מבקשת הדרכה

שמחלה

New member
מבקשת הדרכה

מי יכול לעזור לי? רוצה לצאת מהכינוי ולא מצליחה,מי יכול להדריך אותי איך עושים זאת? בתודה מראש.

נעלמתקה

New member
שמחלה ....את לא רוצה להיות שמחה ?

שלום לך שמחלה את נכנסת לשמך -כינוי -בהודעה שמופיע בפורום . שם תמצאי בצד שמאל של המסך בצבע בהיר -לשינוי שם משתמש או משהו כזה בהצלחה

נעלמתקה

New member
אפשרות שניה ...../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif

בדף הזה של ההודעות בצד שמאל תראי את שם המשתמש שלך -תעשי קליק תכנסי לכרטיס שלך לפי הכינוי הזה . תראי בצד ימין של המסך החלף שם משתמש נסי שם .

שמחלה

New member
נעלמתקה

המון תודות על הרצון לעזור. נסיתי את שתי האפשרויות וזה לא הולך. הכינוי נתקע ולא ניתן למחוק. אינדי עזרה טכנית ,רוצה למחוק את הכינוי ולא מצליחה,לא יודעת מה הסיבה. אולי באפשרותך לעזור לי ואם כן תודה מראש. לילה טוב אני בממתינה.

or1

New member
שמחלה הממתינה ..

כל שעלייך לעשות הוא להרשם כמשתמש חדש בכל שם שתבחרי.
or1

שמחלה

New member
ל-אור נעלמתיקה ואינדי...

תודה על הרצון לעזור לי,אך בכל דרך שנסיתי לא הצלחתי,הכינוי נתקע ומסרב להמחק. מה יהיה על המצבה שלי בבית הקברות של פורום תפוז נגזר דיני להיות רשומה לדיראון עולם כשמחל´ה? אויייייייייייייייייייייי אינדי פליז וכל מי שיודע עזרו לי.................. תודה.

eindy

New member
שמחלה ערב טוב !

האם את זקוקה לעזרה טכנית, או לקופירייטר שיהגה רעיון חילופי - לכינויך הראשון ?

zar

New member
חבל על שם מקורי ../images/Emo10.gif

לא ניתן למחוק שם משתמש שכן כל ההיסטוריה שמורה, גנוזה ונצורה לעולמי עד (עד לוירוס הבא) במחשכי מרתפי תפוז. אבל כשם שהציעו מעלה, ניתן להכנס תחת שם משתמש חדש (אפשר גם תחת אותה סיסמא קודמת) ובאה לך המנוחה. שבת שלום צאר

למעלה