מבקשת את עצתכן

קרן69

New member
מבקשת את עצתכן../images/Emo13.gif

אני בת 32 ומנסה להרות כ- 6 שנים. לפני כשנתיים וחצי, לאחר כשלונות רבים של IVF ובהמלצת הרופא שלי, התחלנו את מסלול הפונדקאות. פרסמנו מודעה בעיתון, עשינו את הבדיקות הרפואיות ואת המבחנים הפסיכולגים. דרך העיתון הכרנו פונדקאית אולם לאחר 9 חודשים של התקשרות נפרדו דרכינו. שבורים ומאוכזבים פנינו למכון שיעזור לנו במציאת פונדקאית חדשה. ואכן לאחר זמן מה נמצאה אישה צעירה איתה היינו בקשר כ- 5 חודשים. להפתעתנו במהלך אותה תקופה היא שינתה את דעתה אין ספור פעמים עד שהחליטה לא להיות פונדקאית. ושוב מצאנו את עצמנו בנקודת ההתחלה. לשמחתנו המכון מצא לנו הפעם פונדקאית מנוסה שכבר חוותה את התהליך והיתה מעוניינת לעבור אותו שוב. גם איתה הקשר נמשך כמה חודשים והיינו על סף שליחת התיק לועדה כשהשבוע קיבלנו את הבשורה המרה. הפונדקאית פוטרה ממקום עבודתה ונמצאת כרגע במשבר ריגשי ולכן אין היא מעוניינת להמשיך בתהליך. האם יש סוף טוב לטלטלות האיסופיות האלה? אין לי מילים להביע את הצער, הכעס, התסכול וחוסר האונים אותם אנו חשים. תחושות אלו מביאות אותי לפנות אליכן ולא להסתפק בקריאה פאסיבית כמו שעשיתי עד עתה. אני אשמח לשמוע ממשהי שחוותה דברים דומים ואולי מישהי מכירה אישה שמעוניינת להיות פונדקאית? מודה לכן מראש.

ברוכה הבאה קרן ../images/Emo39.gif

פשוט לא יאומן הסיפור שלך
לא יודעת מה לכתוב כדי לעודד, ממש נגמרו לי המילים מהסיפור שלך. כמה סבל ותסכול אפשר לעבור ? אנחנו לא הגעתי למצב כמו שלך. אנחנו מחפשים פונדקאית כבר קרוב ל- 4 חודשים, וגם חווים מפח נפש ואכזבה פעם אחרי פעם. מצאנו מישהי שהתחרטה ברגע האחרון כי היא סיפרה להוריה והם הביעו התנגדות, מצאנו מישהי אחרת שברגע האחרון הסתבר לנו שעדיין אין לה גט, מצאנו מישהי שניסתה לסחוט אותנו כשהגענו לעניין הכספי וכו´ וכו´ וכו´. אין לי מה להוסיף חוץ מלזמזם את ההמנון שלנו "לא קלה היא לא קלה דרכנו"
ולאחל לך המון המון הצלחה בהמשך, שלמרות כל המכשולים והעיכובים תצליחו להגיע בקרוב אל קו המטרה !

קרן69

New member
תודה על התמיכה../images/Emo140.gif

אני לא מצליחה להבין איך מישהי מחליטה להיות פונדקאית, לערב ריגשית זוג שממילא עובר דברים קשים ולבסוף היא נסוגה. למה היא לא בודקת את משמעות הנושא(ריגשית, כספית וכו´) לפני שהיא מערבת אחרים בעיניין
האם את החיפושים עשיתם לבד או דרך מרכז/מכון? אנחנו פנינו למכון מפני שהרגשנו די בודדים המערכה, הרי החוק לא ממש מגן על ההורים או מבין באיזו מצוקה ריגשית הם נתונים. היום אני מבינה שכנראה לראיין לבד את המועמדות זו הדרך הנכונה עבורנו. אני מאחלת לך הצלחה במציאת הפונדקאית הבאה ובעיקר הרבה כוחות להמשך.

גם אני לא מבינה...

דווקא בגלל שזה נושא כל-כך רגיש ומסובך הייתי מצפה ממי שפונה להיות פונדקאית לשקול את העניין על כל הבעייתיות שלו בכובד ראש. כנראה שחלק מהנשים שמגיעות לזה לא עשו עבודת הכנה טובה ולא בדקו לעומק את כל המשמעויות והדקויות של הנושא. אנחנו עושים את החיפושים לבד, לדעתי זו הדרך הטובה ביותר עבורנו. אין ספק שלמרכז/מכון יש יתרונות אבל בעיני רוב היתרונות הם לפונדקאית ולא לזוג (מלבד העובדה שהכל מאורגן תחת קורת גג אחת). תודה על האיחולים, מאחלת לך גם הצלחה וכל טוב.

