מבצע שווה(?) מהעיתון!!!

yuvich

New member
מבצע שווה(?) מהעיתון!!!

מחשב נייד DELL 6400-5601 מעבד CORE 2 Duo T5600 זכרון 1GB מסך 15.4 דיסק 120GB אחריות לשנה. ב 3999 ש"ח בלבד(!) האם שווה? ממליצים? מעבד חזק לא? הביאו דעות!!!

RoyBO

New member
חבל על עוגמת הנפש והריצות למעבדה

בגלל המערכת הגרועה הזו תאמין לי

kobi 23

New member
אבל יש דרייברים לXP ?

אם יש דרייברים מסודרים לדגם הזה ונראה לי שכן,מה הבעיה לפרמט ולהתקין XP במקום החרא הזה ?

RoyBO

New member
אז לא כל אחד יכול לעשות זאת

והנה יש לנו עוד תשלום לטכנאי

JLebowsky

New member
קצת נסחפנו לא ?

על הנייד שלי (hp pavilion 6282) ויסטה היתה מותקנת כמעט חצי שנה ועבדה סביר למדי (ואני מדבר על פרימיום, לא הבייסיק כמו במקרה הנדון). נכון שXP תנצל טוב יותר את המחשב ולכן החלפתי מערכת הפעלה - פעולה שנמשכה מספר שעות (ועל HP היא לכאורה המסובכת ביותר) והכל עובד פיקס. בקיצור, מערכת ההפעלה היא בהחלט לא השיקול לדעתי בקניית המחשב.

JLebowsky

New member
השאלה העקרית היא

מה הם הצרכים שלך מהמחשב. על פניו המחיר טוב (זול במאתיים מהמבצע של רשת מגה) אבל שים לב שהאחריות לשנה בלבד. אבל קודם כל, כפי שציינתי, מה הצרכים ?

JLebowsky

New member
אוקיי

השימוש לצורך "טלויזיה" הזכיר לי שכבר פתחת שרשור שהגיע לעמוד השני. אז לגבי טלויזיה - זה לא ניתן , אלא אם תקנה כרטיס טלויזיה חיצוני שיחובר למחשב וזה כרוך בעלות של מאות שקלים. לגבי שאר הדברים שציינת המחשב יותר ממספיק. אתה מתכנן לקחת אותו ללימודים ?

yuvich

New member
כן.

או להסתפק במחשב עם מעבד פחות חזק ושל חברה אחרת? אני רוצה שישרת אותי כמה שנים טובות. אהה ואני גם נגד VISTA אפשר לבקש XP במקום?

JLebowsky

New member
לקבל את המחשב הזה

עם XP לא תוכל. ניתן להזמין מחשביי DELL עם XP בעלות של 450 ש"ח. המליצו לא מעט (אישית אין לי נסיון עם הדגם) על הדגם D531 שהוא מהסדרה העסקית של DELL. יתרונות : חזק ועמיד יותר, 3 שנות אחריות, ניתן לקבל עם XP. חסרונות : מעבד חלש יותר (אך בהחלט חזק מספיק) של AMD, המחיר כולל XP בסביבות 5,400 ש"ח. יתרון\חסרון : מסך 14.1 ויחד עם זאת המשקל נמוך יותר וזמן הפעולה של הסוללה אמור להיות גדול יותר. שים לב ששתי שנות האחריות הנוספת שוות בערך 800 ש"ח. תעשה חיפוש בפורום על דגמים של HP ו LENOVO בתקציב שלך. בכל אופן, כפי שציינתי, ניתן בכל מקרה להתקין עצמאית XP ואת הדרייברים מהאתר של דל, רצוי ע"י אדם עם ידע בינוני+ במחשבים.

למעלה