מבקשת את את עצתכן

יסמין ש

New member
מבקשת את את עצתכן

לאחר שלא הצלחתי להרות בדרך הרגילה, התברר שהבעיה היא כנראה אנדומטריוזיס ושאצטרך טיפולי הפריה. אבקש את המלצתכן לרופא טוב שמומחה לבעיה זאת באזור המרכז. תודה מראש

mango36

New member
שלום יסמין

בגלל העסקים שלי אני הרבה בקשר עם רופאים סיניים בסין. אני יודעת שהם כן מטפלים בהצלחה בבעיות גניקולוגיות. גם כאן יש הרבה מטפלים טובים. אבל טיפול מסוג זה כמו כל טיפול אלטרנטיבי יכול לקחת הרבה זמן. אולי כדאי לך לברר

זואילי

New member
דעתי היא

לשלב. הרבה מאוד מטופלות פוריות משלבות דיקור וצמחי מרפא בזמן הפרוטוקול של IVF. לחלק זה עוזר ולחלק לא. רק שימי לב שאת הולכת למדקר שמטפל בענייני פוריות, ועל כאלה יש שלל המלצות בפורום פוריות.

../images/Emo18.gifאבקש מכל גולשת חדשה

להציג את עצמה בהתאם לדרישות "תפוז". בנוסף, כניסה נקודתית ללא תיאום עם ההנהלה למטרות פרסומת אסורה ותחסם. תודה

mango36

New member
ביררתי בשבלך

היי יסמין. אני ביררתי ומסתבר שאנדומטריוזיס ואי פריון נובעים מאותה הבעיה: קור חזק פנימי שמפריע לזרימה תקינה של דם ושל QI( אנרגיה) . יש לך לפעמים גלי חום? בכל זאת כמו שזואילי אמרה אפשר לשלב עם טיפולים. בהצלחה ! אחזיק לך אצבעות. עם יהיו לך שאלות בבקשה ואני אמסור אותן הלאה.

זואילי

New member
מנגו

שלא ישמע חלילה שאני מזלזלת ברפואה הסינית. גם אני בטיפולים עשיתי דיקור וצמחים. אבל... ראשית נשמח אם תציגי את עצמך, כי תקנון הפורום מבקש מכל גולשת חדשה שנכנסת להציג את עצמה. דבר שני, יסמין לא פירטה הרבה. ולא את ולא אני יודעות מדוע היא איננה מצליחה להרות. מאוד כוללני להגיד שאי פריון נובע מכך וכך. אבל אם מדובר בבעייה מכאנית, שום זרימה תקינה של צ'י לא תפתור ליסמין את הבעייה. אינני יודעת אם את אנדואית, אבל מן הסתם אם את קוראת כאן ועכשיו את גולשת פעילה שנותנת עצות - את יודעת שבפורום יש נשים שסובלות. נשים עם בעייה קשה שבעקבותיה הן גם חוות קושי להרות (ולכל אחת בעיות הפריון היחודיות שלה). קצת פוגע ויומרני מצידך "ליפול" עלינו משומקום ולהכריז שהאנדו ואי פריון נובעים מככה וככה ויש פתרונות לרפואה הסינית, וששאלות תמסרי הלאה. קצת לא ברור העניין הזה. פתחת כרטיס עכשיו עכשיו. נכנסת לפורום. תציגי את עצמך ואת הרקע שלך. גם אם זה בשתי שורות. אף אחת לא מכירה אותך כאן אז לפנות לגולשת חדשה שבתחילת בירורי אי פריון שמעה על אנדו ולתת לה הצעות זה לא לעניין.

mango36

New member
היי

לא היה בכוונתי לפגוע באף אחת רק אולי לעזור. לפי תיאוריה רפואה סינית אנדו' ופריון זה כן אותו מקור וברור היה שאני לא עושה דיאגנוזהON-LINE רק ציינתי נקודה למחשבה . שאר הנשים אני בטוחה מספיק חכמות כדי לא ליחס את האמור למקרה שלהן. אני עושה עשקים עם סין ומכירה רופאים משם, מתיעצת איתם הרבה. לפורום הזה נכנסתי בטעות, חיפשתי "בריאות האישה". ראיתי הודעה של יסמין וחשבתי אולי אוכל לעזור. גם אישה עם ילדים מבינה את גודל הבעיה והתסכול. אם פגעתי במישיהי כאן מתנצלת, זו לא היתה כוונתי

זואילי

New member
בפרטי - ד"ר אליצור

מומלץ ביותר. אתמול אירחנו אותו בפורום אימהות יחידניות מבחירה. המלצה נוספת - פרופ' שיף. (גם בפרטי).

מעיין153

New member
ברוכה הבאה יסמין../images/Emo140.gif

לשהות קצרההההההההההההההההההההההההההההההה מאחלת לך שהכל היה קצר וקלללללללללללללללל

helen28

New member
HEY

היי יסמין, ברוכה הבאה גם אני חדשה בפורום פחות משבוע. אני מאוד מקווה שתנצחי את האנדו' ולא הוא אותך!!! את יודעת אולי מה רמת האנד'ו( אצלי לדוגמא 4) זה יעזור מאוד כאן גם לבנות לתת לך עצה כי את יודעת כל מקרה ולגופו, ולגבי הרפואה הסינית אני מאמינה שיש בזה מזור אבל צריך המון סבלנות,תרופות הומאופטיות יכולות להקל על התסמינים שלך, מנסיון אישי. וכמו כן יש מזונות שמומלצים לצרוך יותר ומה פחות, אבל אם את יכולה לשלב בין הרפואה ההוליסטית והרפואה המתקדמת, אני חושבת לרע זה לא יגרום והכי חשוב תהיי רגועה והמון סבלנות וסובלנות. אני מאחלתלך ובן זוגך את כל ההצלחה והכח והלוואי שבקרוב כלנו לנקבל את הבשרורות שאנו מייחלות להן.

למעלה