....מבצע קלוגס....

....מבצע קלוגס....

פרק 1 הרב שמעוני (45) נשוי ואב ל 29 ילדים, היה ראש כולל ברמות, הוא היה אדם חשוב, אבל היה לו חסרון אחד, שהוא נהג לאסוף או יותר נכון לצבור, אריזות שונות של מוצרים שונים ו"הוכחות קניה" של כל מיני דברים, שיתכן ובעתיד יכריזו עליהם שיש מבצע שמי שיאסוף כך וכך מכסים וכו´, אז יזכה בכך וכך פרסים…. בקיצור אצל הרב שמעוני בארון התאספו מלא מלא מכסים הוכחות קניה וכו´ וכו´, והאמת היא שמדי פעם היה הרב שמעוני זוכה באיזה מבצע קטן, אבל לא יותר מזה. פרק 2 אדר הגיע פסח בא…. מכירים את חודש אדר? חודש אדר הוא כידוע חודש הניקיון לפסח. האמת היא שבמשפחת שמעוני מתחילים את הניקיון כבר משבט, אבל בדיוק בחודש אדר הגיעה מסע הניקיון של אשתו של הרב שמעוני ביחד עם בנותיה הגדולות השמנות והמכוערות, אל "ארון המבצעים" של הרב שמעוני, והארון הזה כידוע, הוא כולו חמץ מראשו ועד סופו… אז מה עושים? זורקים! אבל בגלל שאי אפשר היה לעשות כלום בלי ראש הכולל שהוא גם ראש הבית, חיכתה גברת שמעוני עד שבעלה יחזור מהכולל בשלוש בלילה, ואז היא תתייעץ איתו בנושא. בשלוש בלילה בשעה שבני הבית התכוננו לקראת השנה, הגיע הרב שמעוני כהרגלו. לאחר וויכוחים מרים, הסכים אדון שמעוני לאשתו, וכל תוכן הארון שהכיל מאות הוכחות קניה ואריזות שונות, נזרק אחר כבוד ל"צפרדע" השכונתי, וגברת שמעוני נשמה לרווחה. פרק 3 שמונה בבוקר. הרב שמעוני התעורר משנתו, נטל ידיים, ברך את ברכות השחר, והכין לעצמו נס קפה. על השולחן במטבח חיכה לו כמו תמיד העיתון היומי, והרב שמעוני אהב לקרוא אותו ביחד עם הנס, בדיוק כמו שהוא אהב לשתות את הנס ביחד עם קריאת העיתון. הוא רפרף על הכותרות המשעממות: "פיגוע בתל אביב" "פיגוע בירושלים" פיגוע בחדרה" "פיגוע בעפולה" "ירי לעבר מוצב צה"ל" "הבורסה נפלה" "הממשלה נפלה" "המשק במיתון" "המובטלים שובתים" "הנכים שובתים" "הסטודנטים שובתים" "ראש הממשלה שובת" "הערבים שובתים" הנגב שובת" " בזק שובתת" "העכברים שובתים" "מטוס של אל על עמוס נוסעים התרסק בקוטב הצפוני ללא נפגעים" "עוד מטוס של אל על התרסק בקפריסין" "בן לאדן נתפס בהרי ההימלאיה ע"י מטיילים ישראלים"..... אוי, איזה כותרות משעממות הרהר לעצמו הרב שמעוני והתענג על הנס קפה הטעים ששתה. הוא דפדף עוד קצת, ואז באמצע העיתון צדה את עינו מודעת פרסומת ענקית וצבעונית מאוד, בזה הלשון: מבצע קלוגס! אספו חמישים הוכחות קניה של מוצרי קלוגס הטעימים, ותזכו ללא כל תשלום או הגרלה במאות פרסים לפי בחירתכם!! ישששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זעק הרב שמעוני ושפך את הנס קפה על העיתון ועל הרצפה וגם על עצמו ועל השולחן, ייייישששש!!!!!! זכיתי!!!! ואז הוא רץ לארון לקחת את כל ההוכחות קניה הרבות שהצטברו לו שם..... אבל רגע!!!!! לפתע הוא נזכר שאתמול אשתו זרקה הכל לפח!!!!! אבויה לי!!!! זעק הרב שמעוני ופצח בריצה אל עבר הצפרדע השכונתי להציל את הקופונים היקרים של קלוגס. אבל בדיוק אז, הגיעה במהירות משאית הזבל בניצוחו של מומו הזבלן הראשי של עריית ירושלים, וכהרף עין כל תכולת הצפרדע כולל הקופונים נבלעה בתוך קרביה של משאית הזבל הגדולה שמומו נהג לקרוא לה:" מלכת הניקיון". (המשך יבוא)

