מבקשת את דעתכם

מבקשת את דעתכם../images/Emo140.gif

חברה של חברה ביקשה להתיעץ לגבי מעבר לדירה חדשה שהיא ראתה שאלנו: האם- המרכבה הדירה- העולם טובה/מתאימה- הצדק לדנה- נער המטות תשובה סופית- המוות אמרתי שלדעתי הדירה היא לא קלה, מצד אחד יש בה הרבה פוטנציאל ויש בה הכל בעצם אבל היא סוגרת תהליכים ולא פותחת , יש המון אנרגיה בדירה ונראה שהיא תעבור בה הרבה תהליכים לא פשוטים שיכולים להביא לשינויים שלה עם עצמה, מבחינת ההשקפות שלה וכדומה, כמו לברוא את עצמה מחדש אבל זה לא יבוא ממקום קל אלא מכובד ראש (הצדק) אמרתי לה שלדעתי היא מחפשת מקום עם אור, חופש, קלילות שתוכל ללמוד ולהתפתח עם מה שמענין אותה ולדעתי יש בדירה כובד מסויים שיהיה כבד גם עליה. בקיצור התשובה שלי היתה שלא מומלץ וזה למרות שהדירה עצמה היא העולם, גם יצאו כל כך הרבה קלפי הארקנה הגדולה- תהליכים ולא פעילות, המוות בסוף יכול לסמן סוף אבל אולי גם התחלות חדשות?? אשמח לשמוע מה דעתכם תודה.

קלף המוות

לדעתי קלף המוות, ובעיקר במקומו הנוכחי בסוך השאלה, אומר שחברתך תזכה להצלחה רבה יותר אם תחפש דירה אחרת, ובכלל, קלף המוות מסמל התחדשות ושינוי כך שהוא קלף חיובי בהקשר הנוכחי, הוא מרמז על התחלה חדשה ומוצלחת יותר אם תמשיך לחפש. אבל שוב, זאת דעתי האישית... ככה אני הייתי מבינה את הפריסה

הצורה שאני רואה את קלף המוות

ראי איך סוס המוות רומס את המלך. לרוב אני רואה את הקלף כמו המוות עצמו כלומר סיום שבא מבחוץ או כתוצאה מן הנסיבות, ופחות מבחירה אישית - אלא אם כן יש קלפים ספציפיים שתומכים בכיוון זה. לדעתי היא לא תוכל לקנות את הדירה אולי בגלל שהיא כבר תימכר למישהו אחר

pageofwands

New member
לדעתי, בגלל שדנה מאופיינת

ע"י נסיך המטות, המילה - מתאימה, מאופיינת ע"י הצדק, והסיכום ע"י המוות, אני חושבת שהקלפים מרמזים על משהו הרבה מעבר לרכישת הדירה. אני חושבת שהם חושבים שדנה עוברת לדירה חדשה ממניעים לא נכונים, ושהיא עצמה לא נמצאת כל כך במקום יציב מבחינת עצמה( המילה האם, מאופיינת ע"י המרכבה שמספרת על הצורך לקחת את המושכות לידים). יש איזשהו תהליך שהיא עוברת שהם מבקשים ממנה לסיים ולהשלים טרם המעבר לדירה. רק בתום התהליך עם עצמה הפוטנציאל שטמון בדירה (העולם) יוכל לעבור מרמת התהליך לרמת הסיטואציה של כאן ועכשיו במציאות.

pageofwands

New member
הבכת אותי לגמרי... ../images/Emo9.gif

תודה. האמת, אין לי מושג איך הגעתי לזה. אם הבנתי נכון אז בפריסת המילים כל מילה מיוצגת ע"י קלף שמאפיין אותה, אז השתמשתי במסר של הקלף. אם זה נכון? רק דנה השואלת תוכל לומר...:0) אבל תודה על הפידבק!

תודה לכם על הפירושים

קודם כל עזרתם לי ודי חיזקתם את מה שגם אני הסקתי מהקלפים ככה שבכלל היה לי לעזר רב, מה שכן לא הסברתי בבירור מדובר היה על דירה להשכרה שאגב דנה לאור הפתיחה בקלפים החליטה לרדת ממנה..

הי הילה

הדירה מצריכה מעבר לדירה, דנה גרה כעת עם ההורים(זמני) ומחפשת דירה לבד

למעלה