Tom Sawyer10
New member
מבצע "שעת אפס" מתחיל!!!
* קראו את הטקסט באווירה צבאית הבוקעת מקולו של סגן אלוף ששתה 8 כוסות קפה לפני קריאת התרנגול!
חיילים, חיילות. לאחר חודשיים של חופש גדול נתכנסנו כאן כדיי להלחם באויב החדש שצץ אלינו מבלי שהיינו מוכנים לכך, אויב שגורם לחוסר תפקוד תקין של החיילים וישנוניותם. אני מדבר רבותיי וגבירותיי על תופעת השינה בשעות עלות השחר וקימה לקראת ארוחת הערב, או בכינויו הנפוץ יותר: 'וואו! אני מרגיש/ה כמו אחרי טיול 5 חודשים בסין ועכשיו אני (ב)נס ציונ(ה)!'... כדיי להלחם באויב אנחנו ניצור אחד עם השני קשר בעזרת החוקים. החוקים פשוטים וחלים על כל חברי הפורום בין אם הם רוצים ובין עם לא! במהלך השבוע הקרוב נקבע מועד מסויים שבו נציין את נוכחותינו, אפשר להראות נוכחות עד 3 שעות לפני המועד שנקבע, ופעם אחת לאורך המשחק מותר לחייל להראות נוכחות חצי שעה לאחר המועד שנקבע. מי שלא יעמוד במשימה ייאלץ לשתף אותנו בחוויה המפחידה עליו ביותר בבית ספרו. ואלו המועדים שנקבעו: יום שישי: 12:30 בצהריים (לא חובה). יום שבת: 11:30 בצהריים. יום ראשון: 10:15 בבוקר. יום שני: 9:00 בבוקר. יום שלישי: 7:00 בבוקר- את זה תעשו גם בלעדיי... חוזרים ללימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* ועכשיו ברצינות, אם למישהו לא מתאים לשחק את המשחק שיודיע. ** כל מה שכתבתי כאן כתוב בהומור ואין לייחס לו חשיבות יתרה *** אם למישהו יש הוראות להוספה הוא מזמן
בהצלחה במשימה! תומר
* קראו את הטקסט באווירה צבאית הבוקעת מקולו של סגן אלוף ששתה 8 כוסות קפה לפני קריאת התרנגול!