../images/Emo41.gif הי קרן

שמי ענת ואני מצטערת מה שעברת עם הפונדקאיות
,את יודעת ככול שהזמן עובר אני יודעת שעל מנת למצא פונדקאית,שתעשה עבודתה על הצד הטוב ביותר,צריך לזה מזל
. אני מתכוונת ברצינות. אני גם עושה פונדקאות,אסור לי להכנס להריון,מישום שזה מהווה סכנה לחיי. כרגע אני בשלב IVF,אני פשוט אוגרת עוברים.... עברנו את האבחון הפסיכולוגי,ואת כל השטויות שיש. ודרך אגב משרד הבריאות איתו נכון לעכשיו יש לי מלחמה: הם לא מוכנים שאעבור שאיבת בייציות. קרן יקירתי-אני כותבת לך את זה: מישום שתדעי:אני בטוחה שלרוב הבנות שעוברות את זה,הדרך לא קלה. ולפעמים קשה,מרגיזה,מורטת עצבים..... אני ידעתי למה אני נכנסת. אני רק מבקשת מאלוהים: שאני אעבור כבר את התהליך,הספקתי לעבור חלק די זעיר מהתהליך,אך לעיקר עוד לא הגעתי. קרן-אני שמעתי על פונדקאיות מקסימות,ופגשתי אפילו 2 מכאן. יש את סלי וסיגל. שתיהן מקסימון,הלוואי עלי אחת כזו. חמודתי למצא פונדקאית טובה לדעתי זה עניין של מזל!!!!!!! לשאלתך האחרונה- אני עם "המרכז להורות" אני יודעת שבפורום הזה,אין אהדה גדולה למרכז להורות. נו שיהיה,לא מפריע לי. אני אישית אין לי טענות אליהם,הם כרגע מתחילים לחפש לי פונדקאית. קרן :מאחלת לך הצלחה,ואל תתיאשי- ככה זה התהליך,לא מספיק שזה קשה נפשית:שהילד ברחמה של אשה אחרת,לא מספיק שזה קשה כספית(ים של כסף),ולא מספיק שאנחנו תלויות בפונדקאית. קרן-השמש עוד תזרח עליך.....ובגדול

קרן69

New member
מאי של ענת ../images/Emo142.gif

אני מחפשת נואשות את ה
כי כרגע אני מרגישה שיש מעלי ענן שחור וגדול. אני יודעת שזה עניין של זמן והרבה מזל ואני מאחלת לכולנו שנזכה כבר להגיע לסוף התהליך ושהדאגות יהיו רק לבריאות ילדינו
יום טוב לכולן.

ומה אני כאילו פונדקאית ענת???

נכון שלא נפגשנו אבל שמעת על זה מכאן, ואני חושבת שאת יודעת שאני פונדקאית, לפעמים קשה להבין אותך...
אז יכול להיות שאני כל כך לא מקסימה!!!!! בגלל זה השמטת את שמי??

דרדסית דרדסית: אם הייתי גרגמל

הייתי אוכל אותך
חמודה,אני מתנצלת אם לא הזכרתי אותך.הזכרתי את הפונדקאיות שאני פגשתי. אותך לא פגשתי. אני לא מבינה מדוע את כל כך פגיעה. דרדסית-הייתי בשמחה ובצהלה מקבלת פונדקאית כמוך. שלא יהיו לך רגשי נחיתות. כי את עושה למען המטרה הרבה.ומגיע לך. מצטערת אם לא הזכרתי אותך. אבל עכשיו אני אזכיר: יש כאן שלוש פונדקאיות מקסימות,והלוואי עלי אחת כמוהם,והפונדקאיות הן:דרדסית,סיגל,וסלי

מירבי*

New member
ברוכה הבאה קרן ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הסיפור שלך הוא דוגמא קלאסית למה שעובר זוג המבקש למצוא פונדקאית. לצערי הרב החוק לנשיאת עוברים מקשה על מציאת הפונדקאית מצד אחד ומצד שני מאפשר לנו בכל זאת להפוך להורים. אין ספק שדרככם לא קלה, אני מאמינה שנחישות והתמדה מביאים להצלחה, המשיכו לחפש פונדקאית ואני משוכנעת שתמצאו את האחת שתעניק לכם את מה שאתם כל כך מבקשים. אני סבורה שהדרך הנכונה למציאת פונדקאית היא ע"י פרסום מודעות בעיתונים המקומיים ובעיתונות הרוסית, חשוב שאתם תראיינו את הפונדקאית בעצמכם, תכירו אותה, תתנו לאינטואיציה שלכם לדבר ובסוף זה יצליח. בהצלחה גדולה קרן..את מוזמנת לשתף אותנו בלבטים, בחששות, ובחלומות שלך שכל כך מוכרים לכולנו כאן..

meirav69

New member
קרן!!!!

