מבקשת את עזרתכם ...

יאל לוי

New member
מבקשת את עזרתכם ...

אני חייבת להתלונן על אחת המוכרות ברשת נעלי גראס אבל לא מצליחה למצוא את האתר שלהם, או את השירות לקוחות בבקשה אם תוכלו לעזור לי לאתר את כתובת האתר תודה.

niya

New member
בבקשה../images/Emo140.gif

גראס אבל ספרי גם לנו מה היתה הבעיה...

יאל לוי

New member
זה לא זה

או שאני לא יודעת אני צריכה אתר של נעלי גראס ולא תכשיטים או שזה אותה הרשת ? בכל מקרה אמא שלי רכשה אצלם מגפיים בסוף העונה הקודמת ולא נעלה אותם החורף הגיעה היא באה לנעול אותם והנעלים התפרקו לה בידיים היא הלכה לסניף והמוכרת החוצפנית אמרה לאמא שלי שהיא חוצפנית ולמה היא בא עם נעליים מהעונה הקודמת לציין כי הנעליים חדשות וגם עלו לא מעט 380 שח בסוף עונה בקיצור החוצפנית סירבה לטפל לה בבעיה וגם הגבירה את המוזיקה בפול ווליום כדי לא לשמוע את אמא שלי צועקת בסוף לקחה את הנעליים ואמרה ששלחה לשירות לקוחות, אחרי שבוע התקשרו לאמי מהסניף ואמרו לקחת את הנעלים,אמא שלי חזרה והם לא עשו כלום המוכרת טענה שאמא שלי שפכה חומר על הנעליים כדי שיהרסו לה ממש הזויה וכשאמא שלי ביקשה לדבר עם המנהל היא טענה שהיא המנהלת וסירבה לתת פרטים ,אמא שלי לקחה את הטלפון לצלם את הנעלים אז המוכרת פשוט תקפה אותה והעיפה לה את הטלפון מהידיים ושברה לה את הציפורן והכל עם צעקות ובלאגן, אמא שלי היתה בהלם כמובן ולא הזמינה משטרה לחוצפנית הזאת, אני בעצמי מנהלת חנות בגדים ובחיים שלי לא נתקלתי בשירות כזה ובטח שלא נתתי שירות כזה גועל נפש דרך אגב החנות בראשון ברוטשילד.

את בטוחה שיש להם אתר?

חיפשתי בגוגל ולא ראיתי. גראס התכשיטים הם לא גראס הנעליים. אם לא תצליחי - אולי תשקלי לפנות לארגון אמון הציבור או לממונה על הגנת הצרכן במשרד התמ"ת.

למעלה