מבקשת את חוות דעתכם

galila65

New member
מבקשת את חוות דעתכם

אני מעוניינת להקים אתר אינטרנט ובו יופיעו אמנים עפ"י חלוקת נושאים. כל אמן יהיה לו דף שלו בו יוכל לספר על עצמו , תמונות של יצירותיו ודרכים ליצירת קשר עימו. המחשבה שעומדת מאחורי הרעיון שאומנים שאינם מהשורה הראשונה בארץ "נופלים בין הכסאות" מתקשים לשווק את עצמם ולמכור. זה בעצם "כרטיס ביקור" שהאמן עצמו יוכל להפנות מתעניינים לראות ויותר חשוב יפורסם במנועי חיפוש שונים באינטרנט. נאמר והעלות 300 ש"ח לאמןלשנה, האם הייתם מפרסמים חשובה לי דעתכם תודה

eytcor

New member
לא היתי משתמש בשירותים של אתר זה.

האינטרנט מלא באתרים מסוג ורובם אינם אם לא כולם לא עולים כסף. קודם תיצרי קהילת משתשמשים שתגרום לחשיפה האתר וכניסות גולשים, פני לגופים מסחרים והציעי לפרסם בתשלום על סמך הנתונים הללו. שהכל "דופק" ויצר שם לאתר, הציעי שני סוגי חברות באתר: בסיסי ומתקדם, כאשר המתקדם מכיל אופציות רבות יותר ובתשלום. אין מה לעשות אתר חדש ללא חשיפה מוכחת ובתשלום, לא הולך ביחד.

קשתז

New member
יש אתרים כאלו בחינם

אני ועוד משתתפים בפורום הקמנו אתרים ב- livecity, אחלה אתרים ובחינם, קשה לי להאמין שמישהו ישלם 300 ש"ח כשישנה אופציה נהדרת אחרת בחינם, כמו כן האתרים שלנו מופיעים בחיפושים באתרי החיפוש הגדולים (google וכדומה). קשת

למעלה