בתור חברה של קרן מאז ימי התיכון, אני מקווה שהכל בסופו של דבר יקרה על הצד הטוב ביותר , מאחלת המון אורך רוח, אהבה אחד לשני וסבלונות, שלך תמיד, מירב

קרן69

New member
התחלתי בחיפושים ../images/Emo13.gif

צופית התקשרה לחברה שלה שנולד לה ילד מפונדקאית לפני כשנה וזו יצרה קשר עם הפונדקאית שלה לבדוק אם היא מעוניינת. אותה פונדקאית לא מוצאת כח לעשות זאת שוב אבל תבדוק אם יש משהי בסביבתה שמוכנה. מזל שיש לי חברות מדהימות כמותכן
צופית הציעה גם לפרסם בעיתונות הקיבוצית - אני חשבתי שזה רעיון מעולה - מה דעתך? חוץ מזה דיברתי אתמול עם יחידת ה- IVF שלי להתייעצות ונראה מה יהיה... החלטתי לא להתקשר למכון בינתיים - אני חושבת שעדיף לחפש לבד. אז, יום טוב לך ו

ShirShir1

New member
היי קרן, עוד הצעה ../images/Emo45.gif

מישהי הציעה פה לא מזמן לפרסם במעונות של נעמ"ת. זה נראה לי רעיון מצוין ששווה לנסות. זה בדיוק פונה לאוכלוסיה שאת מחפשת. אני גם נכוותי בחיפושים, פעם אחת בגלל עודף מכשולים בוועדה ופעם בגלל בחורה שאחרי שהתיק לוועדה כבר היה מוכן החליטה שזה לא כ"כ מתאים לה כך שאני מאוד מבינה אותך. בכל מקרה, באמת צריך המון המון סבלנות ותמיכה, אני מקווה שתמצאי מישהי לשביעות רצונך בזמן הקרוב. שיהיה בהצלחה !!!!

milanat

New member
שלום בנות אני תליתי כמה מודעות

ליד המעונות ומתנ"סים. והבנתי שאנשים לא יודעים מה זה פונדקאות. כמעט כל הטלפונים שהיו חשבו שאני מחפשת מטפלת לילדים ושהיא צריכה להיות חד- הורית ויהודיה. מצחיק, נכון מאחלת לכולנו בהצלחה! מילנה

קרן69

New member
תגובות מוזרות למודעות...

צחקתי לעצמי תוך כדי קריאת ההודעה שלך... זה הזכיר לי שבזמנו כשפרסמנו במודעות דרושים של העיתונים המובילים קיבלנו שלל תגובות. ביניהן היתה נערה בת 15 שהתקשרה והציעה את עצמה וכשהבהרתי לה שזה ממש לא חוקי היא ענתה לי: "מה אכפת לך, אמא שלי מרשה לי!" - מזעזע, לא? אח"כ היה אחד שהתקשר ואמר שהוא מתעניין בשביל אשתו, הוא התקשר כמה פעמים וכשביקשתי לדבר עם אשתו היא בכלל לא היתה נלהבת מהעניין - כמובן שסרבתי לדבר איתו שוב. והיה גם אחד שלא ממש הבין במה המדובר ואמר לי שהוא מעוניין לתרום זרע... נושא הפונדקאות באמת לא מוכר ומה שכן ידוע לא ממש חיובי לכן כמו שנאמר פה היום רצוי לעורר את דעת הקהל - אני מוכנה להרתם לעניין אבל אני צריכה שותפה. ערב טוב לכן.

בנדה1

New member
יש בעיה בנכונות להיחשף.

לי לדוגמא לא תהיה בעיה אבל רק אחרי שזה יגמר או לפחות יהיה בשלב סופי. לא הייתי רוצה ש 300 העובדים שאני מנהלת ידושו בחיים הפרטיים שלי. כשכבר אדע איפה אני עומדת מן הסתם כולם כבר ידעו...

miri71

New member
גם אני לא יכולה להיחשף כ"כ וחבל.

כבר חשבתי ליצור קשר עם איזושהי תוכנית בוקר (כמו זאת עם רבקה מיכאלי, למשל), אבל אם אעשה זאת ומישהו מהמטופלים או העמיתים שלי יראה אותי לא אוכל להמשיך לעבוד כמו שצריך. כמובן, ראיתי ראיונות בטלוויזיה כשמושיבים מרואיינת עם הגב וכו´, אבל דווקא לנו חשוב מאוד לשדר משהו אישי, ליצור אמפטיה... כשמסטירים זהות של המרואיינת זה מזכיר לי מקרים של אישה שמסטטרת מהבעל האלים שלה שעלול למצוא אותה ולפגוע בה ולנו זה בטח לא מתאים...

milanat

New member
כן, כל זה מוכר לי.

גם לנו היו כמה פניות שבעל הציע אשתו. באיזה שלב אתם? בהצלחה רבהההההה! מילנה

קרן69

New member
היי מילנה

אני שוקלת איפה לפרסם מודעה כך שהיא תהיה הכי אפקטיבית. חוץ מזה אני חושבת שהפעם אפרסם מספר של תא קולי כי אני לא רוצה לרבל טלפונים מוזרים כאלה כשאני בתור בסופר, לדוגמא. שיהיה

למעלה