>>>>>>>>(המשך)

פרק 4 הצילו הצילו!!!!! זעק הרב שמעוני שהיה לבוש אז רק בפיג´מה. הקופונים שלי!! הקופונים היקרים שלי! מה הבעיה ש´ך?? פנה אליו מומו בקולו הגס והעבה. אדוני, בפעם הבאה שת´זורק ת´זבל ש´ך תחשוב טוב טוב לפני זה. עכשיו אין מה לעשות. אבל הרב שמעוני לא אמר נואש. תכף ומיד הוא עלה לביתו, התלבש בחליפה האברכית שלו וירד למטה ורדף אחרי "מלכת הניקיון" שהחלה להתרחק במהירות של משאית זבל. מכיוון שה"צפרדע" של הרב שמעוני הייתה בקצה השיכון (כמו ביתו של הרב שמעוני), ממילא המשאית כבר הייתה עמוסה, כי הפח זבל הנ"ל היה האחרון במסע שלה, והיא מיהרה לפרוק את תכולתה בחירייה המקומית. הרב שמעוני הבחין בכך, והבין שלא יוכל לרוץ אחרי המשאית המתרחקת, לכן עצר מונית שעברה במקום וציווה על נהגה לרדוף אחרי המשאית. בשעה שהרב שמעוני נכנס אל המונית, הבחין בו בבהלה אחד מאברכי הכולל שלו, הלו הוא אורי האברך. כבוד הרב מה קרה שאל אורי בבהלה כשדאגה אברכית נסוכה על פניו. אורי!!! בוא איתי מהר קרא הרב שמעוני, ושניהם נבלעו בתוך המונית הלבנה. "עשרים ושלוש עבור" אמר נהג המונית המנומנם לתוך הקשר, "שומע" ענה לו עוזי הקשר שהיה בתחנה. "לקחתי עכשיו ספיישל ברמות" אמר נהג המונית ולחץ על דוושת הגז, תוך כדי שהוא מכוון את המרצדס הלבנה שלו לעבר משאית הזבל המתרחקת. בקבינה של משאית הזבל ישב מומו הזבלן הראשי ביחד עם עוד שני פועלים ערבים ועם הנהג, ושמע איתם ביחד שירים מזרחיים של אייל גולן. "מומו", אמר לפתע צחי הנהג, סתכל במראה את המונית הזאת, כבר חצי שעה היא נדבקת אלינו... "צחי, מה הקטע ש´ך", אמר מומו בקולו העבה והצרוד, זה הרב המאפן הזה מרמות, תן לו שיסע אחרינו. אה, אמר צחי, אמרת אמרת. ובכך נסתיימה למעשה השיחה הפילוסופית בין מומו לצחי, בדיוק כשהשיר של אייל גולן נגמר והתחלף בשיר של שרית חדד. פרק 5 תרדוף, תרדוף אחריו זעק הרב שמעוני בבהלה לנהג המונית. אדוני, אני שעה צמוד אליו, מה הלחץ? בסדר בסדר ענה הרב שמעוני, רק אל תפספס אותו... כבוד הרב! לא לדאוג!! לא לדאוג!! אמר אורי האברך בדאגה. משאית הזבל פנתה ימינה ונכנסה אל תוך דרך עפר, והמונית בעקבותיה. כעבור כשני קילומטרים היא נעצרה, הסתובבה ברוורס, והפנתה את אחוריה אל עבר מגרסת הזבל, אליה היא הייתה אמורה לרוקן את כל תכולתה. גם המונית נעצרה, ואז ירד ממנה במהירות הרב שמעוני... לא!!! לא!! לא!!!! צרח הרב שמעוני, הקופונים שלי!! הקופונים היקרים שלי!!! אני אפסיד את המבצע של קלוגס!!! זעק הרב בהיסטריה מעורבבת בפחד. כבוד הרב, תעזוב, די, אני יארגן את האברכים בכולל ונשיג לך כמה קופונים שאתה רוצה, אמר אורי האברך. אבל הרב שמעוני לא שמע אותו, וזינק אל תוך מגרסת הזבל. על גבי הסרט הנע הרחב היה המון המון זבל, שכעבור כעשר מטרים הגיעה אל להבי המגרסה ונטחן שם לחתיכות דקיקות. הרב שמעוני לא איבד זמן, והחל נובר במרץ במעמקי האשפה כדי למצוא את הקופונים של קלוגס שאשתו זרקה לזבל רק לפני שעות אחדות. הלו!!! הלו!! צעק מומו בברבריות, תגיד לי מה הרב ש´ך התחרפן על כל המח???! וואלאק עוד רגע הסכינים פה יחתכו אותו! אורי האברך והזבלנים חשבו לקפוץ אל תוך המגרסה ולהוציא משם את הרב שמעוני, אבל בדיוק כשהם קפצו, נסגר בחבטה מחסום הבטיחות של המגרסה, והם נשארו בחוץ, בעוד הרב שמעוני נובר בפנים במעמקי האשפה.... (המשך יבוא)

