול למצוא מה שהוא רוצה. אני מציע לך להתקשר אילהם ונסות לסגור איזשהוא דיל עם התפריט של העסקיות או משהו בסגנון. אם אתם 15+ אנשים אני חושב שהם ילכו לקראתכם. בכל מקרה אני יודע שבערב מאוד יקר בלילית,150+ לאדם אבל יש ערך מוסף חברתי למקום. הוא מעסיק נוער במצוקה והכסף גם הולך לצדקה. על ברונו אין לי יותר מידי אינפומציה.

DizzyMissLizzy

New member
קראתי ביקורות על לילית

באתר המסעדות ולגביה הרוב אומרים שהאוכל טעים, אבל המנות קטנות ויקרות. לא הייתי רוצה שאחרי הארוחה האורחים שלי ילכו לאכול במסעדה...

Lear22

New member
תראי...

אי אפשר גם לבקש שיהיה כשר, גם לבקש שלא יעלה הרבה כסף, וגם לבקש שהמנות יהיו גדולות יותר מהרגיל. את כל הנ"ל אגב אתם יכולים לקבל בארוחה באווזי. צריך לעשות החלטה אם הולכים על קלאס או על פוד פרוססור.

DizzyMissLizzy

New member
בקשר לברונו

ראיתי ביקורות לגבי המסעדה באתר המסעדות. הדעות שם חלוקות מאד: בין קטילה טוטאלית לשבחים וסופרלטיבים. אני לא הייתי מסתכנת, בייחוד שהאורחים שמרניים באוכל ולא נלהבים מחידושים פלצניים

Amoureuse

New member
מסעדת דגים כשרה בת"א

בחורף הקודם חגגנו יומולדת לאמא של בעלי עם אותם אילוצי כשרות, כמות אנשים ותקציב. בחרנו מסעדת דגים מהז'אנר של סלטים חופשי + דג למנה עיקרית + קינוח, אני לא זוכרת את שמה אבל היא היתה בפרישמן כמעט פינת הירקון. זה לא מקום גורמה אבל חביב מאד, באנו באמצ"ש בשעה 3 והיה ריק, רק אנחנו, וכולם ממש נהנו. המחיר ממש הוגן - עם כמה בקבוקי יין, שתיה והשירות הגענו לאיזור 100 ש"ח לאדם, מהצד התחתון של 100. אני מקווה שהמקום עוד קיים, כי לא מצאתי אותו ב rest.co.il. מישהו יודע?

Lear22

New member
בכל המסעדות האלה זה אותו קונספט

צריך רק לבדוק איזו מהן כשרה. ומצטער אם יצאתי טיפה יהיר קודם. זו ממש לא היתה הכוונה. באמת

Amoureuse

New member
מסכימה איתך לגמרי בעניין הכשרות

תאר לך שהטילו עלי למצוא מסעדה כשרה, כי רק אנחנו מתל אביב ומכירים וכו', ואני בכלל בעיקרון נגד מסעדות עם משגיח כשרות... כשרק יש לי ברירה.

Giggle Loop

New member
מסעדות כשרות ..

ברחובות יש את אחוזת מרגו שהוזכרה כבר בפורום. עד כמה שזכור לי היא יקרה, אבל אפשר לבדוק אולי יעשו לו לך דיל בגלל כמות האנשים. ביפו ליד תיאטרון נוגה יש את לה רלה ג'פה שיש להם עסקיות בסביבות ה 150 ש"ח. כעקרון מסעדות כשרות יהיה יותר קל וזול למצוא באיזור רחובות - אשדוד. והכי חשוב - מזל טוב

anat11

New member
מסעדה כשרה אבל יקרה

נזכרתי כעת באלהמברה - מסעדה כשרה ויקרה יחסית בשד' ירושלים ביפו - סגנון צרפתי למיטב זכרוני. לא רע בכלל (בפעם האחת שנאלצתי לאכול שם). טוב גם לאורחים מחו"ל. סתם שיהיה ברשימת הכשרות שלנו למקרה הצורך. [הודעה הנכתבת בעמל רב על keyboard יווני בחדר ישיבות בניקוסיה קפריסין)

meravbr

New member
עוד מסעדה (ומשהו ל- ANAT11)

עוד מסעדה שכמדומני כשרה - דארנא (אתמול ראיתי שיש להם תעודת כשרות בטעם העיר) ענת, אולי במקום לשבת בישיבות משעממות "תחתכי" להשתזף קצת על אחד החופים המדהימים שם ...

meravbr

New member
אוף, פשוט אין לי כוח לכתוב

ויש לי כ"כ הרבה מה לעשות בבית... אבל תיכף, אני אכתוב (זה כולל אכזבה רצינית בפנים... עוד כמה דקות...)

anat11

New member
ניקוסיה, אעפס, אדמה סביב לה...

לא נורא. עוד 4 שעות או משהו כזה אני מתקפלת לכיוון שדה התעופה
ועד חצות וחצי אני מקווה להיות בבית... (שלא ראיתי אותו מאז מוצ"ש
) מה שכן, אני צריכה ליישם את העצה הזו על כמה ישיבות בארץ...

DizzyMissLizzy

New member
תודה לכולם על ההמלצות

יש לי עכשיו די חומר לעבוד עליו. לג'יגל לופ: תודה גם על האיחולים לליר22: סלחתי על הביקורת שהטחת בי, ואולי בצדק.

למעלה