מבצע "פומפיי" יוצא לדרך!

rainbow demon

New member
מבצע "פומפיי" יוצא לדרך!

אז נכון, ההופעה עדיין לא יצאה, ונכון אנחנו לא יודעים אם זה יגיע לארץ ביום ההשקה ובכל זאת - נתחיל את ההכנות למבצע, שמטרתו - הבאת כמה שיותר אנשים לצפיה משותפת (אורגיה חוויתית?) בהופעה החיה של פומפיי שיוצאת אוטוטו בדיוידי. קודם כל אנחנו נצטרך מישהו(או מישהי) שיכול/ה לענות ב"כן" על השאלות הבאות: א) האם תוכל/י לארח בביתך מספר מסוים של אנשים? כמה? ב) האם יש לך דיוידי וכן טלוויזיה גדולה או מקרן (ורצוי גם מערכת קולית מעולה, משהו סגנון דולבי סראונד)? ג) האם את/ה גר/ה במקום שאפשר להגיע אליו בלי להסתבך יותר מדי? אני מחכה לתשובות:) ואנשים, אם אתה רוצים שהמפגש הזה יצליח או בכלל ייצא לפועל - אל תתביישו לתרום:) ד"א, מכיוון שמוניתי פה על ארגון המפגש, כולם יכולים להטריד אותי 24 שעות ביממה (טוב נו הגזמתי) במסרים, באימייל שלי (מצורף למטה), וכשנתקרב יותר לאירוע עצמו - גם בטלפון. אני שגיא, אגב, למי שלא קלט את השם:) האימייל : [email protected]

abarth

New member
שלום. לצערי אני לא יכול לתרום הרבה

להרמת פגישת חברי הפורום, אני רק רוצה לשאול אותכם אם יש לכם מושג כמה צפוי לעלות ה D.V.D המרגש והמופתי הזה?

rainbow demon

New member
אין לי מושג, תבדוק באתר של פ.פ...

אולי כתוב שם בכל מקרה אתה תוכל לתרום אם תהיה זה שיאפשר לכולנו לצפות בדיוידי עצמו:)

meandmeandme

New member
אני מוכן..

יש לי דיוידי ומערכת סראונד, מסך 29 אינץ'. אבל אני גר בדרום. במין ישוב קטן ליד באר שבע. אני לא יודע עד כמה יהיה נוח להגיע אלי.

rainbow demon

New member
אותך כבר רשמתי:) אבל בכל זאת ..

יש עוד אנשים? תראו, כמה שתהיו מוכנים לעזור ככה הסיכוי שהערב צפייה יצא לפועל ויהיה מוצלח..

למעלה