(המשך)

פרק 6 הסרט הנע התקדם לאט לאט אל עבר המגרסה האימתנית, שלא השאירה שריד מהזבל הרב שנגרס בקרבה. הרב שמעוני היה שקוע כל כולו בתוך האשפה והלכלוך, והוא התלכלך כולו. לפתע הוא מצא קרטון מוכר. היי!!! זה הקרטון שזרק השכן שלי אדון לוי. סימן שאני קרוב אל הקופונים שלי אמר לעצמו הרב שמעוני והוסיף לנבור הלאה והלאה..... בוייאנה, הבן אדם הזה רוצה להתאבד קרא מומו בקולו הברברי. וואלק חייבים לעצור ת´מגרסה לחש לעצמו בעדינות. ואז הלך מומו אל חדר הפיקוד של המגרסה שהיה למעשה חדר צר וקטן עם כל מיני כפתורים שפיקדו על פעולת המגרסה. דני המהנדס, ישב ופיקד על פעילות המגרסה. דני!! רעם עליו מומו בקולו. תכבה ת´מגרסה יש כאן מישהו שהולך למות! אבל בדיוק אז הרגיש דני המהנדס שלשול קשה ורץ אל עבר צריפון השירותים. אני לא יכול!! אני לא יכול!! אמר דני תוך כדי ריצה מוזרה לעבר השירותים. אינאעלדינק! קילל מומו. איך אני מכבה עכשיו את המגרסה הזאת? וואלק עוד מעט היא תגרוס אותו ביחד עם הקופונים שלו וביחד עם הדאווינים שלו. מומו רץ לעבר השירותים בניסיון להוציא את דני המהנדס בשביל שהוא יכבה את המגרסה, אבל השילשול הקשה ריתק את דני אל מושב האסלה והוא פשוט לא יכל לבוא. בינתיים בתוך הזבל המשיך הרב שמעוני לנבור ולנבור ולנבור.... מצאתי! מצאתי!! קרא הרב שמעוני ממעמקי הזבל. הנה הקופונים שלי! יגעת ומצאת האמן!! אני אזכה במבצע קלוגס!! פרק 7 אורי האברך מעולם לא הבין בכפתורים ובמכונות למניהם. הוא הביט במבוכה רבה בכפתורים המסובכים של המגרסה, ולא ידע באיזה כפתור מכבים את המגרסה. אז מה אפשר כבר לעשות? לנסות וללחוץ על כל הכפתורים.... להפסיד אין כבר מה להפסיד. הסרט הנע התקדם עוד ועוד לעבר המגרסה. הלהבים החדים והגדולים הסתובבו במהירות של 550 קמ"ש וטחנו דק דק את כל מה שנבלע בקרבם. הרב שמעוני היה כבר במרחק של שני מטר מהלהבים, ואז הוא החל לתפוס איפה הוא נמצא.... מה זה הכפתור הירוק? שאל אורי האברך ולחץ עליו. אבל כלום לא קרה. אולי האדום? הוא לחץ עליו, אבל זה האחרון הפעיל אזעקה מוזרה. אורי האברך היה נבוך. (המשך יבוא)

