מבקר המדינה החדש

מבקר המדינה החדש

אומרים מטאטא חדש... בנתיים המבקר הנוכחי נראה בתקשורת הרבה יותד מכל המבקרים יחד.. המבקרת שלעבר מרים בן פורת קובלת.. אומרים שאת החשבון סופרים סוף.. עכשיו הוא אומר:" שהמבקר בשטח המדינה במתח.. נו.. טוב.. שיהיו באמת קבלות ואנשים ישבו בכלא והשחיתות תעלים.. אז באמת אצדיע לו.. בנתיים המון כותרות.. שבת שלום לכולם

זה טוב ונפלא שהמבקר עושה כותרות

המבקרים הקודמים נהגו להגיח ממאורתם אחת לשנה....להתריע בשער בקול גדול ו...להעלם לשנה עד הפעם הבאה. הלוואי שהמבקר יתראיין אחת לשבוע ובכל פעם ישפד מישהו אחר. אז נכון שזה עלול לאבד מעט מהאפקטיביות, אבל עדיף כך מאשר השיטה הקודמת.

מבקר המדינה החדש

הוא "יגורתי" במינוי עצמי, כראוי במדינה בעלת "איכות שלטונית"...... אלוהים שישמור עם מה שיש לנו כאן עסק.....

שמוליק : למה "במינוי עצמי" ?

ולמה "אלוהים שישמור עם מה שיש לנו כאן עסק..... " ? מה רע במבקר דומיננטי ופעלתן ?

וכי ראית שמישהו מינה אותו למשהו,

חוץ מאשר הוא את עצמו???...... ולגבי ההוא שישמור עלינו - תאר לעצמך שהנ"ל היה באמת איזשהו "ממונה מטעם" על משהו כאן..... הוא שאמרתי: עם "ערכים" כמו שלו - אלוהים שישמור.....

שמוליק ידידי: מי שמינה אותו

זו הכנסת. וחוצמזה: יש לי רושם [וימים יגידו] שהוא יהיה קוץ בתחת לכל המושחתים מימין ומשמאל ללא משוא פנים. [מה רע ?] אגב, כאשר הוא נכנס לתפקידו, לא ממש התלהבתי משום שחששתי שהוא נחנח: אבל נראה שהוא קרוץ מחומר אחר. מכל מקום, נמתין ונראה. אם יתברר שטעיתי, אודה בטעות.

הערת אגב: אכן נכון שהפריע לי שהוא

היה מועמד יחיד ללא מתחרים. [ואם לכך אתה רומז, הרי שאין לנו וויכוח]. מעצבן לאללה ובהחלט עניין לאיכות השלטון !!! מצד שני, מי יודע ? אולי מעז - ייצא מתוק ! ת'אמת ? עד כה לא היה לנו מבקר מדינה שהצליח להזיז משהו או למישהו. אני מאחל לו הצלחה מכיוון שהצלחתו שלו היא הצלחה של כולנו.

סוהי

New member
פחות מעניין אותי איך הוא נבחר..

אותי מעניין מה הוא יעשה.סימן אחד טוב שמעתי ממנו היום - הוא יטיל אחריות אישית על כל אותם נבחרי ציבור או בעלי תפקידים שיחרגו מהחוגים והתקנות.וזה דבר שאני דורש כבר קרוב לשנתיים.

למעלה