מבקשת את עזרתכן

mamy78

New member
מבקשת את עזרתכן

לפני חודשים עשיתי בדיקה שגרתית ברופא נשים, באולרסאונד ראו ציסטה והופנתי לבצע בדיקת CA-125 מאז אני במעקב של בדיקות ואולטרסאנד להלן ההמצאים: 4 בדיקות CA-125 שבוצעו בהפרשים של 3 שבועות 51, 61, 53, 77 CT בטן - הראה שהכל תקין למעט ציסטה בגודל 4 ס"מ. הרופא שלי המליץ ניתוח לפרוסקופיה, מה אתן אומרות? יש לציין שכל התופעות שציינתן לכבי המחלה קיימות גם אצלי, יכל להיות שבגלל זה בדיקות הדם גבוהות? והאם כדאי לעשות את הניתוח בבית חולים שלי או לפנות למחלקה שאתם ממליצים עליה? בתודה מראש

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כשרופא מציע ניתוח, ולא משנה מה - תמיד כדאי ללכת לדעה שנייה. כי לניתוח לא רצים בעיניים עצומות. אם יש לך תופעות דומות למה ש"רץ" פה, בנוסף הCA125 מעל לנורמה (אבל אל תחששי מזה), ורופאך המליץ על לפה' אז בהחלט תפני למרפאת האנדו בתה"ש, תשמעי דעה נוספת ואז תעשי תחקיר מעמיק ותמשיכי לעדכן אותנו במידה ותחליטי להינתח. תרגישי טוב

שלום לך../images/Emo140.gif

קודם כל ממליצה לך לפנות למרפאה בתה"ש. מנסיון אישי וכואב כדי לפנות ישירות לתה"ש ולא להינתח בבי"ח אחר ואח"כ להצטער על כך. לא בטוח שישלחו אותך לניתוח, הציסטה לא נחשבת גדולה כל כך, יכול להיות שיציעו לך קודם זריקות או דיכוי של גלולות ברצף כדי לנסות ולראות אם הציסטה תקטן. אם חוץ מהציסטה יש לך גם פגיעה באיכות החיים אז אולי כדאי כן לשקול ניתוח. הבדיקות דם גבוהות כי יש לך אנדומטריוזיס, האם את על דיכוי עכשיו?

שלום ../images/Emo13.gif

מציעה לך לקרוא פה בפורום, לאסוף מידע לגבי דיכוי. והכי חשוב,לא למהר לרוץ לניתוח. בהצלחה

למעלה