מבצע ענק בגילי'ס

WeisS jru

New member
המבצע מוגבל למבחר מסויים (והמבחר לא קטן)

והזוג הראשון תלוי איזה נעל אתה קונה

ilovesk8

New member
היתי שם אתמול חרא נעליים אין מבחר גם כן מבצע!

הכול דגמים ישנים וממש ממש מכוערים ובנוסף אין מידות לכלום כמעט !!! אני לא מבין תחניות הסוג זין האלו שסתם אבל סתם מזינים תשכל איכס איזה דגמים ישנים ואללה גם ב 200 שח לא היתי קונה שם כלום (אפילו שבלי בושה הם רוצים 450 -500 על דגמים מלפני שנה ויותר ) מה זה החרא הזה אדיו ודיסי כולכך מכוערות וואנס ישנות זה לא מבצע !!! גילי באמת תפסיק כבר עם השטויות לא כולם פרירים מירושלים אתה יודע

P Rod

New member
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kbncba

New member
טוב אם זה אושרי או מישהו מהחנות הוא ממש

אידיוט אבל חוצ מזה זה מצחיק אשששששששמשהו בטון

ProP E

New member
זה אטינגר

וכאילו מזה החרא הזה אתה מבריח לקוחות מירושלים לאיזה רמה הגעתם? זה כבר מגעיל תבריחו מלייטווב אבל מגילי בירושלים זה כבר דפוק...

master pedo 666

New member
חחחחחחחחחחחח

מלייטוייב סבבה מגילי לא בואנה די עם הקקי הזה אני חושב שכל החנויות טובות באותה רמה כל מי שחושב שלא יכול למצוץ לי את השיער בתחת P=

ilovesk8

New member
קוראים לי בן מראש העין ויש שם חרא נעלייםֱ !!

הייתי שם אתמול רציתי לקנות נעליים ואללה יש שם חרא דגמים ישנים אותם דגמים שהיו שם לפני שנה סתם מעצבן אותי שמשקרים כאילו למה..... מה הקטע לא ברור לי אז יאאללה ביי

em AllיKill

New member
או הו..

אני רואה יש לנו פה עסק עם תימני =S זהירות, הוא חום ועצום אה.. וגם סתום :)

חחחחחחחחחחח אין שום בן מראש העין

במקרה אני מראש העין ובחיים לא שמעתי על סקייטר בשם בן, עם אתה באמת מראש העין (ואני בספק) דבר איתי

למעלה