מבקשת את עזרתכם

אליה א1

New member
מבקשת את עזרתכם

לבני יש עוד מעט יום הולדת 11, הוא מאוד רוצה שאארגן לחגיגה מדורה, חשבתי לעצמי להפתיעו, ולהביא למקום הארוע, מספר סיפורים, מהסוג המפחיד (כמו שבנים בגיל הזה אוהבים) בינתיים חיפושיי לא העלו דבר. אשמח עד מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כאלה שאתם מכירים שיוכלו לרתק בסיפורם ילדים בגיל זה. המון תודה

נמצק

New member
יש פה כמה

מספרים שיוכלו לענות על בקשתך.לשחרזדה יש המון ספורים והמון נסיון עם נוער. משה גלזר גם הופיע לפני נוער ויש לו ספורים (הוא גם מפחיד בהופעתו. סתאאאאאאאאאאאאם סתאאאאאאאאאאאאאאם)אם תפני אליו אני מניח שיעתר לבקשתך להופיע. מה לא נעשה למען הנוער?

אליה א1

New member
תודה נמצק, אבל

יש באפשרותך לתת לי את דרך ההתקשרות עם שחרזדה, את משה גלזר אני מנחיה שאשיג ב144. המון תודה ושבת שלום.

נמצק אני מבקש../images/Emo212.gif

להמליץ גם עלי

גם אני ממליץ על אילן ענבר

מופע חרבות שלי מססוכן לעשות בשטח פתוח ליד מדורה. אילן מתמחה במופעי גלימות, סיפורי שדים ורוחות וכבר עשה ליד מדורות ובתוך המערות. להשיג אותו?, פשוט השאירי לו הודעה כאן או במסר אישי. בברכת יום הולדת מוצלח (עם אילן וודאי לי שיהיה.) משה

י מ י ת 2

New member
מישהו מכיר את הסיפור "שניהם"

שכתב ע. הלל. סיפור למבוגרים. אני יודעת על מה מדובר, איני יודעת היכן למצוא אותו. באתר של ע. הלל מופיעים בעיקר ספורי ושירי הילדים. תודה מראש.

אליה א1

New member
למשה גלזר, אילן ענבר,ושחרזדה

לא הבנתי מה זה מסר אישי, בכל אופן אשמח עד מאוד אם תכתבו לי למייל את דרך ההתקשרות אתכם (טלפון-הכי טוב) ואדבר אתכם כדי לראות אם העסקה טובה לשני הצדדים. ושוב תודה תודה. המייל: [email protected]

נמצק

New member
לפקודתך, הגבירה. אבללללללללללללל

אני חייב מילה בפומבי על ידידנו אילן. אז במטותא ממל רק משפט אחד. לביאה, אילן הוא ראש וראשון למספרי ספורים לנוער סביב מדורה. אבל כיוון שראיתי שאת מהמרכז ואילן מהצפון לא העליתי את שמו. אבל אם יאות ויסכים להופיע - אין טוב הימנו. זהו. ומכאן ואילך - המלצות רק במסרים. בי נשבעתי.

נמצק אני מסמיק../images/Emo9.gif

אם יש די ממון בכיסה של הגברת אולי נספר יחדיו תאסוף אותי על האופנוע שלך מה ת'אומר

למעלה