מבקשת את דעתכם

קריאולה

New member
מבקשת את דעתכם

שבת שלום לחברים בפורום. אני מקוה שאוכל לקבל דעות נטרליות כדי להתאפס. התגרשתי לפני 4 שנים, ואת בן זוגי הנוכחי הכרתי לפני שנתיים. לפני שנה בערך עברנו לגור באותה הדירה והוא גם עובד מהבית. הוא בן זוג נוח, ואנחנו מסתדרים נהדר פתוחים מאד ביננו ומשתפים בהכל הכל. יש גברים שהמחלה שלהם זה בגידות. אצל החבר שלי אין את הנגע הזה, אבל יש לו מחלה אחרת: הוא חולה על הטלפון, ובעיקר אוהב לדבר בלילה עם נשים שהוא מכיר דרך האינטרנט, והוא סיפר לי על זה עוד כשלא גרנו ביחד. עכשו שיהיה ברור: הוא מספר לי הכל על כולם, ולא מסתיר ממני כלום. הוא אפילו מדבר איתן בטלפון לפני, כשאני יושבת על ידו בסלון ושומעת את כל מה ששניהם מדברים. אנחנו צוחקים על זה המון, בדרך כלל זה לא מפריע לי , במיוחד כשאני יודעת שהוא מספר לי הכל ומדבר בנוכחתי אבל לפעמים זה נראה לי מוגזם. מצד שני אני אומרת לעצמי שזה יותר טוב מבגידות או שיחות שאחרי הגב. האם אני טועה? מה אני צריכה לעשות לפי דעתכם? לסיים את הקשר כי זה לא נורמלי? או להמשיך לחיות איתו כרגיל ככה בידיעה שזאת המחלה שלו ולשמוח שהיא לא יותר גרועה? תודה לכם.

רונתי

New member
קריאולה

מצטערת שאני לא יכולה לייעץ לך , אבל אני פשוט בחיים לא הייתי יכולה להשלים עם התנהגות כזו.

seeyou

New member
"הוא בן זוג נוח" ../images/Emo45.gif

...." ואנחנו מסתדרים נהדר ". זה בערך הפרוש המעשי למילה "אהבה". את בגיל שמבינה יותר מהרבה אנשים מה טוב לך לכולנו יש מטרות בחיים ובמערכת יחסים בפרט לא מסכים שהוא גבר יוצא דופן :"אצל החבר שלי אין את הנגע הזה" כולנו בני אדם,יש הרבה פיתויים בחוץ במיוחד לאדם שמתנהג כמו החבר שלך... "הוא חולה על הטלפון, ובעיקר אוהב לדבר בלילה עם נשים שהוא מכיר דרך האינטרנט, " ישנם 2 אפשרויות 1-עובד עליך 2-הוא אימפוטנט גבר נורמאלי,אשר מדבר עם נשים בטלפון במיוחד בלילי -מדבר לרוב על סקס... זה תלוי רק בך אם להבליג או לו תלוי כמה תלות יש לך בקשר הזה אחרי הרבה שיחות טלפון כאלו הוא ימצא את "המספר" הטלפון שמחפש. יוסי

y not

New member
תראי...תשמעי...

בזוגיות עם בסיס איתן בני הזוג אמורים לענות על צרכים שונים של שניהם, אחד המרכזיים שבהם הוא הצרכים האינטימיים. במקרה שלך זה לא עובד. את יקירתי לא מצליחה לספק לחברך את מלוא הריגוש המיני ולכן אחרות משלימות את החסר. העניין הוא שקרוב לודאי שהסיבה אינה נעוצה בך אלא בקינקיות של ה"גבר" שאיתך. עברת גירושים מכאיבים מן הסתם, יצאת ממיטה חולה מן הסתם, אז למה להכנס למיטה חולה אחרת? כבר בראשית יחסיכם הבחור שואב רגושים מיניים לא רק ממך והזמן במקרה זה לא פועל לטובתך. לדעתי זה הזמן לחתוך!

קריאולה

New member
תודה רבה על התגובות

אבל כמעט כולם קשרו את המצב שתארתי לכם עם סקס. זה חבל , כי פספסתם את הפואנטה. לא מעורב פה בשום אופן מצב שהשיחות מובילות לסקס. מה שמפריע לי זה לא השיחות או התוכן שלהן (שאל תשכחו שאני שומעת את כולן) אלא הזמן המוגזם שהמחלה הזאת שלו גורמת לו לבזבז עליהם. שמתי את ההודעה הזאת בעוד פורום ושם הבנתי כמה דברים מתוך התגובות של המשתתפים, וקיבלתי כמו "תמונת מצב" אוביקטיבית שהביאה אותי לשקול את העתיד מזויות אחרות. תודה רבה על הרצון לעזור וחג שמח לכולם

seeyou

New member
ה"סקס" הוא הגורם המרכזי לבעיות!

לא אמרתי ל"אושר" Happiness is not something you have in your hands; it is something you carry in you heart.

seeyou

New member
ב"בתפיסת העולם " שלנו טמון הכול!

זה נכון מה שאת כותבת אבל אם נתמקד לסיבות שגורמות לבעיות בזוגיות,נגלה שיחסי מין או מין יחסי מוביל במצעד הפזמונים! בעולם החי והצומח מין זה חלק מהחיים,כמו לאכול.... אצל חלק מבני האדם יש מימד אחר .

בחיי היוםיום לא צריך להיות פילוסוף

צריך להיות פרקטיים! שמע, מי כמוך יודע שייחסים זה דבר לא פשוט והרי בביה"ס לא למדנו זאת! יש לנו את כל החיים ללמוד ולטעות! ליפול ולקום! ואולי לא נלמד אף פעם!? כ

woman228

New member
תשמחי יחד איתו

תשמחי על כך שבן זוגך פתוח איתך. ואם השיחות לא באות על חשבון זמן האיכות שלכם יחד , תתתחשבי בתחביבו המיוחד ותהיי איתו. תארי לעצמך שהיה לך תחביב למשל: ריקודי עם, שבן זוגך אינו אוהב במיוחד אך מוכן להגיע יחד איתך על מנת להיות איתך...האם לא היית שמחה על כך? תהני....

למעלה