(המשך - סוף)

פרק 8 מומו זעם. אם אתה לא יוצא עכשיו מהשירותים עכשיו אני פורץ את הדלת ולוקח אותך ככה אל חדר הפיקוד צעק מומו ברכות. בסדר בסדר כ..כ..כבר אני יוצא גמגם מבפנים דני המהנדס. דני לא הספיק להשלים את המשפט, וטרח!!!! מומו פרץ את דלת הנוחיות ושלף משם את דני המהנדס, הרים אותו על כתפיו ורץ איתו ישר אל עבר חדר הפיקוד. אתה לא נגעל מהריח? שאל דני תוך כדי ריצה. חביבי, אני כבר זבלן שלושים שנה, אתה לא תלמד אותי מזה ריח לא נעים אמר מומו. לפתע התפכח הרב שמעוני. הוא ראה את להבי המגרסה מול עיניו. הצילו!! הצילו!! צעק הרב שמעוני במלוא גרונו ממעמקי המגרסה. אני נטחן לחתיכות!! שמע ישראל! זעק הרב שמעוני והתעלף מפחד. הרב שמעוני כבר היה קרוב בעשרה סנטים לפי המגרסה, אבל בדיוק אז פרץ מומו אל חדר הפיקוד יחד עם דני המהנדס שלחץ איפה שלחץ, והמגרסה נעצרה ברגע האחרון, והרב שמעוני ניצל, חוץ מסריטה קטנה שהלהבים הספיקו לשרוט לו ברגל. פרק 9 בסעודת ההודיה שערך הרב שמעוני בביתו, השתתפו כמובן גם מומו הזבלן, ודני המהנדס, ואפילו נהג המונית. הקופונים של קלוגס היו מונחים על השולחן ליד הרב שמעוני, ששכח מהם לגמרי. בסוף הסעודה הלך הרב שמעוני לישון, והבנות הגדולות השמנות והמכוערות שלו זרקו את כל מה שהיה על השולחן לזבל, כולל גם הקופנים של קלוגס, ואת הזבל השליכו לצפרדע. בבוקר התעורר הרב שמעוני וחיפש את הקופונים, וכששמע שהם בצפרדע, תכף ומיד רץ למטה במהירות, אבל בדיוק אז הופיעה משאית הזבל "מלכת הניקיון" של מומו ורוקנה את כל הצפרדע במהירות... וההמשך, לא יבוא, הוא כבר נמצא בפרק הרביעי של הסיפור... - סוף -

ben_holland

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

Yaniv-DC

New member
מסקנה

תעברו ל-TOTAL. יותר קלציום, ושאר ויטמינים... (מי שרואה את הפרסומות בארה"ב, מבין את כוונתי
)

judyr

New member
עוד מסקנה... לא לקרוא סיפור בהמשכים

פחחחחחח

תותי-בת

New member
מסקנה... לא לקנות קורנפלקס של קלוגס... או אפילו לא לקנות קורנפלקס בכלל... בקיצור - בהתחלה חשבתי שזו איזו פרסומת אבל עכשיו הרגשתי ממש משועממת והחלטתי לקרוא את הסיפור הזה... את/ה כתבת אותו?.. אם כן אז מהר לפרוש מעסקי הכתיבה ולהשאיר לאחרים את העטים.... בריאות, ליאת.

נ ו ע ם

New member
או שיש אצלך שלג כעת ואתה משועמם...

או שאתה זקוק להרבה רחמי שמיים...
בכל מקרה, הרבה רפואה שלימה ורחמים מן השמיים ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.... נועם. (ברגע אופטימי מאוד!!)

נ ו ע ם

New member
חשבתי שאת כבר בריאה... ../images/Emo8.gif

בכל מקרה... רפואה שלימה גם לך! ו... לא משנה! אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה... חחחחחחחחחח נועם.

judyr

New member
נועם... כפרה.... מועקה....

אם אתה לא רוצה שאמחוק אותך.... כנס מייד לצ´אט

למעלה